Ryan Franco Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Gde u Beogradu postoje 24/7 menjačnice-automati, a da nisu bankomati? Znači, kao ona Piranina, da radi po iole normalnom kursu.
kud u maglu Simoviću Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 bilo u novom merkatoru. ne znam da li je još uvek u funkciji
Lezilebovich Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Gde u Beogradu postoje 24/7 menjačnice-automati, a da nisu bankomati? Znači, kao ona Piranina, da radi po iole normalnom kursu. Ima u Knezu valjda u okviru Intese
zoki Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Gde u Beogradu postoje 24/7 menjačnice-automati, a da nisu bankomati? Znači, kao ona Piranina, da radi po iole normalnom kursu. Ima baš i Pirana u Čika Ljubinoj
Arkadija Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Zašto ne treba da bude fontana na trgu Slavija? Pametan odgovor nekog jako mudrog čike "zato što bi fontana odvlačila pažnju vozača, i umesto su koncentrisani na vožnju, oni gledaju u fontanu". Na žalost, sada ne mogu da pronađem tekst koji sam pročitala jutros, da se ne pomisli da sam ovo izmislila.
Pontijak Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 znaci da ocekujemo demontazu fontane na trgu nikole pasica zbog bezbednosti saobracaja jer eto vozaci vec 50 godina nisu skoncetrisani na voznju jer gledaju u tu fontanu
Аврам Гојић Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Treba pre svega poci od aksioma da Slaviju nije moguce srediti jer je prokleta, posto je to jedini zakljucak koji se, po nacelu Okamove ostrice, namece iz dosadasnje urbanisticke prakse.
ToniAdams Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Zašto ne treba da bude fontana na trgu Slavija? Pametan odgovor nekog jako mudrog čike "zato što bi fontana odvlačila pažnju vozača, i umesto su koncentrisani na vožnju, oni gledaju u fontanu". Na žalost, sada ne mogu da pronađem tekst koji sam pročitala jutros, da se ne pomisli da sam ovo izmislila. sad bezezanja, zamisli golemu fontanu koja mozbiti seksi u odredjenim okolnostima, al zamisli kombo sa kosavom, kad krene da pici sa rijeke.
Pontijak Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Treba pre svega poci od aksioma da Slaviju nije moguce srediti jer je prokleta, posto je to jedini zakljucak koji se, po nacelu Okamove ostrice, namece iz dosadasnje urbanisticke prakse. naravno da je slavija prokleta jer je regulacija tog trga uradjena za vreme zle nacisticke okupacije :P
Takeshi Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 (edited) centralni deo trga na slaviji je najtuznije i najusamljenije mesto u centru beograda. tucovica na groblje. neka ostave spomenik. a zbog skretanja paznje bi prvo bilborde po gradu morali da uklone. Edited May 25, 2015 by Takeshi
garcia Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 sad bezezanja, zamisli golemu fontanu koja mozbiti seksi u odredjenim okolnostima, al zamisli kombo sa kosavom, kad krene da pici sa rijeke. verovatno ne bi radila najveći deo vremena. pustali bi je za praznike, gracke slave, vučićev rođendan.
Аврам Гојић Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 centralni deo trga na slaviji je najtuznije i najusamljenije mesto u centru beograda. tucovica na groblje. neka ostave spomenik. a zbog skretanja paznje bi prvo bilborde po gradu morali da uklone. ja imam dupli problem sa Tucovicevim grobom. prvi je taj sto mislim da je krajnje nedostojno da se grob takvog coveka nalazi usred saobracajnog karusela. a drugi je taj sto sam uveren da bi se izmestanje grobnice sada obavilo iz pogresnih razloga, i da bi to uradili nedostojni ljudi.
Pontijak Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 ja imam dupli problem sa Tucovicevim grobom. prvi je taj sto mislim da je krajnje nedostojno da se grob takvog coveka nalazi usred saobracajnog karusela. a drugi je taj sto sam uveren da bi se izmestanje grobnice sada obavilo iz pogresnih razloga, i da bi to uradili nedostojni ljudi. 1. pretpostavljam da su svojevremeno odabrali slaviju kao mesto za tucovicev grob zbog konteksta, naime, taj prostor je, kako da kazem, kultno socijaldemokratski 2. nedostojni i ogavni ljudi tipa olivera antica
Recommended Posts