Кристофер Лумумбо Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ljudi, od ujutro nek' nam je sa srećomja i ne planiram da prelazim most. nbg 4 life!
Кристофер Лумумбо Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 jebe mi se zivo, imam novi bajk! jos uvek?
yolo Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 pa, da bi ukrali bajk moraju prvo mene da ukradu, kapiram da nisam isplativ za zivo roblje, mnogo jedem. stoji mi na terasi, ne bacam pare na sajle!
radisa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 pa, da bi ukrali bajk moraju prvo mene da ukradu, kapiram da nisam isplativ za zivo roblje, mnogo jedem. stoji mi na terasi, ne bacam pare na sajle! Stojao i moj na terasi... A onda, iznenada, više nije stojao... Odneli ga lopovi, sa terase... Da bedak bude još veći, odneli ga dok sam bio u stanu...
Behemoth Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Iznenadjujuce jutros nisam lose prosao oko Mostara...doduse ne penjem se na most ali sam se uplasio kako ce sve izgledati zbog guzvi...Na ukljucenju u Radnicku kod Ade nigde nikog...uhvatio jos i zeleni talas nisam cak ni morao da stanem...zatim se sasvim pristojno islo do sajma a tu je vec pocela da se pravi kolona...s obzirom da sam nastavljao u Sarajevsku trebalo mi je negde izmedju 5-10 minuta da od Sajma dodjem do semafora kod Drinske ulice...sve je ovo bilo u periodu izmedju 7-7.30 jutros...Za prvi dan nije lose prolazno vreme...ali ne smem ni da zamislim sta ce biti kad padne prva kisa...
pacey defender Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Vlada Azerbejdžana sa oko dva miliona evra finansiraće rekonstrukciju velikog Tašmajdanskog parka dok će gradske vlasti, u znak zahvalnosti, podržati postavljanje biste osnivača ove države Hejdara Alijeva, saznaje „Blic“. Prema nezvaničnim informacijama, ova donacija dogovorena je prilikom prve zvanične posete predsednika Srbije Borisa Tadića državi na Kavkazu, sredinom maja ove godine, kada su potpisani i bilateralni sporazumi za unapređenje saradnje dve zemlje u svim oblastima. - Inicijativa da se u Beogradu postavi bista Hejdara Alijeva, prvog predsednika nezavisne države Azerbejdžan, potekla je od Vlade ove bivše republike Sovjetskog saveza. LDP nije bila baš raspoložena da podrži ovaj predlog, ali ga je pre tri dana ipak usvojila Komisija za imenovanje ulica i trgova. Govori se o tome da bi park, posle rekonstrukcije, trebalo da ima i neke muzičke fontane - kaže izvor „Blica“ iz Skupštine grada. Hejdar Alijev, osnivač Azerbejdžana Hejdar Alijev postao je predsednik Azerbejdžana u junu 1993. godine, ali je u bivšem SSSR bio jedna od dominantnijih političkih ličnosti. U Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, gotovo sve bitne građevine nose ime „najvećeg sina azejberdžanskog naroda“ Hajdara Alijeva. Ulice, sportske, koncertne i kongresne dvorane, šoping centri i parkovi nazvani su po pokojnom predsedniku koji je „zaveo red“ u državi nakon raspada SSSR, kada je zemlja bila na ivici građanskog rata. Država na Kavkazu sa oko devet miliona stanovnika nezavisna je od 1991. godine. Hejdar Alijev umro je 2003. godine, a na predsedničkoj funkciji zamenio ga je sin Ilham.
Idioteque Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Gospode bože!Hajdar Alijev je Slobodan Milošević na steroidima! Azerbejdžan je tuga jedna od države, siromaštvo, oligarhija, soft-diktatura... Njega je na mestu predsednika nasledio rođeni sin!Pre nekoliko godina bio sam u prilici da vadam po BGu grupu predstavnika njihovih NVO, tim ljudima je to bio prvi put da mrdnu zapadno od Azerbejdžana. Njihovo oduševljenje lepotom BGa je bilo koliko laskavo toliko i tužno - malte ne im je sve bilo fascinantno! Sećam se da nisu mogli da skinu osmeh sa lica kad smo šetali baš Tašmajdanskim parkom! U samom Bakuu imate površinu veličine baš tog parka koja je lepo sređena, ostalo je tuga tuge.I sad oni doniraju 2M za sređivanje Beograda, a mi ćemo imati bistu Alijeva!
yolo Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Za prvi dan nije lose prolazno vreme...ali ne smem ni da zamislim sta ce biti kad padne prva kisa...sto, samo umesto kola krenes amfibijom i sve po starom.
Kampokei Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Azerbejdzanci uslovljavaju sredjivanje parka Alijevljevom bistom, poljska ambasada predlozila postabljanje Chopinove biste u Manjezu (sto je OK)... pa nesto razmisljam, mogao bi ceo Bgd da se nabudzi ovako. Mogla bi recimo zemlja koja dozivljava apsolutni bum, Brazil, da nam dotera citavu neuglednu opstinu Palilula koja bi se od onda zvala jednostavno Lula. I tako, mogucnosti su neslucene.
Bane5 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ni malopre nije bilo problema prilikom prelaska Gazele.Imam utisak da ce biti uglavnom OK dok ne krenu da zatvaraju po dve trake. Tek tada nastaje potreba za obvezno izbegavanje.
Hamlet Strašni Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Azerbejdzanci uslovljavaju sredjivanje parka Alijevljevom bistom, poljska ambasada predlozila postabljanje Chopinove biste u Manjezu (sto je OK)... pa nesto razmisljam, mogao bi ceo Bgd da se nabudzi ovako. Mogla bi recimo zemlja koja dozivljava apsolutni bum, Brazil, da nam dotera citavu neuglednu opstinu Palilula koja bi se od onda zvala jednostavno Lula. I tako, mogucnosti su neslucene.Одлука о шошену је донета већ (прекључе)АЗери дају 2 милиона евра за сређивање парка. Биће у парку алијев и поред њега су изабрали павића, због (х)азарског речникаИсту ту ствар су већ урадили у Букурешту.
Recommended Posts