Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

meni vrh to sto vatrogasna kola ne mogu da pridju od nepropisno parkiranih automobila.

predlog gradskog propisa, by me.

U slučaju kada usled nepropisnog parkiranja dodje do narusavanja rada hitnih sluzbi, vozilo ce biti zaplenjeno i unisteno, a vlasnik vozila obavezuje se da, pored kazne za nepropisno parkiranje, plati i troskove odvozenja i unistenja vozila.

amandman: Kaznu u vrednosti angažovanja vatrogasnih kola i ljudstva snosi Javno preduzeće Parking servis, a odgovorno lice Parking servisa i kaznu od 6 mesečnih plata do godinu dana zatvora.

Posted

@vasa

Nema nepropisno parkitanih, ulica je uska.. Kad bi sklonili propisno parkirane, dobili bi prostor.. Evo ovako izgleda

07ec1e444f392962b0b219df426017ce.jpg

Posted

sektor za vanredne situacije kaže da je požar pod kontrolom

Posted

amandman: Kaznu u vrednosti angažovanja vatrogasnih kola i ljudstva snosi Javno preduzeće Parking servis, a odgovorno lice Parking servisa i kaznu od 6 mesečnih plata do godinu dana zatvora.

amandman se prihvata u celosti.

Posted (edited)

sektor za vanredne situacije kaže da je požar pod kontrolom

Ne brinite sve je pod kontrolom, tu je gracki menažer :fantom:

a45bf0aabc6c1aca266056e410e07058.jpg

Edited by zoki
Posted

Jos uvek nesto drndaju al je ugaseno. Tu su jos 4-5 kamiona ako bi slucajno ponovo krenulo.

Posted

Počela sezona na pravi način, 'fastlejn' ekonomija, ko ima taj će i da prilegne - sitorinja nek stoji!
... jeste da je ovo samo predigra, dok će prave mudrosti iz novoradikalske biznis klase će tek da nas zastrašuju zabavljaju (bar nas gologuze bez 500 din. za ležaljku)

VRELI dani u Beogradu odvode mnoge sugrađane do Ade Ciganlije, međutim, oni koji su za vikend želeli da uz kaficu "uhvate" malo boje kraj Savskog jezera, bili su neprijatno iznenađeni. Naime, konobari nekih kafića na makiškoj strani tražili su im, da pored naručenog pića plate i ležaljke!

Među "iznenađenima" bila je i čitateljka "Novosti" Gorica Marjanović. U neverici, pozvala je našu redakciju da ispriča kako ugostitelji dodatno zarađuju naplaćujući ležaljke.

- Otišla sam sa drugaricama i u nameri da se malo odmorimo od šetnje sele smo na ležaljke i naručile piće - priča ogorčena sugrađanka. - Međutim, konobar nam je tada rekao da se korišćenje ležaljke naplaćuje 500 dinara, a kafa ili neko drugo piće plaća odvojeno! Bile smo u šoku! Za nas četiri trebalo je da izdvojimo 2.000 samo za ležaljke, plus još novca za piće. Za te pare možemo da odemo na ručak.

Posted

meni vrh to sto vatrogasna kola ne mogu da pridju od nepropisno parkiranih automobila.

predlog gradskog propisa, by me.

U slučaju kada usled nepropisnog parkiranja dodje do narusavanja rada hitnih sluzbi, vozilo ce biti zaplenjeno i unisteno, a vlasnik vozila obavezuje se da, pored kazne za nepropisno parkiranje, plati i troskove odvozenja i unistenja vozila.

-_-

article-2601279-1CFD78F800000578-356_634

Posted (edited)

Secam se bacanja kola niz padinu u takvoj situaciji al nisam siguran da li je film ili rl

Očevici su za MONDO rekli da je bilo problema u gašenju požara jer su zaposleni u firmama na donjim spratovima pravili selfije, pa su vatrogasci u jednom trenutku morali da prekinu gašenje vatre kako bi zaposlene bezbedno evakuisal

Edited by katamaran
Posted

Selfi u toku nesreće se postavlja zbog... lajkova?

Posted

Selfiji sa potencijalnim samoubicama su posebno popularni. Bilo je primera i kod nas i preko.

Posted

Zbog zato što su idioti

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

Očevici su za MONDO rekli da je bilo problema u gašenju požara jer su zaposleni u firmama na donjim spratovima pravili selfije

jel sa podignuta tri prsta?

Posted

Selfi u toku nesreće se postavlja zbog... lajkova?

Proizvode kontent  :lolol:

Posted

kako sam lepo kruzio oko tog podrucja citav dan, a blizu mi bili centri desavanja