Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ova gradska vlast ne može da se nosi sa običnim komunalnim problemima, kao što je košenje trave, čišćenje ulica i odnošenje đubreta, pa šta onda da očekujemo od njih kada su u pitanju ozbiljni projekti koji zahtevaju plan koji neće nacrtati arh. Fotić,  bilo kakvu viziju grada koja nije u službi SNS propagande i značajne sume novca.

Posted

Pa suštinski, ništa posebno, za beogradske uslove.

Nemam pojma kakvi su im planovi, u smislu jel i tu žele da prebace šine na sredinu. I možda prošire trotoar tako da po njemu može da hoda više od jedne osobe.

Ja mislim da  je planirano prebacivanje tramvaja u sredinu kao i svugde drugde do sada (pominje se "izmestanje tramvajske pruge"), sa tim sto u Ruzveltovoj uglavnom nema mesta da tramvaj ide odvojeno od automobila (osim ako se automobili ne "skrate" za jednu traku), tako da bi to onda licilo valjda na beogradsku/starine novaka...

Posted (edited)

Ja mislim da  je planirano prebacivanje tramvaja u sredinu kao i svugde drugde do sada (pominje se "izmestanje tramvajske pruge"), sa tim sto u Ruzveltovoj uglavnom nema mesta da tramvaj ide odvojeno od automobila (osim ako se automobili ne "skrate" za jednu traku), tako da bi to onda licilo valjda na beogradsku/starine novaka...

Bojim se da bi pomeranje šina na sredinu Ruzveltove imalo značajnih poteškoća na prve dve raskrsnice, onoj kod Vuka i kod Žagubice. Na prvoj bi moralo da se rekonstruiše celo ukrštanje, a mislim da bi na skretanju u Kraljice Marije poluprečnik krivine skretanja bio premali za normalno kretanje tramvaja.   

Edited by ajgor
Posted

Bojim se da bi pomeranje šina na sredinu Ruzveltove imalo značajnih poteškoća na prve dve raskrsnice, onoj kod Vuka i kod Žagubice. Na prvoj bi moralo da se rekonstruiše celo ukrštanje, a mislim da bi na skretanju u Kraljice Marije poluprečnik krivine skretanja bio premali za normalno kretanje tramvaja.   

što problem? ako može sada iz desne u desnu traku, zašto bi bio problem iz sredine u desnu traku?

https://www.google.rs/maps/@44.805934,20.478829,3a,75y,6.64h,59.77t/data=!3m4!1e1!3m2!1sif-RU6tCaafk7I4WDDOe9w!2e0?hl=en

Posted

nesto je puklo napolju

Posted

joj bože! puklo, veliš

strašni

Posted (edited)

jel oni, shta mislite, kad se ugase kamere, odu novinari i ostali zaneseni obozavaoci, da li umiru od smeja i divljenja sebi samima, kao toma nikolic kad se seti gde nije bio, ispali 1 probni orden u pravcu, pa onda i ode? ^_^

Edited by gospa buba
Posted

, kao toma nikolic kad se seti gde nije bio, ispali 1 probni orden u pravcu, pa onda i ode? ^_^

:rolf:

Posted

i u knez mihajlovoj se oseća paljevina, verovatno je to :(

Posted

skupština je jako blizu...ako vetar malo jače dune...