Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Te ograde ima malo i treba skroz da bude od stanice do stanice. Jer nekim ljudima mora tako da se napravi...

Posted

Te ograde ima malo i treba skroz da bude od stanice do stanice. Jer nekim ljudima mora tako da se napravi...

I ja to kazem, svajs aparat i izvariti sve od obale save agostina neta i dr ribara. Poravnati projekte na 6X i tako....

Jer nekim iz geta mora tako da se napravi...

Posted

Pricaj to nekom drugom ziveo sam tamo. Koncept projekata na savskom delu nbg je potpuni neuspeli abortus.

o svasta, pa ta zastitna ograda izmedju smerova saobracaja je odlicna stvar, destimulise pesake da prelaze ulicu gde god im padne na pamet jer u protivnom bi komotno mogli vozaci da ugradjuju bulbarove kao u australijskoj provinciji, tamo kenguri a ovde sumanuti koji pretrcavaju ulicu gde god im se cefne pa im posle djavo kriv kada ih neko pokosi i osakati

i pusti te price o nbg kao getu, bolje je da se naprave kapije na mostovima sa nbg strane i pustaju pridoslice sa turske strane uz propusnice :P

Posted

sada mi nije jasno, da li tebi smetaju te zastitne ograde ili se slazes sa frenkom da trebaju da idu celom duzinom jurija gagarina?

Posted

rasprava sa sobom?

I ja to kazem, svajs aparat i izvariti sve od obale save agostina neta i dr ribara. Poravnati projekte na 6X i tako....

sledeći post:

Pricaj to nekom drugom ziveo sam tamo.

interesatno

Posted

Opet se petljas? Pontijak moze da price koliko zeli, ziveo sam u tim getima par meseci u devedesetim. Pre nekoliko nedelja sam se parkirao iza bivse RKBeograd. Jadno i bedno, ceo kraj, sa sve trznim centrom, jedini mali napredak je nova pijaca. 

Posted

sada mi nije jasno, da li tebi smetaju te zastitne ograde ili se slazes sa frenkom da trebaju da idu celom duzinom jurija gagarina?

i ulicom agostina neta i dr ribara. tramvaj samo do garaze.

Posted

Opet se petljas? Pontijak moze da price koliko zeli, ziveo sam u tim getima par meseci u devedesetim. Pre nekoliko nedelja sam se parkirao iza bivse RKBeograd. Jadno i bedno, ceo kraj, sa sve trznim centrom, jedini mali napredak je nova pijaca.

A koji to kraj u Bg-u nije postao jad i beda u poslednjih par godina?
Posted

a što se uopšte sa telefonom raspravljaš, kad je on jedno šest likova u jednom nicku, minimumm kao da ga ne znaš

Posted

There are living inside my head, little people dressed in red...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

A koji to kraj u Bg-u nije postao jad i beda u poslednjih par godina?

Ti ne znas ni burek da pronadjes kako onda da ti objasnim. ides Gagarinovom skrenes posle kineskog i parkiras se tamo iza u Nehruovoj i vidis koje su to razmere bede. Dostignuce Ozegovica nacrtao biciklisticke staze, Milenkovic uhapsen, a Sapica jure za doktorsku. U medjuvremenu su banditi dodali niz slepackih gradjevina bez reda povrh komunjarskih projects.

Posted

Burekdžija,pročitaj pitanje,ne pratiš na času a želiš biti duhovit.

Posted

gvesić rekao da su odustali od podzemnih prolaza na slaviji zarad rekonstrukcije ruzveltove, ali neće biti zaustavljanja ni vozila ni pešaka(cca 70ak hiljada)

:blink:

Posted

U današnjoj Politici Mali pominje tunel od Kameničke do Francuske. 

Da li je iko ikada ucrtao taj tunel u bilo kom urbanističkom radu? Znači ne samo da li je bilo u GUPu nego neko da li je negde nekad predložio iz dosade?