Singer Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 to je samo zastita biljnih vrsta, za razliku od djitlera koji je bio drvosek i nije brinuo o biljnim vrstama a i upropastio je grad nacisto + sto mali brine o svom imidzu i ne zeli da mu zastitnici prirode nadenu ime travosek eeee moj ti pontijače... samo ga se ti i ja još ponekad setimo
Pontijak Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 eeee moj ti pontijače... samo ga se ti i ja još ponekad setimo ja ga se setim dva puta dnevno kada koristim bgvoz i samo strepim kada ce ove nesposobne stetocine i to da upropaste
akibono Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Evo pobednika 'Tri trga', vrednog Milijun Dinara Serbskih... Opis jedne lokacije je i "idealan selfie tačka" :ziga: Gašić bi bio zadovoljan pobedničkim rešenjem. sva se rekonstrukcija svela na to da se izlepe pločice (btw, ovo je drugoplasirani - izgleda vrlo pristojno - https://www.facebook.com/3ditStudio/posts/625278084240015)
Ariel Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 šta je bre ovo leptejebo, koji skrnavi fotošop neumi su ovo radili, pa viđao sam bolje koncept slike u nigeriji. plus ne znam kako su mislili da trg bude onoliki kao što sugeriše perspektiva na donje dve slike, da sruše sve zgrade ka čumiću? a u praksi, nove pločice, klupe i lampe, super. meni tenderz, meni mani for frendz jes. naravno, drugonagrađeno rešenje je enterprajz za ovo.
Malvo Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 pa baš smo juče - prekjuče ovd pisali o tome a usput sve češće ljudi komentarišu da su im lokalne travnate površine prave male džungle od jutros rade kod mene iza zgrade, evo sad stigli i da se posvađaju, jedan - šef, pretpostavljam - se dere nekome "šta se ti buniš, idi kući ako ti se ne sviđa".
hazard Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) Ne kapirate, te ,,razdivljane" zelene površine nisu nemar i nerad JKP Gradsko zelenilo, taj najnoviji evropski trend...mislim nov je kod nas. Još pre 3-4 godine sam gledao kako u Cirihu puštaju travuljinu u ulici da buja, sa sve koprivama, to je sve bre vrlo ökologisch, die beste Edited May 15, 2015 by hazard
fonTelefon Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ne kapirate, te ,,razdivljane" zelene površine nisu nemar i nerad JKP Gradsko zelenilo, taj najnoviji evropski trend...mislim nov je kod nas. Još pre 3-4 godine sam gledao kako u Cirihu puštaju travuljinu u ulici da buja, sa sve koprivama, to je sve bre vrlo ökologisch, die beste Gradsko zelenilo godinama pokusava da gaji pogresnu travu u BGD iako im uglavnom jedino dobra trava ostaje sveza tokom leta pred nosom.
Pontijak Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 kakva dobra trava? indijska konoplja? nego ,secam se kada su sredinom 80ih bila stada ovaca povremeno u 45 bloku pored keja, milina jedna, ovce pasu, trava taman koliko treba
fonTelefon Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Sada samo zavrsiti ogradu u J. Gagarina oko geta i izlazak samo uz propusnicu. Geto ovce.
ajgor Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 ovo je vec ne znam koji put da cujem da se ne kosi trava po Beogradu. izgleda da je Zelenilo otislo dodjavola, raspitacu se o tome. Upravo trimersko-šišački tim iz GZ prangija kod okretnice trole na vrh Zvezdare, ovde redovno rade poslednjih desetak godina. Nadam se da ovo nije veliki izuzetak.
Pontijak Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Sada samo zavrsiti ogradu u J. Gagarina oko geta i izlazak samo uz propusnicu. Geto ovce. ? koji geto, koja ograda u j. gagarina?
fonTelefon Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 ? koji geto, koja ograda u j. gagarina? Nisi primetio ogradu? http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/301173/Automobilom-probio-zastitnu-ogradu-u-Ulici-Jurija-Gagarina-FOTO
prima Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 kakva dobra trava? indijska konoplja? nego ,secam se kada su sredinom 80ih bila stada ovaca povremeno u 45 bloku pored keja, milina jedna, ovce pasu, trava taman koliko treba jao secam se i ja brabonjaka
Pontijak Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) Nisi primetio ogradu? http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/301173/Automobilom-probio-zastitnu-ogradu-u-Ulici-Jurija-Gagarina-FOTO o svasta, pa ta zastitna ograda izmedju smerova saobracaja je odlicna stvar, destimulise pesake da prelaze ulicu gde god im padne na pamet jer u protivnom bi komotno mogli vozaci da ugradjuju bulbarove kao u australijskoj provinciji, tamo kenguri a ovde sumanuti koji pretrcavaju ulicu gde god im se cefne pa im posle djavo kriv kada ih neko pokosi i osakati i pusti te price o nbg kao getu, bolje je da se naprave kapije na mostovima sa nbg strane i pustaju pridoslice sa turske strane uz propusnice :P jao secam se i ja brabonjaka eh taj staariii novi beograd Edited May 15, 2015 by Pontijak
Recommended Posts