Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Američka soul pevačica Mejsi Grej izjavila je da je nakon prošlogodišnjeg koncerta u Beogradu stekla utisak da se radi o "rasističkom gradu zaostalom u vremenu". Ona je u intervjuu današnjem "Metrou", besplatnom londonskom listu, rekla da su ulice Beograda "pune ružnih, debelih ljudi", ali da su posetioci njenog koncerta bili divni.Poznata pevačica je na pitanje da li su je nekada prepoznali na ulici na nekom neobičnom mestu, odgovorila da da je takvo iskustvo imala u Beogradu. "Prošle godine sam imala koncert u Srbiji. Nisam znala ni gde se nalazi, ali ljudi su me prepoznavali na ulici. Koncert je bio sjajan, ali grad u kojem smo bili nije bio tako dobar. Bio je rasistički i zaustao u vremenu. Ulice su bile pune debelih, ružnih ljudi, ali ljudi koji su došli na koncert su bili divni", rekla je Mejsi GrejSve mi je jasno, sem ovih 'debelih, ruznih', mislim...
napusila se kreka, smrdljiva camuga :)sta te cudi? oni to puse cim se probude, umesto zitarica za dorucak.
Posted

Gradsko zelenilo postaje pravi pomahnitali ubica motornom testerom.Jutros kada sam pošla na posao, na pešačkom prelazu kod starog DIF-a (Pasterova), vidim da je duž parking mesta razapeta plava traka "radovi-vodovod", međutim, na toj traci je na svakh 10ak metara nakačen papir sa obaveštenjem: "Ne parkirati- seča drveća".Ja u šoku, to drveće koje će se danas seći, su lipe, ne starije od 20 godina, u zdravom stanju. Zašto?Zašto?Zašto?Čak i da pod pojmom "SEČA" podrazumevaju podrezivanje krošnji, ovo drvečće nije ni za to.

Posted

gotova je polovina bulevara i radi se uveliko druga. vidim da je na potezu jagićeva - vuk pojas za parkiranje uzak (parkiranje je rešeno uzduž), samim tim trotoar za pešake je širi za nekih 1,5m. nisu ponovili glupost trotoara dijagonalno od pravnog, gde troje ne mogu da se mimoiđu.

Posted (edited)
Pretpostavljala sam da će ga odseći na ovaj način. Nema zajebavanja sa Đilasom. Edited by halloween
Posted
...mozda postanemo turisticka meka za suicidne, ako se ovo dobro izreklamira
Posted

Честитам становницима србске престонице на два нова кина.

Todorić kupio beogradske bioskope26. jun 2010. | 16:36 | Izvor: PressBeograd -- Vlasnik hrvatske kompanije Agrokor Ivica Todorić kupio je kultni beogradski bioskop Jadran, koji se nalazi na Trgu Republike, kao i bioskop Voždovac.
Posted

Jadran kultni? Ajde kad kažu.Dvadeseti oktobar je kultni.

Posted

ispred jadrana sam prvi put video cigane da dzuskaju ko crnci iz do the right thing.to je bio pocetak dens pokreta u srbalja i zeldi estetike.

Posted

Jel u toj ekipi bio onaj Irfan zvani Majkl Đekson?

Posted

sto je gostovo kod zike seljaka?gotovo sam siguran da jeste.

Posted

sta ce sve biti zatvoreno/otvoreno od 1.jula

Rekonstrukcija beogradskog mosta "Gazela" poccinje 1. jula, a tokom radova za saobrachaj che biti zatvorene izlazne rampe ka ulici Kneza Milossa i Topcciderskoj zvezdi i ulazne iz Savske i bulevara vojvode Missicha, najavio je danas Sekretarijat za saobrachaj. Alternativa zatvorenoj ulaznoj rampi iz Savske ulice ka "Gazeli" iz smera Kalemegdana su Karadjordjeva, Nemanjina, Kneza Milossa ili Karadjordjeva, Savska, Milossa Pocerca, Kneza Milossa, pa ulazanom rampom na most. Umesto zatvorene ulazne rampe iz Bulevara vojvode Missicha vozaccima se preporuccuje da voze tim bulevarom do raskrsnice sa Drinskom i dalje Savskom i Karadjordjevom ka Starom savskom mostu, ili Sarajevskom i Gavrila Principa ka Brankovom mostu. Kada je recc o izlaznoj rampi sa "Gazele" ka ulici Kneza Milossa, alternativa je iskljuccenje sa mosta na izlaznoj rampi u Savsku ka ZZeleznicckoj stanici, zatim Drinska, Sarajevska, Vissegradska i levo u Kneza Milossa, ili autoputem do Autokomande, a zatim ka Slaviji, Nemanjinom i desno u Kneza Milossa. Od 1. jula che biti, navedeno je u saopsstenju, dozvoljeno levo skretanje iz Vissegradske u ulicu Kneza Milossa. Vozaccima se, umesto rampe ka Topcciderskoj zvezdi, koja che biti zatvorena, preporuccuje da idu autoputem do petlje Autokomanda, zatim ulicama Milutina Ivkovicha, Kneza Aleksandra Karadjordjevicha i levo u Vojvode Putnika ka Topcciderskoj zvezdi. U ulici Gavrila Principa, od raskrsnice sa ulicom Mihajla Bogichevicha do Crnogorske, od 1. jula che biti uveden jednosmerni rezzim saobrachaja ka Brankovom mostu. Radovi na autoputu, od mosta "Gazela" do petlje "Tossin bunar" poccinju 3. ula, a u tom periodu che biti zatvorena polovina kolovoza, a saobrachaj che se obavljati dvosmerno na drugoj. Alternativni pravci na novobeogradskoj strani u oba smera su ulica Milutina Milankovicha i bulevar Zorana DJindjicha, a ukljuccenje i iskljuccenje sa autoputa je moguche sa petlje "Tossin bunar", preko ulice Omladinskih brigada i Centar "Sava" preko ulice Vladimira Popovicha, kojom se mozze pristupiti Starom savskom mostu. Za pristup Brankovom mostu preporuccuje se vozznja ulicom Milentija Popovicha i Bulevarom Mihajla Pupina. Iz Sekretarijata za saobrachaj su iz pravca Autokomande ka Novom Beogradu vozzaccima preporuccili da koriste Savsku i Karadjordjevu ka Starom savskom mostu i Sarajevsku i Gavrila Principa ka Brankovom mostu. Savska i Karadjordjeva su alternativni pravci i u suprotnom smeru, a u ulici Gavrila Principa od raskrsnice sa ulicom Mihajla Bogichevicha do Crnogorske biche uveden jednosmerni rezzim saobrachaja ka Brankovom mostu. Za saobrachaj che biti zatvorene rampe za ukljuccenje na autoput iz ulica SSpanskih boraca i Antifassisticcke borbe. Tokom radova, na petlji kod Hitne pomochi biche zabranjen saobrachaj za sva vozila, osim za vozila javnog prevoza, hitnih sluzzbi i gradskih komunalnih preduzecha.
Posted

Preporucuju Karadjordjevu a ona je u katastrofalnom stanju...ako bude bilo guzvi bice ovo veoma nepodnosljivo...