Tihajeza Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Šine su u nivou sa kolovozom, osim na mestu stanice, kada se i dešava ono suženje? Onda bus može da ide šinama (ako busevi idu kroz V.Stepe?)
garcia Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ne može, ima banderu između šina. šta će nam bandere?! ko da će od sad neko noću da vozi kroz v.stepe.
Tihajeza Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ne može, ima banderu između šina. mislim da na samom ulasku u stanicu, autobus može da prođe. suludo rešenje ipak
slepa živana Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Gle čuda pade fasada, ko bi se tome nadao ovo jutros još stoji ovako. memento mori
Pontijak Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 (edited) pa mogu sada da dovode turiste ovde i da tu raskrsnicu proglase za beogradski akropolj, eto, tu su i drevni arheoloski ostaci na trotoaru Edited May 12, 2015 by Pontijak
hazard Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ne može, ima banderu između šina. Ima i na Bulevaru, pa bez problema leti tramvajskim bašticama idu oni ADA busevi. Na Bulevaru je eksplicitno stajalo u projektnoj dokumentaciji da tramvajske baštice moraju biti dovoljne širine da njima ide autobus u slučaju privremenog prekida tramvajskog saobraćaja, verujem da je tako i u V. Stepe.
hazard Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Meni ovo ne izgleda dobro :( Pa ovde se jasno vidi da ivičnjak deli kolovoznu traku od šina samo tamo gde su stanice. Ja bih ovu ulicu ostavio samo biciklistima i tramvajima. edit: Ne znam čemu kukanje i glupa pitanja tipa ,,da li može ovde da prođe kamion"??? Naravno da može, zna se šta je projektovana širina saobraćajne trake. Da podsetim, kroz okolne uličice (oko V. Stepe) koje sve imaju po 2 reda parkiranih automobila (dakle mesto ostavljeno za prolaz isto je kao ovo na slici ako ne i uže na nekim mestima) opušteno prolaze đubretarski kamioni i rade svoj posao. Kroz traku na slici može teretni kamion sa prikolicom da prođe.
Frank Pembleton Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ovo u V.Stepe je sranje ozbiljno...Bice veselo.Moje saucesce ljudima koji ce morati da koriste tu sobracajnicu na dnevnom nivou.A ovo sa mesanjem buseva i tramvaja , i da nema bandera, ubija sustinu tramvajskog saobracaja.
Tale Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Pa ovde se jasno vidi da ivičnjak deli kolovoznu traku od šina samo tamo gde su stanice. Ne znam čemu kukanje i glupa pitanja tipa ,,da li može ovde da prođe kamion"??? Naravno da može, zna se šta je projektovana širina saobraćajne trake. Da podsetim, kroz okolne uličice (oko V. Stepe) koje sve imaju po 2 reda parkiranih automobila (dakle mesto ostavljeno za prolaz isto je kao ovo na slici ako ne i uže na nekim mestima) opušteno prolaze đubretarski kamioni i rade svoj posao. Kroz traku na slici može teretni kamion sa prikolicom da prođe. Hej, čoveče, ovo nije nekakva sporedna uličica gde nije frka da li će neki kamion moći da prođe ili ne. Hajde zamisli šta sve može da se desi na par uskih grla poput ovog.
Аврам Гојић Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ovakva ulica nema apsolutno nikakvu marginu za zastoje, to je osnovni problem. Ili sve ide ili ne ide nista.
ljakse Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Da podsetim, kroz okolne uličice (oko V. Stepe) koje sve imaju po 2 reda parkiranih automobila (dakle mesto ostavljeno za prolaz isto je kao ovo na slici ako ne i uže na nekim mestima) opušteno prolaze đubretarski kamioni i rade svoj posao. +1 Nemaš pojma koliko puta u životu sam se zabo iza dotičnog u Jove Ilića. Unapred se radujem što će to konačno biti omogućeno građanstvu i u V. Stepe.
Tale Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 (edited) https://twitter.com/sisteminzenjer/status/598042100618366976/photo/1 Po uverenju koje sam stekao koristeći podatke sa stranica 21 i 22 ovog dokumenta, ispada da je širina trake na ovom mestu samo 3m. Edited May 12, 2015 by Tale
Recommended Posts