Jump to content

Beograd

Featured Replies

Dobar je Vračar noću pogotovu onaj deo sa ugla beogradske i krunske pa dalje. Vrlo mirno i pitomo sve izgleda.

Sliku je ubrzo pokvario vlasnik psa koji je izveo kera da se pokaki na mini razdelno ostrvo... :dry:

vracar je dovoljno zabacen da bi bio sranje kraj.isto kao blokovi. i zemun narafski

nosi kesu i ponizi ga

Edited by bradilko

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Gle čuda pade fasada, ko bi se tome nadao

meni je ovo suludo, tako lepa klasicisticka zgrada sa elementima secesije u dekoraciji hodnika a tako zapustena, kao da tu ne zive vlasnici stanova vec neki skvoteri a ljuti centar,

Ma tamo oko Banije skoro svaka fasada place za popravkom. Ima jos takvih raskrsnica, Francuska i Dusanova, recimo. A mnoge od njih potencijalno prelepe zgrade.

nemojte ići trotoarom i nema problema.

vozite se svako u svom automobilu, to je trejdmark BG-a.

Ili kupite Mile Dragić šlem od kevlara. Jeste da je od slabe pomoći ako vas zvekne onakva komadina fasade kao sa fotke na prethodnoj strani ali može da vas spase od manjih parčića. Cijena sitnica.

to se vidi u gornjem delu ulice, koji su zavrsili.

a kako ce izgledati sa saobracajem, saznacemo.  ^_^

Meni ovo ne izgleda dobro :(

meni izgleda odlično!

Kad se zaglavi bus, ići će preko šina.

U stvari, imam utisak da će svi uvek ići preko šina.

Čik obiđi biciklistu :isuse:

sunce ti jebem

kolega sa posla vozi sredinom trake.

vele trube mu ali on vozi svoju vožnju.

sunce ti jebem

-1 

ne treba hejtovati, radovi traju samo 2 godine, nije moglo bolje obzirom na kratke i fiksne rokove. ljudi su se potrudili koliko mogu da se ne useru u život ljudima iz vojvode stepe, ali jednostavno nije se moglo za ovako kratko vreme :(

Ja bih ovu ulicu ostavio samo biciklistima i tramvajima.

edit:

Edited by Tale

šta ako se bicikl pokvari?