Takeshi Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 to se vidi u gornjem delu ulice, koji su zavrsili. a kako ce izgledati sa saobracajem, saznacemo. ^_^
ljakse Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Jeste privremeno i apsolutno je neophodno. Na Jerković možeš i kroz Kumodrašku...s druge strane otkako se ne može levo u V. Stepe s Autokomande svi moraju na autoput pa baš na taj izlaz da bi se dokopali Kumodraške. To skretanje levo tu je stvaralo neverovatno zastoje, ovako ide mnogo brže. I dobro je što stoje panduri, jer kada pandura nema ljudi tu zabranu ignorišu potpuno Naravno da sad svi moraju na autoput, zato je imbecilno skratiti izlaske za jednu opciju. Znaš kako izgleda Kumodraška kad se slučajno zabodu dva busa u 100 metara razdaljine?
hazard Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Znam, jer tuda prolazim svakodnevno. I znam da to čekanje da se skrene levo pravi kolonu u zaustavnoj traci sve do autokomande maltene, te je dobro što su ga privremeno ukinuli
ljakse Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Pa i ja prolazim svakodnevno, nisam primetio bitnu razliku u opterećenju ka mostu, ali zato se na semaforu u Ljubićkoj čeka duplo duže. Plus idiotarija sa ukidanjem onog izlaza kod Forma Ideale.
katamaran Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Vidim da su na nekim zgradama u Svetogorskoj zakucali neke mreze. To bi trebalo naterati stanare svih ovih rusevnih fasada. Ako neces/ne mozes da popravis ima da obezbedis da ne ubije nekog.
Frank Pembleton Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Ja cenim da sve službe u finansijskom kolapsu. Zanimljivo da sam video na keju onaj kamion što kosi i usisava travu odma. Ja cenim da ovo između zgrada zahteva više pojedinačnih izvršilaca, koji su verovatno na nekim pojedinačnim ugovorima koji ovi nemaju da plate... Gangula mi odgovorio da oni kao opstina nemaju nadleznosti nad JKP Zelenilo...
Kampokei Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Gle čuda pade fasada, ko bi se tome nadao Jbg, po onome sto vidim na skyscrapercity-ju, padanje fasade je postalo skoro normalna pojava u gradu.
ToniAdams Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Gle čuda pade fasada, ko bi se tome nadao sunce ti jebem kolke komadine. smrt na licu mesta.
Lezilebovich Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Onesvescivanje onog decka nije bilo dovoljna opomena, cekace da neko pogine dok ne preuzmu neke hitne mere Edited May 11, 2015 by Lezilebovich
katamaran Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Da je decko bar prvi. Prosle godine valjda u Bulevaru nekoj devojci zveknulo na glavu. edit: http://arhiva.24sata.rs/vesti/beograd/vest/deo-fasade-pao-na-zenu-u-bulevaru-kralja-aleksandra/38185.phtml http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:412231-Bulevar-Fasada-pala-na-coveka Edited May 11, 2015 by katamaran
boshoku Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) većina (dakle, one koje nisu fasadno-rekostruisane) zgrada u centru koje su građene pre rata, posluju sa sličnim problemima, te je avanzno sređivanje*, gradsko-budžetska naučna fantasika *(edit) pre nekog ozbiljnijeg pičvajza... Edited May 11, 2015 by boshoku
Singer Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Dobar je Vračar noću pogotovu onaj deo sa ugla beogradske i krunske pa dalje. Vrlo mirno i pitomo sve izgleda. Sliku je ubrzo pokvario vlasnik psa koji je izveo kera da se pokaki na mini razdelno ostrvo...
teacher Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Dobar je Vračar noću pogotovu onaj deo sa ugla beogradske i krunske pa dalje. Vrlo mirno i pitomo sve izgleda. Sliku je ubrzo pokvario vlasnik psa koji je izveo kera da se pokaki na mini razdelno ostrvo... To je kenjačka zona za one koje je bar malo blam da im se kuče pokenjava po sred trotoara. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Recommended Posts