nbg4ever Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Danas prosao nasipom i malo obratio paznju na obalu... Pa sve vam jebem, stoko seljacka. I ranije su gradili, ali ovog proleca im ocigledno puca kurac za sve. Gomila drveca poseceno, po deset temelja za sojenice u nizu. Nema reci da opisu koliko mrzim ovu zemlju nekada Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Barti66 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 A sad malo i "oni" da grade.Natak'o bi ih na dotična posečena...da ne budem previše bezobrazan i grub.
April Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Danas prosao nasipom i malo obratio paznju na obalu... Pa sve vam jebem, stoko seljacka. I ranije su gradili, ali ovog proleca im ocigledno puca kurac za sve. Gomila drveca poseceno, po deset temelja za sojenice u nizu. Nema reci da opisu koliko mrzim ovu zemlju nekada Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Da si video marine u govnari na Ada Huji...mislio sam da plovim kroz septičku jamu. Pokenjam im se na Beograd na vodi, važno da nemaju para ni za osnovne stvari, ali zato prave makete. Pri tome sam u povratku u marinu opalio NEŠTO u vodi, a još je ona moja kadica prilično brza, Boga pitaj šta sam uradio. Sve im jebem.
gospa buba Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Specijalni odredi radničke klase čiste samo na Fruškoj gori. U Zvezdarskoj šumi malopre sa ljubimcem trenirali slalom među stogovima naslaganog đubreta. pa di je komunalna policija? sprema se za ozbiljnije poduhvate?
Geo Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Zvanicni baner "Merkura" za stranicu gde prodaju rostilje i treba da nas zajebavaju kada smo glup narod ...
Geo Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Izvinjavam se ,meni se ucinilo da me je bacilo na "Merkur" kada sam kliknuo ... U svakom slucaju , odlicna slika ...
Tihajeza Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 a zašto peku slona? naš ražanj je toliko jak da i slona mož na njega?
gospa buba Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 pa na posteru brate, desno od radenika sa barjakom, termichki se obradjuje slonche, na 3 vatrice preuzete sa znaka za opasnost od zapaljivosti. lepa kompilacija.
akibono Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 ma gde bre? neće da se učita ako koristiš neki 'ad bloker' ili tako nešto - bar meni isto nije htelo, ručno sam isključio pa se pojavila sličica!
Recommended Posts