Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ja sam hteo da okitim jelku, al me mrzelo da je dovlacim iz garaze.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Požar na Avali  :ziga:

CD6izk5WoAANJcs.jpg

Od jutros priželjkujem ozbiljnu kišu, još bolje grâd, da pogasi roštilje i rastera stoku, ali ćorak.

A šta su radnički zahtevi ovog Prvog maja? U zemlji velike nezaposlenosti u kojoj su plate i penzije smanjene, a neka od radničkih prava ograničena novim zakonima, spisak je poduži. Ali to nije dovoljna motivacija, i ove godine više je onih koji su želeli da se za praznik rada opuste.

Jutarnje sunce u oblaku dima, takav je uranak na Košutnjaku. Zaposleni i nezaposleni, jedini zadatak je ko će biti veći gurman, dok ih protest sindikata, kako kažu, ne zanima.

Onoliko levičara na forumu, ali nemamo temu, pa moram da kačim ovde.

Da se na ovom forumu objavi bilo koji ozbiljan radnički zahtev, posrali biste se po njemu iz svih kalibara. Sećam se kako se ovde podržao protest prosvetara i seljaka.

Ozbiljan radnički zahtev?

U kojoj zemlji ti živiš, ovde nema radnika.

siguran sam da to tebi tako izgleda.

opet ovaj s ozbiljnim zahtevima seljaka koji su izašli da ratuju s demokratijom za tajkune i traže subvencije po hektaru a ne po prinosu i prosvetara koji su uvek tražili samo besplatne pare a nikad nešto extra tipa daj da uvedemo finski model  :fantom:

Da se na ovom forumu objavi bilo koji ozbiljan radnički zahtev, posrali biste se po njemu iz svih kalibara. Sećam se kako se ovde podržao protest prosvetara i seljaka.

Obaska sto je rostiljanje 1 kulturohuljenje: opste je poznato da crnci svih zemalja masovno na ovakve praznike odlaze u operu, pozoriste, koncerte klasicne muzike, veslaju, jedre, igraju tenis, taj rad...

Ja? Teško.

Obaska sto je rostiljanje 1 kulturohuljenje: opste je poznato da crnci svih zemalja masovno na ovakve praznike odlaze u operu, pozoriste, koncerte klasicne muzike, veslaju, jedre, igraju tenis, taj rad...

Naravno da nigde radnička klasa ne ide u opere, ali se u Beču pojavi 100 000 njih za prvomajski miting, a realno imaju onoliko manje razloga da se bune od ove naše bede. Preventiva.

Edited by Anonymous

siguran sam da to tebi tako izgleda.

Radnika nema, svidelo se to tebi ili ne.

Ja? Teško.

Naravno da nigde radnička klasa ne ide u opere, ali se u Beču pojavi 100 000 njih za prvomajski miting, a realno imaju onoliko manje razloga da se bune od ove naše bede. Preventiva.

Anonymous je pokusao lepo da ti objasni sustinu.

To sto horde neotesanih alkoholicara koje iza sebe ostavljaju pustos (a poceli su i da se ubadaju escajgom), za tebe "idu na rostilj" i na taj nacin artikulisu svoje probleme, govori dosta o tebi.

Tu je i neizbezni ocajni sarkazam koji redovno prosipas.

Deder.

Nije mi bila ideja da pokrenem ovakvu raspravu.

Ni meni.

Neka se obrise poslednja recenica i neka se posle "probleme" stavi tacka.

Ja sam hteo da okitim jelku, al me mrzelo da je dovlacim iz garaze.

:lolol:

neka... dogodine

Zatim specijalni odredi radnicke klase ciste tone smeca za ovima, u slavu medjunarodnog praznika rada.

Specijalni odredi radničke klase čiste samo na Fruškoj gori. U Zvezdarskoj šumi malopre sa ljubimcem trenirali slalom među stogovima naslaganog đubreta.