hazard Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ja sam hteo da okitim jelku, al me mrzelo da je dovlacim iz garaze.
Anonymous Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Požar na Avali :ziga: Od jutros priželjkujem ozbiljnu kišu, još bolje grâd, da pogasi roštilje i rastera stoku, ali ćorak.
Anonymous Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 A šta su radnički zahtevi ovog Prvog maja? U zemlji velike nezaposlenosti u kojoj su plate i penzije smanjene, a neka od radničkih prava ograničena novim zakonima, spisak je poduži. Ali to nije dovoljna motivacija, i ove godine više je onih koji su želeli da se za praznik rada opuste. Jutarnje sunce u oblaku dima, takav je uranak na Košutnjaku. Zaposleni i nezaposleni, jedini zadatak je ko će biti veći gurman, dok ih protest sindikata, kako kažu, ne zanima. Onoliko levičara na forumu, ali nemamo temu, pa moram da kačim ovde.
Аврам Гојић Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Da se na ovom forumu objavi bilo koji ozbiljan radnički zahtev, posrali biste se po njemu iz svih kalibara. Sećam se kako se ovde podržao protest prosvetara i seljaka.
PopeЧе Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ozbiljan radnički zahtev? U kojoj zemlji ti živiš, ovde nema radnika.
Hella Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 opet ovaj s ozbiljnim zahtevima seljaka koji su izašli da ratuju s demokratijom za tajkune i traže subvencije po hektaru a ne po prinosu i prosvetara koji su uvek tražili samo besplatne pare a nikad nešto extra tipa daj da uvedemo finski model
namenski Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Da se na ovom forumu objavi bilo koji ozbiljan radnički zahtev, posrali biste se po njemu iz svih kalibara. Sećam se kako se ovde podržao protest prosvetara i seljaka. Obaska sto je rostiljanje 1 kulturohuljenje: opste je poznato da crnci svih zemalja masovno na ovakve praznike odlaze u operu, pozoriste, koncerte klasicne muzike, veslaju, jedre, igraju tenis, taj rad...
Anonymous Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) Da se na ovom forumu objavi bilo koji ozbiljan radnički zahtev, posrali biste se po njemu iz svih kalibara. Sećam se kako se ovde podržao protest prosvetara i seljaka. Ja? Teško. Obaska sto je rostiljanje 1 kulturohuljenje: opste je poznato da crnci svih zemalja masovno na ovakve praznike odlaze u operu, pozoriste, koncerte klasicne muzike, veslaju, jedre, igraju tenis, taj rad... Naravno da nigde radnička klasa ne ide u opere, ali se u Beču pojavi 100 000 njih za prvomajski miting, a realno imaju onoliko manje razloga da se bune od ove naše bede. Preventiva. Edited May 1, 2015 by Anonymous
PopeЧе Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 siguran sam da to tebi tako izgleda. Radnika nema, svidelo se to tebi ili ne.
PopeЧе Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Obaska sto je rostiljanje 1 kulturohuljenje: opste je poznato da crnci svih zemalja masovno na ovakve praznike odlaze u operu, pozoriste, koncerte klasicne muzike, veslaju, jedre, igraju tenis, taj rad... Ja? Teško. Naravno da nigde radnička klasa ne ide u opere, ali se u Beču pojavi 100 000 njih za prvomajski miting, a realno imaju onoliko manje razloga da se bune od ove naše bede. Preventiva. Anonymous je pokusao lepo da ti objasni sustinu. To sto horde neotesanih alkoholicara koje iza sebe ostavljaju pustos (a poceli su i da se ubadaju escajgom), za tebe "idu na rostilj" i na taj nacin artikulisu svoje probleme, govori dosta o tebi. Tu je i neizbezni ocajni sarkazam koji redovno prosipas.
Anonymous Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Deder. Nije mi bila ideja da pokrenem ovakvu raspravu.
PopeЧе Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ni meni. Neka se obrise poslednja recenica i neka se posle "probleme" stavi tacka.
slepa živana Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Ja sam hteo da okitim jelku, al me mrzelo da je dovlacim iz garaze. neka... dogodine
April Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Zatim specijalni odredi radnicke klase ciste tone smeca za ovima, u slavu medjunarodnog praznika rada. Specijalni odredi radničke klase čiste samo na Fruškoj gori. U Zvezdarskoj šumi malopre sa ljubimcem trenirali slalom među stogovima naslaganog đubreta.
Recommended Posts