Dr Arslanagić Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ovaj trend sa lažnim kafanama (uzmeš neku rupu od kluba - npr. u nekoj kućici ispod mostarske petlje - i onda obložiš zidove slikama saborne crkve i skadarlije i lupiš karirane stoljnjake po stolovima, i eto, ,,kafana"!) sa dovitljivim debilnim imenima koja treba da asociraju valjda na skadarlijska i na nekakav izmaštan staaari beograd (naša priča, sipaj ne pitaj, još samo ovu noć, ona moja, itd.) je nešto najogavnije što se pojavilo u beogradskom tzv. noćnom životu otkad ja za noćni život u Beogradu znam. Vratite mi kič isfensirane kafiće s kraja 90ih i početka 2000ih, vratite mi gomilu tuc-tuc fensi splavova na Savi, zabranite folkotekama da glume ,,kafane".
Lezilebovich Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) sigurno su proklinjali treće prase što je izgradilo ovako visoku kućicu Na dan 18.4. 2015., pri održavanju sportske manifestacije “Beogradski maraton” romsko naselje (Tošin Bunar), koje je bilo na trasi maratona, ogradjeno je žicom i sakriveno ciradom. 18.4.2015., Tošin Bunar, u vreme Beogradskog maratona Photo: Regionalni centar za manjine, Beograd Edited April 20, 2015 by Lezilebovich
akibono Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 ajd, dajte neki klik-view Bogoljubu da skupi pare pa da projekat krene! Spasite Srbiju, ceo svet gleda
Hamlet Strašni Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 To je saša janković probušio rupu u cevi da napakosti vučiću
Muwan Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Da vidimo, u Kragujevcu će biti Diznilend... ovde bi arapski investitori mogli da naprave, recimo, Yellowstone! To bi otvorilo bar hiljadu radnih mesta, turisti bi pohrlili da vide srpski Old Faithful.
Barti66 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Aaaahaaa...to je taj Beograd na vodi..pored vode...ispod vode..u vodi...?
bigvlada Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 to je duh đoke vještice Čekaj da se aktivira duh Duška Radovića, kada budu privatizovali Studio B. Beograđanka će da bude ukleta zgrada.
Recommended Posts