Jump to content

Beograd

Featured Replies

vrhunska stvar, trebalo mi je vremena da je prihvatim tj. da se setim da je imam kad se motam poslom po gradu, sad je u favoritima

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

A kakva je to aplikacija

pa naxi kamera u app koja se zove belcam(ios)

Aaa super, hvala

pa naxi kamera u app koja se zove belcam(ios)

Ti i Tijana koristite isti telefon ;)

to je kad iz turskog dela dodju u civilizaciju pa se zacude kako moderni gradovi funkcionisu :fantom:

Turski deo. Vidi ovog alaj se pokondirio.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Postao je pravi nemačkar  :nobles:

Nego, je li sam ja to nešto istripovao ili je ranije maraton uvek bio nedeljom? Ako je tako, koji je genije smislio pomeranje na subotu?

U prvin godinama bio subotom, pa ga prebacili na nedelju, pa sad opet iz nekog razloga subotom

Postao je pravi nemačkar :nobles:

Nego, je li sam ja to nešto istripovao ili je ranije maraton uvek bio nedeljom? Ako je tako, koji je genije smislio pomeranje na subotu?

Strašan gol di dao danas. Složili se praslin i ja da si najbolji igrač u engleskoj

moguće je da je nešto vrlo banalno razlog tome što se maraton trči subotom. recimo, to da imaš dan odmora nakon trčanja i da odeš kod ponosne rodbine na ručak, a ne da odmah ideš na posao. 

Šta god da je razlog, debilno je da bude subotom kada je gužva u gradu i kada svi idu u nabavku i sl., mnogo je logičnije da bude nedeljom kada je grad relativno prazan. Mislim uzmeš i u gradu sa nerešenim velikim saobraćajnim problemima u sred subote zatvoriš najprometnije ulice i glavne saobraćajne pravce...mislim, da imamo celu obilaznicu, metro i još jedno 2 mosta OK, ovako se bespotrebno stvara nepodnošljiv kolaps.

reshenje je da maraton bude nedeljom, da ko istrchi, sacheka ga transfuziomobil uzme mu pola kila krvi, dobija dan odmora i opravdanje za shefa i na posao u utorak. i eto -_-

Edited by gospa buba

Postao je pravi nemačkar  :nobles:

Pogermanica gora od Germana :fantom:

Ovaj trend sa lažnim kafanama (uzmeš neku rupu od kluba - npr. u nekoj kućici ispod mostarske petlje - i onda obložiš zidove slikama saborne crkve i skadarlije i lupiš karirane stoljnjake po stolovima, i eto, ,,kafana"!) sa dovitljivim debilnim imenima koja treba da asociraju valjda na skadarlijska i na nekakav izmaštan staaari beograd (naša priča, sipaj ne pitaj, još samo ovu noć, ona moja, itd.) je nešto najogavnije što se pojavilo u beogradskom tzv. noćnom životu otkad ja za noćni život u Beogradu znam.

Vratite mi kič isfensirane kafiće s kraja 90ih i početka 2000ih, vratite mi gomilu tuc-tuc fensi splavova na Savi, zabranite folkotekama da glume ,,kafane". 

Ovaj trend sa lažnim kafanama (uzmeš neku rupu od kluba - npr. u nekoj kućici ispod mostarske petlje - i onda obložiš zidove slikama saborne crkve i skadarlije i lupiš karirane stoljnjake po stolovima, i eto, ,,kafana"!

kafasadjukomistvan.png

hqdefault.jpg