kud u maglu Simoviću Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 vrhunska stvar, trebalo mi je vremena da je prihvatim tj. da se setim da je imam kad se motam poslom po gradu, sad je u favoritima
kud u maglu Simoviću Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 pa naxi kamera u app koja se zove belcam(ios)
Frank Pembleton Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 pa naxi kamera u app koja se zove belcam(ios)Ti i Tijana koristite isti telefon ;)
Hamlet Strašni Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 to je kad iz turskog dela dodju u civilizaciju pa se zacude kako moderni gradovi funkcionisu Turski deo. Vidi ovog alaj se pokondirio. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
hazard Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Turski deo. Vidi ovog alaj se pokondirio. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Postao je pravi nemačkar Nego, je li sam ja to nešto istripovao ili je ranije maraton uvek bio nedeljom? Ako je tako, koji je genije smislio pomeranje na subotu?
renne Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 U prvin godinama bio subotom, pa ga prebacili na nedelju, pa sad opet iz nekog razloga subotom
Hamlet Strašni Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Postao je pravi nemačkar Nego, je li sam ja to nešto istripovao ili je ranije maraton uvek bio nedeljom? Ako je tako, koji je genije smislio pomeranje na subotu? Strašan gol di dao danas. Složili se praslin i ja da si najbolji igrač u engleskoj Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
pacey defender Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 moguće je da je nešto vrlo banalno razlog tome što se maraton trči subotom. recimo, to da imaš dan odmora nakon trčanja i da odeš kod ponosne rodbine na ručak, a ne da odmah ideš na posao.
hazard Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Šta god da je razlog, debilno je da bude subotom kada je gužva u gradu i kada svi idu u nabavku i sl., mnogo je logičnije da bude nedeljom kada je grad relativno prazan. Mislim uzmeš i u gradu sa nerešenim velikim saobraćajnim problemima u sred subote zatvoriš najprometnije ulice i glavne saobraćajne pravce...mislim, da imamo celu obilaznicu, metro i još jedno 2 mosta OK, ovako se bespotrebno stvara nepodnošljiv kolaps.
gospa buba Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) reshenje je da maraton bude nedeljom, da ko istrchi, sacheka ga transfuziomobil uzme mu pola kila krvi, dobija dan odmora i opravdanje za shefa i na posao u utorak. i eto -_- Edited April 19, 2015 by gospa buba
Muwan Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Turski deo. Vidi ovog alaj se pokondirio. Postao je pravi nemačkar Pogermanica gora od Germana
hazard Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ovaj trend sa lažnim kafanama (uzmeš neku rupu od kluba - npr. u nekoj kućici ispod mostarske petlje - i onda obložiš zidove slikama saborne crkve i skadarlije i lupiš karirane stoljnjake po stolovima, i eto, ,,kafana"!) sa dovitljivim debilnim imenima koja treba da asociraju valjda na skadarlijska i na nekakav izmaštan staaari beograd (naša priča, sipaj ne pitaj, još samo ovu noć, ona moja, itd.) je nešto najogavnije što se pojavilo u beogradskom tzv. noćnom životu otkad ja za noćni život u Beogradu znam. Vratite mi kič isfensirane kafiće s kraja 90ih i početka 2000ih, vratite mi gomilu tuc-tuc fensi splavova na Savi, zabranite folkotekama da glume ,,kafane".
akibono Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ovaj trend sa lažnim kafanama (uzmeš neku rupu od kluba - npr. u nekoj kućici ispod mostarske petlje - i onda obložiš zidove slikama saborne crkve i skadarlije i lupiš karirane stoljnjake po stolovima, i eto, ,,kafana"!
Recommended Posts