Singer Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 što nelegalna, nisam uhvatio?? sve su braonkaki boje al kad je nov još i službeni - ko te pita!
teacher Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 što nelegalna, nisam uhvatio?? sve su braonkaki boje al kad je nov još i službeni - ko te pita! ne smeju da primaju donacije u automobilima
Pontijak Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 pa onda nisu ranije smeli da primaju ni donacije u japanskim autobusima i repariranim svajcarskim tramvajima
Tale Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Kakvo govedo i ljigavac u jenoj osobi . Mislim na Vesića. " Građani su tražili da se zaključa park". Koji su to građani? Kada je sve već javno, neka nam kažu koji su to građani tražili, volela bih da znam koji su primerci sa Starog grada to zahtevali? A u vezi drveća. Ja pričam unazad još od DS vlasti u Beogradu da u Zelenilu sedi neki psihopata, jer je seča počela još tada. Nevezano za platane na Bulevaru. Kod mene u komšiluku su posekli sve što su stigli. Stvarno nisam ekspert, ali posekli su kestenje koje nije imalo ni 40 godina,koje nije imalo ni trulu grančicu, isto tako i neke lipe. Na njihova mesta su tek odskora posadili mlado drveće. Aj' što seče, al' što taj psihopata zna da posadi drvored po sred trotoara - to sam tek juče primetio: https://www.google.rs/maps/@44.76103,20.478699,3a,37.5y,113.08h,85.18t/data=!3m4!1e1!3m2!1sGlaPbpoP4CSRw_aGQ42l7g!2e0
đorđe geprat Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Rekonstrukcija je bila 2012: ako je nekom promaklo ovo iz kvota: – Imamo dogovor sa komunalnom policijom da park u prvo vreme i danju i noću obilaze komunalni policajci, a da kasnije bude pod njihovom pojačanom kontrolom – kaže Radovan Draškić, direktor „Zelenila Beograd”.
belch Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 ja bih svakako da vidim manje fašističkih grafita u tom parku, ako će komunalna tome da služi, onda okej
harper lee Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 ja bih svakako da vidim manje fašističkih grafita u tom parku, ako će komunalna tome da služi, onda okej E, sto posto ga zbog toga zatvaraju.
belch Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 nisam spominjala zatvaranje, nego prisustvo komunalaca noću u parku. ako je park zatvoren šta će onda komunalci unutra.
harper lee Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 nisam spominjala zatvaranje, nego prisustvo komunalaca noću u parku. ako je park zatvoren šta će onda komunalci unutra. Preformulisacu. E, sto posto bi zbog toga postavili komunalnu policiju. Bilo bi ko u onom cuvenom skecu u "Zitiju Brajanovom".
Lezilebovich Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 (edited) SPREČIMO UBIJANJE STUDENTSKOG PARKA Sunday at 12:00pm Dođite da protestom protiv bahate gradske vlasti zajedno sprečimo ubijanje Studentskog parka! Edited March 20, 2015 by Lezilebovich
slepa živana Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 a jel mu te 2012. promenjeno ime u akademski park?
Lezilebovich Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 jedna opšta trulež BEOGRAD - Učenik prvog razreda srednje Trgovačke škole povređen je večeras kada mu je na glavu pao deo fasade sa zgrade u Makedonskoj ulici. Nesreća se dogodila petnaestak minuta pre 20 sati, ispred ulaza u nekadašnju kafanu "Šumatovac", kada se sa krova zdrage obrušio deo fasade i tinejžeru pao na glavu.
garcia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 to mi najveći strah kad šetam ulicama. ima zgrada u Kneginje Zorke, pored koje prolazim svaki dan na povratku sa posla, sa koje je otpao deo fasade. jedno vreme stojale one crvene trake koje upozoravaju pešake da pređu na drugu stranu. više nema traka. oduvalo ih vreme. baš kao i fasade.
Ariel Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Brate, moja zgrada je takva. Kada pada žešći pljusak, ne smeju kola da se parkiraju ispred. A ja s malim detetom svaki dan moram da prođem tuda, nekad i više puta. Naravno, one priče da grad pomaže renoviranje fasada su u praksi go kurac, bar koliko smo mi uspeli, a i ko uspe, grad finansira samo deo, a ostatak od koju desetinicu hiljada evra moraju da skupe stanari. Važi, kada zgrade u centru imaju u proseku 20% penzoskih stanova i 30% kombinacija iseljenika koji ne rentiraju nego eto da im se nađe i stanova iznajmljenih studentima. I tako spadne tih desetak soma na fazon nas četiri porodice. I tako eto još jednog proleća dočekanog sa hazardom nad glavom, ne forumašem hazardom.
Recommended Posts