Lezilebovich Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) mogu da počnu sa izdavanjem karata za parkove, postave validatore na drveću i onda zaposle još i još i još komunalnih policajaca koji će voditi računa da se u parkove ulazi samo sa odgovarajućim ispravama. Edited February 23, 2015 by Lezilebovich
Notorious Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ja bih voleo da mi neko nabroji tri osobe u najvisoj vlast u poslednjih x godina koje nijedno od ta 4 nisu bile. ljudi koji su strucni + sa iskustvom + posteni + sirokih shvatanja + sposobni i voljni za javnu delatnost ja mislim da vise ne zive u Srbiji. Odnosno ako se ukljuci ovaj kriterijum sposobnosti i volje za javnu delatnost pitanje je da li zive igde, a da su odavde. Čestit čovek po definiciji nije sposoban za javnu delatnost u Srbiji.
Frile Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Obicno je takav neki prozaican razlog.... Ne razlog nego opravdanje. Ljudi se žale na buku - rešili smo buku. Doduše žalili su se na buku iz lokala na Kalemegdanu, taj detalj nećemo spominjati.
ajgor Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 meni deluje da se baba nekog bitnog žalila zbog buke i onda su domišljati kadrovi smislili kako da reše problem, pokažu brigu za stanare, čvrstu ruku i nultu toleranciju za uzmeniravanje. Očekujem snažan otpor deda i baba kučkara iz sastava SANU, značajan broj stanuje na i oko Studentskog trga.
gospa buba Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Čestit čovek po definiciji nije sposoban za javnu delatnost u Srbiji. boranijo! aj se pobijemo :D Očekujem snažan otpor deda i baba kučkara iz sastava SANU, značajan broj stanuje na i oko Studentskog trga. hocesh da kazesh da izlaze nocu? :o onda ce banditi sve po ladu da provaljuju u gracke oaze zelenila, pa ce morati da uvedu policijski chas
nera Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 boranijo! aj se pobijemo :D hocesh da kazesh da izlaze nocu? :o onda ce banditi sve po ladu da provaljuju u gracke oaze zelenila, pa ce morati da uvedu policijski chas Na Kalemegdanu ima tabla da je zabranjeno pustati pse da se slobodno krecu osim u vremenu od 22h-05h (nisam sigurna za jutarnji cas da li je bas ovako) i nesto od 20h-05h... jedno je za zimski period a drugo za letnji... znaci, ako zakljucaju park od ponoci, svi psi se imaju pojaviti izmedju 22h i 00h na korzou inace nista od trckaranja.
Anonymous Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nije toliki problem što su će ovo zaključavanje možda uvesti (pošto su budale), nego što to više nikad niko neće ukinuti. Jednom kad se ovde uvede neki glup propis on opstaje zauvek, stvar je principa čuvati kontinuitet u gluposti. Verovatno će u nekom trenutku spontano da prestanu da zaključavaju park, ali odluku neće ukinuti nikad.
Notorious Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 boranijo! aj se pobijemo :D Sveže probuđene iz slatkih snova boranije i orne za tuču :D
gospa buba Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Sveže probuđene iz slatkih snova boranije i orne za tuču :D chitash mi misli moje -_- edip. shjora hjora ce da dodje da ulozi prigovor za boraniju, samo da znash. skrnavimo sveto povrce ^_^ Edited February 23, 2015 by gospa buba
Notorious Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 chitash mi misli moje -_- edip. shjora hjora ce da dodje da ulozi prigovor za boraniju, samo da znash. skrnavimo sveto povrce ^_^ Može plankton umesto boranije? Kakva su vremena došla, ne možeš više čestito ni da vređaš a da se niko ne oseti uvređenim
Аврам Гојић Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Može plankton umesto boranije? Ne može!
Notorious Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Dobro, dobro, već sam zaboravila na taj predlog Pa kako onda da imenujem svoj način postojanja beslovesnog snevača slatkih snova sa imanentnim osećajem krivice?
ToniAdams Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 a čuvar da ima bacač plamena. moram priznati da mi se ova ideja svidja.
Аврам Гојић Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Dobro, dobro, već sam zaboravila na taj predlog Pa kako onda da imenujem svoj način postojanja beslovesnog snevača slatkih snova sa imanentnim osećajem krivice? Upravo si dala akademsku definiciju ruskog pojma "manilovščina", nastalom po onom dobrodušnom zvekanu iz "Mrtvih duša", koji sanja kako su on i glavni junak postali takvi prijatelji da ih je car imenovao za generale, a najveći mu je strah da u svom delovanju ne načini kakvu štetu, citiram, "najdaljim planovima Rusije". Edited February 23, 2015 by Грешни Василије
Notorious Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ne bih se mogla pohvaliti da mi je Manilov bio i na periferiji svesti.
Recommended Posts