belch Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Bolje stepenice na ulazu u park da poprave, ili da prekrece one silne naci grafite. Inace tako na primer jeste u Nimu i jos nekim francuskim gradovima, ali ograde mogu da se preskoce i da se fino spava u vreci ispod kakvog drveta. I niko te ne dira.
Kampokei Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Tako je svuda u Celju i Hodmezevašarhelju, metropolama na koje treba da se ugledamo.Istinabog, i u Beču u mnogim parkovima. Ali to je ono, žaba konj noga. Super mi je kako se vlastodršcima (ne samo ovoj garnituri, mada pogotovu ovoj) na Zapadu uvek dopadnu tamosnje najkretenskije stvari i pojave.
gospa buba Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Istinabog, i u Beču u mnogim parkovima. Ali to je ono, žaba konj noga. Super mi je kako se vlastodršcima (ne samo ovoj garnituri, mada pogotovu ovoj) na Zapadu uvek dopadnu tamosnje najkretenskije stvari i pojave. zato shto su seljachine. u najprostijem znachenju te rechi.
MancMellow Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Istinabog, i u Beču u mnogim parkovima. Ali to je ono, žaba konj noga. Super mi je kako se vlastodršcima (ne samo ovoj garnituri, mada pogotovu ovoj) na Zapadu uvek dopadnu tamosnje najkretenskije stvari i pojave. paa...logicno je. ako nema muzike posle 12, parkovi se zakljucavaju i niko se ne sverca u prevozu i ne prodaje nista sa haube, posle odredjenog vremena plate ce biti 2 hiljade evra i svi ce na ulici biti lepi i nasmejani za slucaj da nas posete turisti zeljni da vide da je i ovde isto kao i kod njih
gospa buba Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) paa...logicno je. ako nema muzike posle 12, parkovi se zakljucavaju i niko se ne sverca u prevozu i ne prodaje nista sa haube, posle odredjenog vremena plate ce biti 2 hiljade evra i svi ce na ulici biti lepi i nasmejani za slucaj da nas posete turisti zeljni da vide da je i ovde isto kao i kod njih kao neka obrnuta homeopatija? ^_^ al u pozitivnom smislu -_- Edited February 23, 2015 by gospa buba
nera Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Sto je najgore, lepo kaze da je to u svetu praksa za velike parkove, sto i ima neke logike, ali ako oni carevi dozivljavaju studentski park kao toliko veliki da mora da se zakljucava onda imaju i problem sa percepcijom velicine. Ili, su naprosto seljacine koje samo potrebuju da primene "tako je svuda u svetu" pa makar i potpuno nakaradno i bez potrebe.
Lezilebovich Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) meni deluje da se baba nekog bitnog žalila zbog buke i onda su domišljati kadrovi smislili kako da reše problem, pokažu brigu za stanare, čvrstu ruku i nultu toleranciju za uzmeniravanje. Edited February 23, 2015 by Lezilebovich
Аврам Гојић Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ma ustallila se logika da, kada ne možeš da rešiš neki problem ili "problem", uzmeš pa ograničiš neku slobodu. Nego da li je Đinđić imao i jednog bliskog saradnika koji nije bio krimos, diletant, poludeli malograđanin ili prevarant?
MancMellow Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Sto je najgore, lepo kaze da je to u svetu praksa za velike parkove, sto i ima neke logike, ali ako oni carevi dozivljavaju studentski park kao toliko veliki da mora da se zakljucava onda imaju i problem sa percepcijom velicine. Ili, su naprosto seljacine koje samo potrebuju da primene "tako je svuda u svetu" pa makar i potpuno nakaradno i bez potrebe. ^_^
Frile Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Sledeće će biti zabrana pijenja na ulici (osim ako je iz braon kese). Video sam u filmovima da je tako na Zapadu.
MancMellow Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nego da li je Đinđić imao i jednog bliskog saradnika koji nije bio krimos, diletant, poludeli malograđanin ili prevarant? ja bih voleo da mi neko nabroji tri osobe u najvisoj vlast u poslednjih x godina koje nijedno od ta 4 nisu bile. ljudi koji su strucni + sa iskustvom + posteni + sirokih shvatanja + sposobni i voljni za javnu delatnost ja mislim da vise ne zive u Srbiji. Odnosno ako se ukljuci ovaj kriterijum sposobnosti i volje za javnu delatnost pitanje je da li zive igde, a da su odavde.
Sokrat Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ma ustallila se logika da, kada ne možeš da rešiš neki problem ili "problem", uzmeš pa ograničiš neku slobodu. Nego da li je Đinđić imao i jednog bliskog saradnika koji nije bio krimos, diletant, poludeli malograđanin ili prevarant? To, alkoholizam se suzbija zabranom prodaje alkohola posle 22, bezbednost u saobraćaju smanjenjem dozvoljene brzine ili zatvaranjem ulice (Ada Huja). Nedaj Bože da se neko ozbiljno pozabavi nekim problemom, napravi ozbiljnu strategiju. Ovako je lakše, a i tako je svuda u svetu
gospa buba Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nego da li je Đinđić imao i jednog bliskog saradnika koji nije bio krimos, diletant, poludeli malograđanin ili prevarant? vec neko vreme se pitam, shta li je on mislio o tim ljudima? pod uslovom da o njemu nastavljam da mislim ono shto sam mislila ne znajuci saradnike ni on, siroma pokojnik, na toj slici sluzbe i sluzbenika ne stoji vishe bash najbolje. vishe nekako kao u tamnom vilajetu - ako je znao, kuku, ako nije znao, kuku :(
Frank Pembleton Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 meni deluje da se baba nekog bitnog žalila zbog buke i onda su domišljati kadrovi smislili kako da reše problem, pokažu brigu za stanare, čvrstu ruku i nultu toleranciju za uzmeniravanje. Obicno je takav neki prozaican razlog....
Anonymous Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 A šta će da rade sa ostalim parkovima, jel' će da prave ogradu?
Recommended Posts