Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

sitničarite. ipak je dobio da upravlja samo štandom, a ne tamo nekim restoranom.

Posted

sitničarite. ipak je dobio da upravlja samo štandom, a ne tamo nekim restoranom.

pa svakako se radi o privremenom objektu koji se uklanja za par meseci...

Posted (edited)

Lasta se naravno nece vracati? Steta bi bilo da se ometa pogled iz Strafte.

Edited by katamaran
Posted

za bicikliste će biti kao kod stenke, očekujem prvo znake za usporavanje vožnje na 5km/h, a posle i za zabranu saobraćaja. samo što se neće tako lako skinuti kao kod stenke.

Posted (edited)

Misliš da će biciklisti ometati viđenije gradske face dok ispijaju prvu jutarnju kaficu u  tom mutiranom   info-pultu?

Edited by Arkadija
Posted

pa ni kod beton hale nije nista bolje

Posted (edited)

Misliš da će biciklisti ometati viđenije gradske face dok ispijaju prvu jutarnju kaficu u  tom mutiranom   info-pultu?

pre obrnuto :)

kod beton hale barem ima više mesta, tj nije baš tik uz stazu

Edited by belch
Posted

biće bre bajkerski drajv-in info-pult  :fantom:

voziš bajs, prođeš i pokupiš letke da se informišeš, pa u povratku kupiš stan koji izabereš.... budućnost je stigla  :thumbsup:

Bike-Drive-Thru.jpg

Posted

pre obrnuto :)

kod beton hale barem ima više mesta, tj nije baš tik uz stazu

Ja ću ih, sigurno, ignorisati. Ionako ih ne konstatujem ni kod beton hale i ne smeta mi uzani prolaz kod Stenke, vozim rekreativno zbog sopstvenog plezira.

Posted

bio je interviju pre par godina sa jednim tajkunom koji se hvalio da mu sinovi vode te klubove (cinema i magacin). ne mogu sada da ga nađem po keywords. neko stoji iza tog lika.

Posted

Ja ću ih, sigurno, ignorisati. Ionako ih ne konstatujem ni kod beton hale i ne smeta mi uzani prolaz kod Stenke, vozim rekreativno zbog sopstvenog plezira.

lako se znaci ignorisu, ali ljudi na stazi dok ulaze i izlaze malo teze. Kvare mi plezir :cry:

No mozda mracim bez veze, mozda nece biti tako strasno, zivi bili pa videli

Posted

Mislim da ne mračiš, neće tu ni pešaci moći da prođu kad se svi džipovi grada Beograda budu tu parkirali. Kao što je bilo kod beton hale dok nisu napravili parking i postavili onu prepreku.

Posted

Пословно Име: Sava nova doo Beograd 

Статус: Активно привредно друштво 

Матични број: 21056430

Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу

Седиште: Општина: Београд-Стари Град | Место: Београд-Стари Град | Улица и број: Делијска 3 

Датум оснивања:24.10.2014 

ПИБ: 108730282

Законски заступници

Физичка лица

Име Презиме: Андреја Кесић

jako mutan lik, gazda Magacina i još nekih lokala, mota se i oko filmskih producenata, ovde je snimljen sa Olgom Kirilenko.

andreja-kesic-olga-kirilenko-1374532727-

Ja nesto radio za njega i ekipu mu, i svi se okolo cudili kako sam uopste izvukao lovu...

U fazonu nije valjda da si zvao vise od dvaput da trazis kintu i da te je uopste isplatio.Ja blenuo ko budala, kao sta vam je ljudi.

Posle mi jos neki pricali da trazenje kinte iz dilova sa njim nije zdravo nikako....

Posted

...ima tu i Šarićevštine, zar ne  :misko:

Inače je prvo 'privredno društvo' prošle godine bilo registrovano pod onim "Štrafta" i bio je kao vlasnik registrovan njegov otac, a ovo sad sa 'Savanova' jel preimenovano ili je kao druga firma?