Lezilebovich Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 sitničarite. ipak je dobio da upravlja samo štandom, a ne tamo nekim restoranom.
teacher Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 sitničarite. ipak je dobio da upravlja samo štandom, a ne tamo nekim restoranom. pa svakako se radi o privremenom objektu koji se uklanja za par meseci...
katamaran Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) Lasta se naravno nece vracati? Steta bi bilo da se ometa pogled iz Strafte. Edited February 19, 2015 by katamaran
belch Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 za bicikliste će biti kao kod stenke, očekujem prvo znake za usporavanje vožnje na 5km/h, a posle i za zabranu saobraćaja. samo što se neće tako lako skinuti kao kod stenke.
Arkadija Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) Misliš da će biciklisti ometati viđenije gradske face dok ispijaju prvu jutarnju kaficu u tom mutiranom info-pultu? Edited February 19, 2015 by Arkadija
belch Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) Misliš da će biciklisti ometati viđenije gradske face dok ispijaju prvu jutarnju kaficu u tom mutiranom info-pultu? pre obrnuto :) kod beton hale barem ima više mesta, tj nije baš tik uz stazu Edited February 19, 2015 by belch
akibono Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 biće bre bajkerski drajv-in info-pult voziš bajs, prođeš i pokupiš letke da se informišeš, pa u povratku kupiš stan koji izabereš.... budućnost je stigla
Arkadija Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 pre obrnuto :) kod beton hale barem ima više mesta, tj nije baš tik uz stazu Ja ću ih, sigurno, ignorisati. Ionako ih ne konstatujem ni kod beton hale i ne smeta mi uzani prolaz kod Stenke, vozim rekreativno zbog sopstvenog plezira.
Ravanelli Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 bio je interviju pre par godina sa jednim tajkunom koji se hvalio da mu sinovi vode te klubove (cinema i magacin). ne mogu sada da ga nađem po keywords. neko stoji iza tog lika.
belch Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ja ću ih, sigurno, ignorisati. Ionako ih ne konstatujem ni kod beton hale i ne smeta mi uzani prolaz kod Stenke, vozim rekreativno zbog sopstvenog plezira.lako se znaci ignorisu, ali ljudi na stazi dok ulaze i izlaze malo teze. Kvare mi plezir No mozda mracim bez veze, mozda nece biti tako strasno, zivi bili pa videli
Anonymous Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Mislim da ne mračiš, neće tu ni pešaci moći da prođu kad se svi džipovi grada Beograda budu tu parkirali. Kao što je bilo kod beton hale dok nisu napravili parking i postavili onu prepreku.
Frank Pembleton Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Пословно Име: Sava nova doo Beograd Статус: Активно привредно друштво Матични број: 21056430 Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу Седиште: Општина: Београд-Стари Град | Место: Београд-Стари Град | Улица и број: Делијска 3 Датум оснивања:24.10.2014 ПИБ: 108730282Законски заступници Физичка лица Име Презиме: Андреја Кесић jako mutan lik, gazda Magacina i još nekih lokala, mota se i oko filmskih producenata, ovde je snimljen sa Olgom Kirilenko. Ja nesto radio za njega i ekipu mu, i svi se okolo cudili kako sam uopste izvukao lovu... U fazonu nije valjda da si zvao vise od dvaput da trazis kintu i da te je uopste isplatio.Ja blenuo ko budala, kao sta vam je ljudi. Posle mi jos neki pricali da trazenje kinte iz dilova sa njim nije zdravo nikako....
akibono Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 ...ima tu i Šarićevštine, zar ne :misko: Inače je prvo 'privredno društvo' prošle godine bilo registrovano pod onim "Štrafta" i bio je kao vlasnik registrovan njegov otac, a ovo sad sa 'Savanova' jel preimenovano ili je kao druga firma?
Recommended Posts