Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

@ buba

Tezga je nešto potpuno drugo. Ovo je tzv manji montažni objekat. Tezga je prenosna stvar

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

Nije zbog toga nego zbog dozvole. Nije mogla ovde tek tako da se dobije građevinska dozvola a ovo je relativno jednostavno i brzo moglo da se dobije

tako shto su trazili dozvolu za nekafanu?

Posted (edited)

ok Hamlete ali mogli su isto tako da ovo nazovu aerodromom ili kutijom za cipele. video sam par štandova u životu. ovo nije štand.

Edited by Грешни Василије
Posted

Ne traži se dozvola ni za kafanu ni za nekafanu.

Posted

Nisu mogli jer komunalni propisi ne dozvoljavajući ovakvu vrstu dozvole za aerodrom ili kutiju za cipele a za štand dozvoljavaju.

Posted

Nije zbog toga nego zbog dozvole. Nije mogla ovde tek tako da se dobije građevinska dozvola a ovo je relativno jednostavno i brzo moglo da se dobije

Ma dobro to mogli su oni jos nekako da nazovu to cudo u papirima, na zalost to im je bilo manje bitno od kasnijeg PR hendlovanja, mada nije da ih i to potresa...

Posted

Nisu mogli. Veruj mi.

Posted (edited)

dobro, složićemo se valjda da ovo nije štand?

iskreno ne kapiram šta pokušavaš da dokažeš. jasno je da se tražio put da ovo prodje kroz papire, kao što je jasno i da ovo nije štand nego ogroman ugostiteljski objekat na zelenoj površini.

e, da offtopik: srećan rodj!

Posted

Nisu mogli. Veruj mi.

Znaci ono jeste stand i to ce mu biti funkcija, i sadasnje stanje odgovara onom na papiru?

Posted

Opet mi se dešava isto kao sa aleksincem. Apsolutno ništa ne dokazujem nego dajem više nego relevantne informacije. Morali su to da nazovu standom inače ne bi mogli da dobiju dozvolu. Kako će ga upotrebljavati nema veze sa dozvolom, već eventualno sa inspekcijama koje kontrolišu otvaranje i rad ugostiteljskoj objekata.

Posted (edited)

znam da su morali da nazovu, to mi je jasno ali to nije štand...

nevermind, negde se mimoilazimo.

Posted

A jbg. Koristiće se kao restoran to je jasno. Nigde ne kako mora da se promoviše manifestacija. Ne bih dalje u detalje jer stvarno nije za javno pisanje.

Posted

Promovisaće navodni Beograd tako što će svakom gostu uz jelovnik doneti i nešto od propagandnog materijala. Upaljač, hemijsku, blokčić, balončiće za sitnu decu...

Da li su proverili da nije i ovo urađeno preko ukradene lične karte strica nacije i lažne-kome-to-odgovara-i-zašto-baš-sad-firme Asomacum?

Posted

Opet mi se dešava isto kao sa aleksincem. Apsolutno ništa ne dokazujem nego dajem više nego relevantne informacije. Morali su to da nazovu standom inače ne bi mogli da dobiju dozvolu. Kako će ga upotrebljavati nema veze sa dozvolom, već eventualno sa inspekcijama koje kontrolišu otvaranje i rad ugostiteljskoj objekata.

Ma ok...Ali ako ne postujes ono sto si predao u papirima onda nije ni bitno kako ces ga nazvati.Prekrsaj je prekrsaj.Kako inspekcija da kontrolise ugostiteljski objekat kad nigde u papirima nema dozvole za ugostiteljski objekat?Moze da se posalje i veterinarska inspekcija?