Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

koncert grupe „Dječaka“ iz Splita koji su verovatno posebno sumnjivi s obzirom na grad iz koga dolaze.

da u prvorazrednom turističkom kvartu Beograda šalju specijalne jedinice da plaše i nas i strance koje smo, zajedno sa navedenim organizacijama, teškom mukom doveli u naš grad.

kakva argumentacija  :isuse:

Posted (edited)

kakva argumentacija  :isuse:

Argumentacija je dobra. Zašto te majmune nisu poslali u zaista problematične delove grada i u zaista problematične lokale (ima ih koliko hoćeš, evo ovde u Sarajevskoj ih ima bar dva da ja znam, a u gradu ih ima milion)?

Edited by Anonymous
Posted

S treće strane, Mekejb ne bi znao kako govore mladi ni da ga mladi ujedu za bulju lololo

Moguće, recimo da imam preko trideset godina te da mi ne priliči da puštam te neke gasove po forumu.  

Posted (edited)

čemu ona amaterska ograda, koja je još amaterskije privarena za bankine desne strane mosta, iz pravca novog beograda, obzirom da je ta strana mosta zatvorena već X godina za pešački saobraćaj, zna li ko?

edit. pitam za brankov most, ldo

Edited by Singer
Posted

čemu ona amaterska ograda, koja je još amaterskije privarena za bankine desne strane mosta, iz pravca novog beograda, obzirom da je ta strana mosta zatvorena već X godina za pešački saobraćaj, zna li ko?

Rekao Mali da će da rekonstruiše ceo most, strpi se malo i ne vataj ogradu  :fantom:

U Bul. Stepe nisu završili nijednu fazu, a otvorili su ih sve, krenuli su i autokomandu, a uveliko pričaju o projektima rekonstrukcije Slavije, Bul.Oslobođenja, Ruzveltovoj, Cara Dušana, Brankovom mostu, itd. itd., 'navodni beograd' da ne pominjem i sve ono vezano za nj'....

Mali i Vesić vrlo uspešno drže korak sa ljubljenim Vođom u grandioznim projektnim obećanjima, velika je šteta što nema negde detaljno zapisano šta je ovaj gradski tandem napričao u Pink/StB kamere samo u poslednjih nekoliko nedelja.

Predviđam i ekstra krastav grad za koji mesec kad konačno ogreje sunce i dovrši destruktivne procese izazvane ludačkom količinom soli i hemikalija koje su lopatama nasipali po trotoarima i ulicama... asfalt će otpadati u komadima, a sveže podebele pukotine sve već uveliko vide. Svo čišćenje im se na to svelo, a rađeno je bez ikakve kontrole. Ako našim kučićima nokti ne pootpadaju do leta, eto vam dokaza da Bog postoji 1f2160134b19548a20f06788aec4133a5e5d8750

Posted

da se neko slučajno ne usudi da prođe tuda pešaka, da ne propadne u savu

Posted

ti Djecaci su ok bend

meni jedan od omiljenih ex yu

nego, moj komentar se odnosio na nastavak te recenice, valjda hoce da kaze da se policija okomila na njih jer su eto probili led i doveli muzicare iz splita na svirku u bg

Posted

Možda misle na Split kao narkomanski grad.

Posted

da se neko slučajno ne usudi da prođe tuda pešaka, da ne propadne u savu

Ja prolazio 3-4 puta. :)

Zaobiđeš prvu ogradu, pešačiš. Dođeš do bušnog dela, tu hodaš ivicom kolovoza pored mini ograde, i onda se vratiš na trotoar. Mnogo lakše nego sići stepenicama, proći ispod mosta zaobilazno, popeti se stepenicama i nastaviti preko mosta.

A umesto da su krenuli da popravljaju tu rupu u trotoaru posle godinu i po, oni su podigli veću ogradu da bi zaustavili ljude da ne prolaze.

Bila i ona kritična masa gde su tražili da se popravi taj deo.

Posted

to ce se zvati shtand? :unsure:

shto se ne zove tezga? <_<

Posted

to ce se zvati shtand? :unsure:

shto se ne zove tezga? <_<

Tako su ga nazvali da ne ispadne da neko na brzinu pravi kafanu...

Ovako je promo-stand BnV

Posted

Nije zbog toga nego zbog dozvole. Nije mogla ovde tek tako da se dobije građevinska dozvola a ovo je relativno jednostavno i brzo moglo da se dobije

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока