pacey defender Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Razumem sada, kul. A drugo pitanje - koja prava su prekrsena u ovom slucaju? aj priznaj da je i tebi malo glupo kad kukaju sto odnose nepropisno parkirane automobile. Ne znam koja su prava prekršena. Ako pitamo policiju - nikakva. Ako pitamo domaćina, upali su im u starom džukačkom maniru kojima si sigurno prisustvovao solidan broj puta. Ako ne veruješ Mikseru, podsetiću te da se sa druge strane nalazi jebeni Neša Slina. Preneo si informaciju da je policija u čitavoj akciji u nekoliko klubova zaplenila neke boksere i druge "predmete za nanošenje teških telesnih povreda". Koliko je tih predmeta zaplenjeno u Mikseru? Hajde da sudimo o Mikseru na osnovu onoga što se dešavalo u Mikseru. Dalje, predlažem da zajedno ispratimo slučaj - da vidimo hoće li biti nekih krivičnih prijava. Bar toliko. Ne može policija da nešto zapleni a da to nema nekakav epilog. Edited February 9, 2015 by pacey defender
Ryan Franco Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ja se izvinjavam zbog moje neobaveštenosti ali kada je tačno Mikser podržao BnV? U maju me festival nije zanimao ali sam pratio dešavanja oko BnV i ne sećam se bilo kakvog angažmana oko BnV sem što su na fejsu okačili fotku renoviranog Geozavoda. A ako nije i ako već smatrate da je ovo sukob dva kapitala, da li vidite i problem što je državna policija angažovana na strani jednoga?
Аврам Гојић Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=1087&yyyy=2014&mm=04&dd=24&nav_id=840171 fleetovanje i jaki peting sa jednim naopakim i nelegalnim projektom. druga primedba, o upotrebi policije, je skroz na mestu. Edited February 9, 2015 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ne znam koja su prava prekršena. Ako pitamo policiju - nikakva. Ako pitamo domaćina, upali su im u starom džukačkom maniru kojima si sigurno prisustvovao solidan broj puta. Ako ne veruješ Mikseru, podsetiću te da se sa druge strane nalazi jebeni Neša Slina. Preneo si informaciju da je policija u čitavoj akciji u nekoliko klubova zaplenila neke boksere i druge "predmete za nanošenje teških telesnih povreda". Koliko je tih predmeta zaplenjeno u Mikseru? Hajde da sudimo o Mikseru na osnovu onoga što se dešavalo u Mikseru. Dalje, predlažem da zajedno ispratimo slučaj - da vidimo hoće li biti nekih kritičnih prijava. Bar toliko. Ne može policija da nešto zapleni a da to nema nekakav epilog. slažem se s ovim. a ponoviću da osim saopštenja Miksera nema drugih pritužbi na rad policije tokom festivala, a pogotovo nema svedočanstava o nezakonitom i bahatom postupanju.
Ryan Franco Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) Izvinjavam se ali "Inspirisani novonastalim okolnostima projekta „Beograd na vodi“, Mikser festival želi da da svoj doprinos nastavku razvoja ovog dela grada, sinergičnim delovanjem svih zainteresovanih aktera" ne znači da je festival podrška projektu. To može da znači i pokušaj preusmeravanja bavljenja Sava Malom dalje od BnVa. Da li postoje neki konkretniji sadržaji koji ikser dovode u vezu sa Beogradom na vodi? Edited February 9, 2015 by McCabe
Аврам Гојић Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Meni ovo izgleda kao očijukanje i traganje za partnerom, što je legitimno sa aspekta opstanka projekta Mikser, ali ne služi interesu grada. Možda grešim.
Ryan Franco Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) To može tako da izgleda ali može da izgleda kao i brdo drugih urbanističkih zajebancija koje je Mikser održavao poput prezentacija grupe Imamo plan, a koje su imale za cilj da iznesu neke ideje o preuređivanju grada korišćenjem njegovih trenutnih potencijala bez intruzivnih ideja na kojima počiva Beograd na vodi. Dakle pitanje je utiska. Što će reći da se priča na kraju* svodi na ono što je IL napisala o sukobu dva kapitala i ti rešavaš da u tom sukobu navijaš za policiju na strani jednog od njih. Moje pitanje je - zašto? *na osnovu onoga što je ispisano na topiku, ne znam kako je u realnosti Edited February 9, 2015 by McCabe
Ryan Franco Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Pitanje je više, kako se ono kaže, retoričko. NIko na forumu nije dužan da odgovara na moja propitivanja. Ja nisam policajac. :)
Hamlet Strašni Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ja sam spreman da na pitanja na koje imam da ponudim svoju ideju odgovora razgovaramo na nekom manje javnom mestu od ovoga, a naročito na mestu gde neće ostajati pisani tragovi :)
Аврам Гојић Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Pitanje je više, kako se ono kaže, retoričko. NIko na forumu nije dužan da odgovara na moja propitivanja. Ja nisam policajac. :) OK je pitanje. Recimo da imam gut reaction na ono saopštenje koje mi ne uliva poverenje, kao i da mi se i dalje ne čini da je policija (u ovom konkretnom slučaju) odstupila od svog mandata. Vidim li jedno svedočanstvo da je to ipak bio slučaj, naravno da ću biti protiv kerova.
Heaviside Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Upali su na tango festival sa dugim cevima i nisu dali ljudima da izađu napolje i to u sklopu rutinske kontrole, nisu imali dojavu da je neki terorista unutra ili tako nešto. I sad je kao bitno kako se mikser postavio prema BnV i da li je ta ekipa lažna džentrifikujuća elita ili su zapravo kul...jebote, kao da su elitistička proseravanja miksera (pauk) i navodna podrška BnV (kao da ih iko išta pita) važnija od toga kako policija koristi svoja ovlašćenja. Verujem im sve što su napisali jer sam prisustvovao identičnom događaju (apsolutna tišina, duge cevi, legitimisanje gostiju, glavni baja u jebenom kožnom manitlu) baš u sava mali pre jedno godinu dana.
teacher Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Upali su na tango festival sa dugim cevima i nisu dali ljudima da izađu napolje i to u sklopu rutinske kontrole, nisu imali dojavu da je neki terorista unutra ili tako nešto. I sad je kao bitno kako se mikser postavio prema BnV i da li je ta ekipa lažna džentrifikujuća elita ili su zapravo kul...jebote, kao da su elitistička proseravanja miksera (pauk) i navodna podrška BnV (kao da ih iko išta pita) važnija od toga kako policija koristi svoja ovlašćenja. Verujem im sve što su napisali jer sam prisustvovao identičnom događaju (apsolutna tišina, duge cevi, legitimisanje gostiju, glavni baja u jebenom kožnom manitlu) baš u sava mali pre jedno godinu dana. daj ne zajebavaj da je bio u kožnom mantilu...
Аврам Гојић Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Verujem im sve što su napisali jer sam prisustvovao identičnom događaju (apsolutna tišina, duge cevi, legitimisanje gostiju, glavni baja u jebenom kožnom manitlu) baš u sava mali pre jedno godinu dana. Kao sto rekoh, ako je bilo tako, to je cisto izivljavanje za koje nema opravdanja.
MancMellow Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) kožni mantil i šta je reko Penezić sutra na radiju, jel su našli nešto na igranci? Edited February 9, 2015 by MancMellow
Recommended Posts