Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ja pak ne razumem zašto neko ko podrži nekakav urbanistički projekat, kakav god, zvaničan je, ne sme da digne glas protiv nečega što smatra nelegalnim, pa taman to vršila ta ista vlast u ime projekta koji su podržali

Posted

Umiljato jagnje dve ovce sisa, samo je problem kada jedna od ovaca koji si zbog umiljatosti sisao hoće i da te ošiša, pomuze a i pretvori se u vuka pa bi možda i da te malo glocne...

Posted

koordinisana akcija parking servisa i zandarmerije u cilju apsenja metalnih sipki i boksera  :lolol:

Posted (edited)

Ja pak ne razumem zašto neko ko podrži nekakav urbanistički projekat, kakav god, zvaničan je, ne sme da digne glas protiv nečega što smatra nelegalnim, pa taman to vršila ta ista vlast u ime projekta koji su podržali

Pa ne moze "kakav god". Beograd na vodi je urbanisticko nasilje ogromnih razmera. Premeravanje Savamale u decembru deo je tog nasilja. Znaci, smeta ti samo kad to nasilje zakaci i tebe. Imaju pravo da se bune, ali i ja imam pravo da ih dozivljavam kao spoljnje saradnike te iste ekipe. Policijsko nasilje - ne, nikako, ni u kom slucaju. Ali, nisam video dokaz da je doslo do bilo kakvog nasilja i prekoracivanja ovlascenja.

Edited by Грешни Василије
Posted

kako da ti kažem, "urbanističko nasilje" je jedno, a upadanje u kuće drugo

Posted (edited)

Ne znam kako da ti odgovorim na ovo. 

odgovori kako god hoćeš, ali se potrudi da razumeš da nisam tebi ništa učitao, nego osporavam namere onoga čije si saopštenje preneo. 

zato što u ustavu ove zemlje piše da prvo moraš da zadovoljiš kriterijum konzistentnosti pa tek onda možeš da uživaš neka osnovna prava. plati struju, kamberi! budi protiv džentrifikacije pa kritikuj policiju, miksere!

Edited by pacey defender
Posted

My two cents, cela ta priča oko džentrifikacije Sava Male mikserima i sličnim pizdarijama je toliko predimenzionirana da imam utisak da je u pitanju druga strana novčića koji prdi o urbanom i vibrantnom Beogradu koji klabingujeTM 24/7. Znači nije dovoljno da se ima kopija Krojcberga, no se mora imati i kopija teoretiziranja o njenom veličanstvu Džentrifikaciji istog.

Pajkić i davitelj govna da jedu.

Posted (edited)

^^ :D

Edited by MancMellow
Posted (edited)

...

Edited by Hamlet Strašni
Posted (edited)

odgovori kako god hoćeš, ali se potrudi da razumeš da nisam tebi ništa učitao, nego osporavam namere onoga čije si saopštenje preneo. 

zato što u ustavu ove zemlje piše da prvo moraš da zadovoljiš kriterijum konzistentnosti pa tek onda možeš da uživaš neka osnovna prava. plati struju, kamberi! budi protiv džentrifikacije pa kritikuj policiju, miksere!

Razumem sada, kul.

A drugo pitanje - koja prava su prekrsena u ovom slucaju?

aj priznaj da je i tebi malo glupo kad kukaju sto odnose nepropisno parkirane automobile.

Posted

Sto editova, Hamlete, bas si bio pametno napisao.

Posted (edited)

edit je svetinja.

edit.

Posted (edited)

Pa prodaj ga kao svoje mišljenje aman...

Edited by McCabe
Posted (edited)

..

Edited by Čutura