Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

"Eliti" policija ovako ne upada na bilo sta. 

Posted

i koliko su dilera uhapsili i zaplenili droge na tango festivalu?

Posted (edited)

tokom akcije u Savamali uhapšeno je 13 pripadnika obezbedjenja, od kojih su oduzete štangle, bokseri i drugi rekviziti za nanošenje teških telesnih povreda.

Edited by Грешни Василије
Posted

Uh kako nas neke stvari navode na potpuno pogrešan trag.

Pre malo više od 10ak godina, tango večeri sa nekim takmičenjem održavale su se u klubu Havana, čiji je vlasnik Andrija Drašković.

Često je kompletno obezbeđenje (Draškovićevo) visilo u lokalu, nevezano za to da li je on bio tu ili u Mitrovici.

Da je koji put upala neka policija, sa ciljem da nađu nešto, na tango večeri, našli bi.

(Ne insinuiram da je ovde ista priča.)

Posted (edited)

tokom akcije u Savamali uhapšeno je 13 pripadnika obezbedjenja, od kojih su oduzete štangle, bokseri i drugi rekviziti za nanošenje teških telesnih povreda.

to je zbir, koji je ukljucivao i okolne splavove.

rasprava je krenula od saopstenja miksera. ako vec sami kazu da nisu imali nijedan incident za dve godine, pretpostavljam da bi drzava bila podjednako efikasna i da su usli inspektori u civilu.

p.s. jel ima uopste splavova jos u tom delu? zar nisu uklonjeni zbog restorana na vodi?

Edited by Takeshi
Posted

to je zbir, koji je ukljucivao i okolne splavove.

rasprava je krenula od saopstenja miksera. ako vec sami kazu da nisu imali nijedan incident za dve godine, pretpostavljam da bi drzava podjednako efikasna bila i da su usli inspektori u civilu.

stvarno ne verujem da se pri ovakvim racijama analizira svaki lokal pojedinačno, a takodje ne vidim po čemu Mikser zaslužuje preferencijalni tretman.

takodje, kopao sam po tviteru i nisam našao druge žalbe.

Posted

kako god, malo sumnjam u verziju da policiji trebaju subotom uvece informacije o tome ko cini obezbedjenja po splavovima i klubovima.

automobile neka skupljaju koliko god zele, pozdravljam taj deo.

Posted (edited)

... ma i ja gubim vreme na ovom topiku. jebala vas polcija i uvođenje reda. kako jedva čekam da vam pokucaju na vrata ili primene bilo kakvu selektivnu meru primenjujući diskrecionu moć odlučivanja. 

Edited by pacey defender
Posted

kako god, malo sumnjam u verziju da policiji trebaju subotom uvece informacije o tome ko cini obezbedjenja po splavovima i klubovima.

pa naravno, tu informaciju mogu da dobiju u ponedeljak ujutru kad se vide sa tim istim obezbedjenjem na radnom mestu :D

Posted

... ma i ja gubim vreme na ovom topiku. jebala vas polcija i uvođenje reda. kako jedva čekam da vam pokucaju na vrata ili primene bilo kakvu selektivnu meru primenjujući diskrecionu moć odlučivanja. 

Ne znam zasto se ljutis. ton ovog saopstenja mi ne uliva nimalo poverenja, vristi na entitlement, a i nije bilo drugih zalbi gostiju tango festivala, pa je moguce da je ovo sto je on predstavio kao nasilan upad zapravo bilo sasvim rutinsko pricanje sa "momcima". 

Posted

Komentarisao sam to jos kad se pojavilo. E pa ne ide to tako, da prvo posvete Mikser festival Beogradu na vodi, a da se posle bune kada geodete dodju da im mere lokale. Suvise mi to vuce na borbu za sto vece parce kolaca u jednom ad hoc i sustinski nelegitimnom urbanistickom zahvatu.

Posted

Ne znam zasto se ljutis. ton ovog saopstenja mi ne uliva nimalo poverenja, vristi na entitlement, a i nije bilo drugih zalbi gostiju tango festivala, pa je moguce da je ovo sto je on predstavio kao nasilan upad zapravo bilo sasvim rutinsko pricanje sa "momcima". 

a moguće je i da je ono što si ti preneo o zapleni predmeta za nanošenje teških telesnih povreda takođe entitlement. 

Posted

Ne znam kako da ti odgovorim na ovo.