Kampokei Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Bila je i racija u Dragstoru sinoc, kako sam cuo.
InvisibleLight Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 pa šikanirali su mikseraške protuve a to je sasvim ok +1 uznemireno kreativno komesanje miksera - metafore neceg estetizovanog i lepog onaj lalicev apologetski intervju na temu savamalskog kulturnog projekta i njegove (po njemu progresivne) uloge u drustvu je skandalozan kakogod sad je posredi bitka za kapital, arapski vs eu, gete institut urabni inkubator
Аврам Гојић Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Mikserci su divni. Red hvaljenja nezakonitog i kriminalnog "projekta urbane obnove", red kukanja zbog samovolje vlasti. Komendija. A žandari se namerno useravaju u Vučićevo Potemkinovo selo, šalju sasvim jasnu poruku koju je prepoznao i Lalić.
Hamlet Strašni Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Meni najbolje što kukaju što su odnošeni pogrešno parkirani automobili. Između ostalog i jedan porše. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Аврам Гојић Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Paukovi mahnito odnosili nepropisno parkirana vozila ček ne smeta ti uzurpacija javnog prostora i urbanistička smrt prestonice, a smeta ti to što se poštuje zakon? @hamlet isto pomislio Edited February 8, 2015 by Грешни Василије
MancMellow Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 kakav zadatak, kakvi gulanferi? što narod ovde voli da se policija izdrkava, čudo jedno. +1
Hamlet Strašni Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Zanimljivo je to u vezi sa ovom tvojom tezom oko poruke žandarma. Sa jedne strane, parking servis je gradska firma, sa druge strane direktor istog je prilično zanimljiv lik, do nedavno g17+, ali odlično povezan sa različitim strukturama Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Аврам Гојић Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) kad malo ispuze iz bulje Vučića i šeika i reknu koju o onim grotesknim zastavama, onda može solidarnost. @hamlet pa naivno je misliti da će ono saopštenje sindikata žandarmerije biti jedini odgovor na udarac na tu strukturu. Edited February 8, 2015 by Грешни Василије
Hamlet Strašni Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Mrziš me jer sam Hrvat! Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
pacey defender Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 udri, narodna milicijo, jer najbitnije je da tvoje ktitičare uhvatimo u nedoslednosti!
Аврам Гојић Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 udri, narodna milicijo, jer najbitnije je da tvoje ktitičare uhvatimo u nedoslednosti! koga su udarili? ako je posredi bio pretres mandrila iz obezbedjenja, mogu samo da kažem da toga po Beogradu treba da bude više, a ne manje. čak i u ovom opisu dešavanja ne vidim da je bilo prekoračenja ovlašćenja. ni u ludilu ne bih bio na strani policijskog nasilja.
Аврам Гојић Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 a i mnogo mi je teško da ozbiljno shvatim osobu kojoj smeta odnošenje nepropisno parkiranih automobila, i smatra da ima pravo da se javno žali na to. pazi ti koji je to sense of entitlement
svashtabezneshto Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Iz saopštenja vrišti potreba za priznavanjem eksluziviteta svake vrste. Dodatna elitizacija elite.
Recommended Posts