MancMellow Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) at Kowalski dosta-da. pa meni lično treba zemun dosta puta kad se vraćam u Beograd. Većina - ne. I neće skoro. Ali to je meni lično sporedno, glavno mi je što se bezrazložno razbija jedinstvo ŽelSt i BusSt. Racionalno je da budu na jednom mestu At Anonymous Pa, jedino da se napravi nekakav shuttle service između Prokopa i te Bus stanice koji ide na svakih 5 minuta, ali to i dalje ne vidim kako "rasterećuje" mostove i saobraćaj generalno. Edited February 1, 2015 by MancMellow
belch Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pa, jedino da se napravi nekakav shuttle service između Prokopa i te Bus stanice koji ide na svakih 5 minuta, ali to i dalje ne vidim kako "rasterećuje" mostove i saobraćaj generalno.ima sad bg voz koji ide na 15 minuta
Jimmy Kowalski Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 at Kowalski dosta-da. pa meni lično treba zemun dosta puta kad se vraćam u Beograd. Većina - ne. I neće skoro. Ali to je meni lično sporedno, glavno mi je što se bezrazložno razbija jedinstvo ŽelSt i BusSt. Racionalno je da budu na jednom mestu At Anonymous Pa, jedino da se napravi nekakav shuttle service između Prokopa i te Bus stanice koji ide na svakih 5 minuta, ali to i dalje ne vidim kako "rasterećuje" mostove i saobraćaj generalno. I bice na jednom mestu. Ali, da se vise ne vrtimo u krug. Razlicito gledamo na stvari i to je to. Uveliko je poceo Super Bowl, odoh malo da gledam.. :)
MancMellow Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 I bice na jednom mestu. Ali, da se vise ne vrtimo u krug. Prokop NBG dva mesta. stanica na Prokopu će imati većinu železničkih putnika. Dva mesta.
yabadaba Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pa bice i ovde povezane, mislim kad se bude uzimao taj imaginarni voz uzece se onaj koji ide sa/na nbg stanicu. ako bas bude trebalo na prokop vec sada postoji bg voz koji ide od nbg zeleznicke do prokopa. sto se tice putnika planirano je, a sada funkcionise na prilicno haotican nacin, da postoje manje stanice na izlazima iz grada (pancevacki most, autokomanda i sl). i naravno nbg autobuska je bolja sa aspekta samog dolaska/odlaska autobusa do stanice. mislim ovde se prica o nekoj organizovanosti, a nama je druga autobuska stanica ustvari parking sava centra.
Skyhighatrist Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ne mogu sad da nadjem, al' nešto se maštalo (u vreme kad su objavili busku stanicu i poslovno/stambeni centar na ovoj lokaciji) da će Prokop i proširena stanica Nbgd biti povezane lokalnim vozićima...
Anonymous Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 At Anonymous Pa, jedino da se napravi nekakav shuttle service između Prokopa i te Bus stanice koji ide na svakih 5 minuta, ali to i dalje ne vidim kako "rasterećuje" mostove i saobraćaj generalno. Ne bi ni to pomoglo, sve i da ide na minut, ponavljam treba stajati na dolaznoj glavnoj autobuskoj stanici i videti koji je to broj putnika. Nemoguće ih je prevesti na istu tačku, osim ukoliko nemaš metro.
MancMellow Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 ima sad bg voz koji ide na 15 minuta pa znam, ali to je rešenje za problem oji uopšte nije trebalo ni da postoji. Mislim, neko dolazi iz CG u Beograd, treba mu bus za, lupam, zrenjanin i ili suboticu ili za bilo gde, on mora da čeka BG voz umesto da se samo prošeta da autobuske stanice. Naravno, sve može, ali zašto kad ne mora. I da kupi kartu, normalno.
MancMellow Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pa bice i ovde povezane, mislim kad se bude uzimao taj imaginarni voz uzece se onaj koji ide sa/na nbg stanicu. ako bas bude trebalo na prokop vec sada postoji bg voz koji ide od nbg zeleznicke do prokopa. sto se tice putnika planirano je, a sada funkcionise na prilicno haotican nacin, da postoje manje stanice na izlazima iz grada (pancevacki most, autokomanda i sl). i naravno nbg autobuska je bolja sa aspekta samog dolaska/odlaska autobusa do stanice. mislim ovde se prica o nekoj organizovanosti, a nama je druga autobuska stanica ustvari parking sava centra. Pa nek bude sve na NBG, ne bih imao nista protiv, ako je tako zgodnije. Nije to ono što mislim da je glavni problem.
Anonymous Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) ima sad bg voz koji ide na 15 minuta Ukoliko se ovaj bolesni plan zaista realizuje videćeš na šta će taj voz ličiti. Edited February 2, 2015 by Anonymous
belch Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 putovala sam tim istim vozom godinama iz pančeva tako da znam tačno na šta će ličiti :) ali je činjenica da se od jedne do druge stanice stiže za manje od 5 minuta
Anonymous Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 putovala sam tim istim vozom godinama iz pančeva tako da znam tačno na šta će ličiti :) ali je činjenica da se od jedne do druge stanice stiže za manje od 5 minuta Jedno što u ovoj varijanti nećeš uopšte moći da uđeš u njega.
belch Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 nisi mogao ni u onoj :D ne bih da ispadne da branim jedno ili drugo rešenje. sadašnje stanice su mi gnusne i deluje da bi bilo kakvo drugačije rešenje bilo bolje, no uzevši u obzir način na koji ovi rešavaju probleme, nemam neke velike nade
pbg12345 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 jel stvarno rade ozbiljno prokop? pod ozbiljnim podrazumevam da se gradi nesto novo, a ne radove koji sluze da se vec izgradjeno sacuva od propadanja. cini mi se da vecina nema predstavu koliko je ono cudo. ili bar imam taqkav utisak jer sam se ja zaprepastio pre par godina kad sam radio tamo, do tada mi je delovalo daleko manje inace, tamo ima gomila posla i oko stanice, posto treba uraditi pristuone saobracajnice.
Đipalo Junuz Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 "Ozbiljno" je relativan pojam... Dovukli su gomilu armature i nešto mehanizacije, koliko sam mogao da vidim iz voza u samoj stanici trenutno rade na završavanju nedovršenih koloseka, donji stroj se trenutno radi. Šta se dešava na gornjem nivou ne znam... Čitam da je angažovano oko 90 radnika, što je za onoliki objekat šačica...
Recommended Posts