svashtabezneshto Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Možda ja nešto nisma u toku, ali što rekonstruišu Knez Mihajlovu koja je skroz ok, dok se preko Dedinja i Banjice vozi slalom oko rupa? Ne bih znala da ti kažem. Vesić, gradski menadžer je gostovao u Beogradskoj hronici, i za leto, ako sam dobro čula, najavio rekonstrukciju Knez Mihajlove. (Propustila sam gde planiraju da vrate kaldrmu.)
Tale Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Gustav, dakle... U nedelju je protest protivu kompol, pa eto prilike da se malo prebrojimo. U subotu, ampak, ispred NBS na Slaviji.
Frank Pembleton Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 kao i uvek, odlicno i tacno tumacis :)Ja imam amandman.... Moze se desiti da ovo pogura "drustveno odgovorno ponasanje" tih kompanija koje se oglasavaju po suncobranima. Pa recimo vidimo da Coca Cola donira za vrtice, pivare grade skole itd... Pa se saceka sa primenom...
Tale Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Na to liči i ova najava učešća "estradnih umetnika" u akciji prikupljanja sredstava za Klinički centar.
salerokada Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 banulte helu zbog kloniranja. Počelo je sa SNS-om, A onda je krenula megalomanija, pa sada čuvam svašta. Nađe se tu i Tadi! Ovo mi je jedna od dražih fotki I ova:
bigvlada Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ovaj što stoji pored njega na drugoj slici izgleda kao onaj plaćeni ubica iz trećeg dela Kuma.
Pontijak Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 onaj sto ima sina koji ume da imitira njakanje magarca?
Prospero Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 porušilo terazije Porušeno 600000 evra Radnici komunalnih preduzeća počeli su rušenje replike Terazija na Novom Beogradu. Bageristi su zaposeli tematski park koji je svečano otvoren pre skoro tri godine i u čiju izgradnju je uloženo oko 600.000 evra. Za uklanjanje svih objekata i čišćenje lokacije na kojoj bi trebalo da bude izgrađena buduća glavna autobuska stanica, prema rečima građevinara, biće potrebno minimum mesec dana. Umesto zidanja, sada se ruše improvizovane zgrade nalik na one iz tridesetih godina prošlog veka. "Pošto su zidovi napravljeni od gipsanih ploča i dasaka, rušenje ide lako, ali svejedno, ima dosta posla", rekao je jedan od radnika. - Najsporije ide uklanjanje krovova sa zgrada. Kamionima se odmah odvozi šut i ostalo smeće
Pontijak Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 jos se drzi lazni hotel moskva! mislim, kada su vec odlucili da sruse to u sta je ulupano toliko para, mogli su komotno da puste rome iz favele pored da to besplatno razmontiraju i lepo prodaju metal kao sekundarne sirovine a daske iskoriste za svoje potrebe, smislenije bi bilo to nego placati rusenje
Arkadija Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Prošla sam danas pored tog rušilišta. Angažovano je poprilično radnika, Rade, osmatraju skele koje drže ta Potemkinova sela, cenim da do kraja sledeće nedelje tu ima da bude samo beton/šljunak, šta već, sve uredno, pod konac. U daljini je kružilo jedno vozilo komunalne policije. Za svaki slučaj. Edited January 31, 2015 by Arkadija
Takeshi Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) porušilo terazije moje omiljeno mesto za fotografisanje. :( rip novi stari beograd Edited January 31, 2015 by Takeshi
Đipalo Junuz Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Prošao danas peške ulicom kneginje Zorke (bivša Ivana Milutinovića) od bulevara do Makenzijeve. Više govana po dužnom metru nikad u životu nisam video (mislim na pseći izmet, da ne bude zabune) Trotoar je kao minsko polje. Edited January 31, 2015 by Đipalo Junuz
zoki Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Prošao danas peške ulicom kneginje Zorke (bivša Ivana Milutinovića) od bulevara do Makenzijeve. Više govana po dužnom metru nikad u životu nisam video (mislim na pseći izmet, da ne bude zabune) [emoji14]uke: Trotoar je kao minsko polje.Prošetaj malo Hilandarskom za pravi užitak.. Pravo minsko polje psećih govana..
akibono Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 neka govna su počišćena Šteta, jedna turistička atrakcija manje :( Mnogo mi se dopadaju skromni fakultetski planovi za prostor, koji će se ostvariti - nikada.... Kad dođe vreme objaviće da ustanova ipak nema para za taj 'ambiciozni' plan, prazan im budžet i tako-to, i da moraju da razmišljaju tržišno pa će da se izda nekome za restoran-kladionicu-slotklub.... BTW, u mome kraju već nekoliko nedelja uopšte nema uličnih čistača sa kantama, niti onih 'duvača' i sl. Nije da je i ranije sa njima bilo baš preterano čisto, ali je ovo sad postaje ozbiljno prljavo (papiri, kese, lišće, srča, ... sve miruje ili ga vetar mrda gore-dole). Isto tako je krpljenje i asfaltiranje rupa od popravljanja cevi i sl. sada razvučeno i na po 2-3 meseca. Imam određenu sliku kako to 'štede' ona silna sredstva sa kojima se hvale.
Recommended Posts