Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ovo je, cenim, pokušaj da se ugostiteljskim objektima udari reket tako što će svi sada morati da iskeširaju bele, crne, i bež suncobrane (ili u nijansama™) i to određenom dobavljaču čiji će ime biti sugerisano od nadležnih organa u gradu, po fazonu ,,evo ovde možete kupiti suncobran koji 100% zadovoljava propise".

Ovo i meni palo na pamet.

Zašto bi inače postavljali specifikacije za jebene suncobrane.

Posted

Meni krivo što nisam krenuo da vodim neki "dnevnik" od prvog dana preuzimanja vlasti ove ekipe, čisto da sve to lepo ostane zabeleženo a čisto sumnjam da to neko radi.

Posted

Posle ovoga možemo očekivati još ingenioznih načina za popunjavanje budžeta.

Kog budžeta? Jedino ako mislis na lične budžete naprednih razbojnika čija je ovo kombinacija.

Posted

Meni krivo što nisam krenuo da vodim neki "dnevnik" od prvog dana preuzimanja vlasti ove ekipe, čisto da sve to lepo ostane zabeleženo a čisto sumnjam da to neko radi.

-1

Imam ja jedan notepad fajlić sa linkovima na obećanja i nedela. :blush:

Posted

A možda je ovo reketiranje sodadžija i pivara pa će oni da se otvore humanitarnim donacijama u budžet, pa će odluka da se zaboravi!

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

opozicija?

šalim se, naravno. 

-1

Imam ja jedan notepad fajlić sa linkovima na obećanja i nedela. :blush:

banulte helu zbog kloniranja. 

Posted

Fora je da većina lokala zapravo dobija suncobrane za dž od tih kompanija, kao vid reklame (ne može baš na lepe oči, mislim da moraš da imaš određen promet tog piva ili kog već drugog pića koje se reklamira putem suncobrana u lokalu). Ovo je, cenim, pokušaj da se ugostiteljskim objektima udari reket tako što će svi sada morati da iskeširaju bele, crne, i bež suncobrane (ili u nijansama™) i to određenom dobavljaču čiji će ime biti sugerisano od nadležnih organa u gradu, po fazonu ,,evo ovde možete kupiti suncobran koji 100% zadovoljava propise".

kao i uvek, odlicno i tacno tumacis :)

Posted

tj da ce shurin mali da valja suncobrane za ceo grad? kul -_-

bash sam se izlomila da junioru juche objasnim da unifikacija kanata za djubre po delovima grada ne znachi nuzno lepe kante uskladjene sa arhitekturom (mozesh si misliti!), ali sigurno znachi 1 distribuciju demokratije - 10 shurinih malih umesto jednog ima da marne kintu od proizvodnji i instalacija neverovatnih uravnotezenih djubretara shirom grada <_<

Posted

Posle ovoga možemo očekivati još ingenioznih načina za popunjavanje budžeta.

Evo ja smislih, na brzaka jedan, da mogu da oglobe sve one koji su u proteklih 10-15 godina ugradili PVC prozore, a po posebnoj taksi one siromašnije koji su samo stavili PVC roletne. To je prilika da se zapioli još komunalnih policajaca koji bi išli i brojali prozore.

imam i amandman na tvoj predlog: kada zavrse sa tim globama onda lepo da se oglobe svi oni koji nisu stavili pvc prozore a po posebnoj taksi oglobiti one koji nisu stavili pvc roletne vec imaju one drvene, to naravno znaci uposliti jos komunalnih policajaca specijalizovanih za brojanje prozora sa drvenim ramovima

Posted

ček!

stavio si - globa

nisi stavio - globa

da dodam:

izvadio si pa nisi stavio - globa.

i, za one koji su stavili pa posle globe nisu izvadili - nova globa

Posted (edited)

ček!

stavio si - globa

nisi stavio - globa

da dodam:

izvadio si pa nisi stavio - globa.

i, za one koji su stavili pa posle globe nisu izvadili - nova globa

gospon djordje, za ovo  cete biti nominovani za oktobarsku nagradu zbog doprinosa konsolidovanja gradskog budzeta :D

i usput platiti globu jer niste uskladili boju zavesa u stanu sa bojom suncobrana :lol:

Edited by Pontijak
Posted

A sta cemo sa fasadama? Sta ako se boja fasade ne slaze sa bojom suncobrana?

Posted (edited)

Ko li će dobiti projekat najavljene rekonstrukcije Knez Mihajlove ulice?

(Sad ju je u Beogradskoj hronici Vesić najavio.)

Najavljena je i rekonstrukcija fasada u užem centru grada.

Edited by svashtabezneshto
Posted

Ko li će dobiti projekat najavljene rekonstrukcije Knez Mihajlove ulice?

(Sad ju je u Beogradskoj hronici Vesić najavio.)

Najavljena je i rekonstrukcija fasada u užem centru grada.

Možda ja nešto nisma u toku, ali što rekonstruišu Knez Mihajlovu koja je skroz ok, dok se preko Dedinja i Banjice vozi slalom oko rupa?

Posted

A sta cemo sa fasadama? Sta ako se boja fasade ne slaze sa bojom suncobrana?

da se usklade boje fasada sa bojom suncobrana! dakle, samo crne, bele i bez fasade! sledeci korak je uskladjivanje boje namestaja sa bojom fasade! pa uskladjivanje boje odece sa bojom fasade! estetski sklad je bitan!