renne Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Jesu li to opet reciklerske ekipice očerupale most preko Ade? Sinoć mi je iz busa izgledao sablasno mračan, nisam bio u prilici da pogledam sa strane.Jesu, 700 metara
Pera Zeka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 700 meteri za noc??? :o i neko kaze u Srbiji niska produktivnost...
Malkmus Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Evo pravila za senila: Ono što je posebno interesantno, u odluci se do detalja precizira kakva zaštita od sunca mora biti postavljena, pa se navodi da "senilo mora biti lake konstrukcije, i to samo u tri dozvoljene boje. Reč je o beloj, crnoj i bež boji, ali i u tonovima između njih. Odlična će biti ona crna.
Pontijak Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 mene zaista interesuju ti tonovi izmedju bele, crne i bez boje
Hamlet Strašni Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Nije njuz net to za suncobrane. Izmena odluke o baštama, doneta 21.1. Usput, ukinute zatvorene bašte u celom širem centru grada. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
akibono Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) Skupština grada je donela odluku koju će ubuduće morati da poštuju ugostitelji koji imaju bašte, bilo da su letnje ili zimske, ali do kraja ove godine sve može da ostane po starom, rekao je gradski arhitekta i glavni urbanista Beograda Milutin Folić. Ovom odlukom suncobrani će od naredne godine moći da budu isključivo u beloj, crnoj i bež boji, kao i u nijansama između tih tonova, a zimske bašte više neće moći da budu objekti na otvorenom. Edited January 27, 2015 by akibono
Pontijak Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 samo cekam za gradsku odluku o dozvoljenim bojama garderobe i tipovima muskih i zenskih frizura
đorđe geprat Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 "od naredne".... jel'to znači od '16te? i, više neće biti onih reklamnih pivarskih suncobrana? i, pontijak mi dade šlagvort za ... suncobrani na adi, oni koji se ponesu... i oni da budu crni/beli/bež? bež', more!
Lezilebovich Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 to su suncobrani, odluka se odnosi na senila :D
hazard Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 i, više neće biti onih reklamnih pivarskih suncobrana? Fora je da većina lokala zapravo dobija suncobrane za dž od tih kompanija, kao vid reklame (ne može baš na lepe oči, mislim da moraš da imaš određen promet tog piva ili kog već drugog pića koje se reklamira putem suncobrana u lokalu). Ovo je, cenim, pokušaj da se ugostiteljskim objektima udari reket tako što će svi sada morati da iskeširaju bele, crne, i bež suncobrane (ili u nijansama) i to određenom dobavljaču čiji će ime biti sugerisano od nadležnih organa u gradu, po fazonu ,,evo ovde možete kupiti suncobran koji 100% zadovoljava propise".
Dagmar Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Fora bi bila da svi svoje suncobrane ofarbaju u crno (to bi trebalo da može relativno jeftino da se izvede), i da se lepo Beograd uskladi sa svojom političkom situacijom.
Anonymous Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Skupština grada je donela odluku koju će ubuduće morati da poštuju ugostitelji koji imaju bašte, bilo da su letnje ili zimske, ali do kraja ove godine sve može da ostane po starom, rekao je gradski arhitekta i glavni urbanista Beograda Milutin Folić. Ovom odlukom suncobrani će od naredne godine moći da budu isključivo u beloj, crnoj i bež boji, kao i u nijansama između tih tonova, a zimske bašte više neće moći da budu objekti na otvorenom. Ne mogu da verujem šta čitam. Hu d fak iz Milutin Folić?
pacey defender Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ne mogu da verujem šta čitam. Hu d fak iz Milutin Folić?
Anonymous Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Logično. Počinjem da se nosim mišlju da tražim azil ovde u Austriji, nešto mi se ne vraća na teritoriju Milutina Folića, a bojim se da ću morati.
Arkadija Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Posle ovoga možemo očekivati još ingenioznih načina za popunjavanje budžeta. Evo ja smislih, na brzaka jedan, da mogu da oglobe sve one koji su u proteklih 10-15 godina ugradili PVC prozore, a po posebnoj taksi one siromašnije koji su samo stavili PVC roletne. To je prilika da se zapioli još komunalnih policajaca koji bi išli i brojali prozore.
Recommended Posts