Jump to content

Beograd

Featured Replies

primo jel živiš u johanesburgu jbtbog

sa tapatoka

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

nisam bila kuci godinu dana al jeste da je taj kraj uvek bio dodatno zagadjivan vizuelno da se pridruzi vazdusnom i zvucnom

ne znala sam. gde si?

sa tapatoka

Kakav haos u tošinom bunaru, pukla vodovodna cev velikog prečnika, koji su u petak "popravljali", bujica vode nosi sve pred sobom, plus saobraćajka na uglu bunara i studentske, nema prolaska ni pešaka ni vozilom

nego vratimo se mi komunalnim temama

VOZAČI OPREZ: Most na Adi bez osvetljenja, lopovi isekli kablove zbog bakra

VOZAČI OPREZ: Most na Adi bez osvetljenja, lopovi isekli kablove zbog bakra

Ana Sreda, 10. 12. 2014. 11:26h

Ови напредни не могу ни да сачувају све оно што је Ђилас саградио!

+ 89 -12

sve je ovo :fantom:

sve je ovo :fantom:

bitno je da uspesno rade pregaoci u sektoru sekundarnih sirovina :fantom:

Edited by Pontijak

.

nestao post kao bakarni kablovi iz mosta, ostala samo tacka :o

opet voda u tapatoku

taj tapatok treba da ugradi neku izolaciju, dokle ce vise voda da ulazi u njega!

Situacija:

Skoro saznao da mi se promenilo ime ulice, tj Kumodraška ostaje samo na voždovačkom delu, do Darvinove, a odatle pa do farmaceutskog se menja u bulevar Peka Dapčevića (logično, šta će Kumodraška u Kumodražu, je l te). Uglavnom, danas pokušam da nađem svoju adresu na google maps da pošaljem drugarima iz Sarajeva da stignu, i naravno nema :D morao sam ručno da ukucavam lokaciju na mapu. Onda rešim da zovem katastar da saznam koja sam ulica i broj, i saznam da je elaborat o tome u toku™. Naravno, ime ulice je uredno zvanično promenjeno u septembru.

koji broj? kako mislis da te nadjem?

Slucajno otkrih Beograd u Belgiji. Predgradje Namura. Lokalni klub se zove Etoile Rouge :D Lokalitet valjda dobio ime posle austrijske pobede kod Beograda 1717.

sve sve, ali golf 2 na slici :D