Tihajeza Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 primo jel živiš u johanesburgu jbtbog sa tapatoka
prima Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 nisam bila kuci godinu dana al jeste da je taj kraj uvek bio dodatno zagadjivan vizuelno da se pridruzi vazdusnom i zvucnom
renne Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Kakav haos u tošinom bunaru, pukla vodovodna cev velikog prečnika, koji su u petak "popravljali", bujica vode nosi sve pred sobom, plus saobraćajka na uglu bunara i studentske, nema prolaska ni pešaka ni vozilom
Pontijak Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 nego vratimo se mi komunalnim temama VOZAČI OPREZ: Most na Adi bez osvetljenja, lopovi isekli kablove zbog bakra
Hella Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 VOZAČI OPREZ: Most na Adi bez osvetljenja, lopovi isekli kablove zbog bakra Ana Sreda, 10. 12. 2014. 11:26h Ови напредни не могу ни да сачувају све оно што је Ђилас саградио! + 89 -12 sve je ovo
Pontijak Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 (edited) sve je ovo bitno je da uspesno rade pregaoci u sektoru sekundarnih sirovina Edited December 10, 2014 by Pontijak
Pontijak Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 nestao post kao bakarni kablovi iz mosta, ostala samo tacka :o
Pontijak Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 taj tapatok treba da ugradi neku izolaciju, dokle ce vise voda da ulazi u njega!
ljakse Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Situacija: Skoro saznao da mi se promenilo ime ulice, tj Kumodraška ostaje samo na voždovačkom delu, do Darvinove, a odatle pa do farmaceutskog se menja u bulevar Peka Dapčevića (logično, šta će Kumodraška u Kumodražu, je l te). Uglavnom, danas pokušam da nađem svoju adresu na google maps da pošaljem drugarima iz Sarajeva da stignu, i naravno nema :D morao sam ručno da ukucavam lokaciju na mapu. Onda rešim da zovem katastar da saznam koja sam ulica i broj, i saznam da je elaborat o tome u toku™. Naravno, ime ulice je uredno zvanično promenjeno u septembru.
Kampokei Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Slucajno otkrih Beograd u Belgiji. Predgradje Namura. Lokalni klub se zove Etoile Rouge :D Lokalitet valjda dobio ime posle austrijske pobede kod Beograda 1717.
Recommended Posts