Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

primo jel živiš u johanesburgu jbtbog

sa tapatoka

Posted

nisam bila kuci godinu dana al jeste da je taj kraj uvek bio dodatno zagadjivan vizuelno da se pridruzi vazdusnom i zvucnom

Posted

Kakav haos u tošinom bunaru, pukla vodovodna cev velikog prečnika, koji su u petak "popravljali", bujica vode nosi sve pred sobom, plus saobraćajka na uglu bunara i studentske, nema prolaska ni pešaka ni vozilom

Posted

nego vratimo se mi komunalnim temama

VOZAČI OPREZ: Most na Adi bez osvetljenja, lopovi isekli kablove zbog bakra

Posted
VOZAČI OPREZ: Most na Adi bez osvetljenja, lopovi isekli kablove zbog bakra

Ana Sreda, 10. 12. 2014. 11:26h

Ови напредни не могу ни да сачувају све оно што је Ђилас саградио!

+ 89 -12

sve je ovo :fantom:

Posted (edited)

sve je ovo :fantom:

bitno je da uspesno rade pregaoci u sektoru sekundarnih sirovina :fantom:

Edited by Pontijak
Posted

nestao post kao bakarni kablovi iz mosta, ostala samo tacka :o

Posted

taj tapatok treba da ugradi neku izolaciju, dokle ce vise voda da ulazi u njega!

Posted

Situacija:

Skoro saznao da mi se promenilo ime ulice, tj Kumodraška ostaje samo na voždovačkom delu, do Darvinove, a odatle pa do farmaceutskog se menja u bulevar Peka Dapčevića (logično, šta će Kumodraška u Kumodražu, je l te). Uglavnom, danas pokušam da nađem svoju adresu na google maps da pošaljem drugarima iz Sarajeva da stignu, i naravno nema :D morao sam ručno da ukucavam lokaciju na mapu. Onda rešim da zovem katastar da saznam koja sam ulica i broj, i saznam da je elaborat o tome u toku™. Naravno, ime ulice je uredno zvanično promenjeno u septembru.

Posted

Slucajno otkrih Beograd u Belgiji. Predgradje Namura. Lokalni klub se zove Etoile Rouge :D Lokalitet valjda dobio ime posle austrijske pobede kod Beograda 1717.