Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ovde je ipak i gradonacelnik pricao da je objekat privremeni.

Nekako mi pre lici na semu da se odrade Singapurcani Arapi za lovu nego na zauzimanje lokacije na kvarno.

Posted

Skoro sam pominjao da je ceo cošak na uglu Omladinskih brigada i Bul. Zorana Đinđića počeo kao privremeni objekat a sad ih tamo cunami ne može pomeriti...

Perper, Žabac itd?

Isto kao i ugao B. Umetnosti i BZĐ

Posted

Perper, Žabac itd?

Isto kao i ugao B. Umetnosti i BZĐ

Ma da.. :dry:

A tvoj pomenuti ugao je najsvežija priča, iz montažnog kioska (nastradalog u nesrećnom™ slučaju) adaptacijom do mini tržnog centra, čvrsta gradnja.

Posted

Valjda vam je jasno dok su toma i alek tu, biće i objekta

Posted

Nisu tu samo Grobar i Labud, bilo je i objekata pre njih... fora je što nema mnogo onih koji će se hvataju u koštac to da se sklanja, kad dođe vreme, plus je to sklanjanje skupo

Posted

Ti si samo ljubomoran na sve njihove uspehe.

Posted

Ipak je to Vojina skola

moj nekadasnji kraj:

http://binged.it/1uYZnYd

Ceo ovaj dupli red kuca u Prvomajskoj izmedju Kordunaske i Gornjogradske na strani prema Dunavu je nikao kad su radikali dosli na vlast u Zemunu. Kad sam ja bio klinac to je sve bila livada. Mal se nisam slogirao kad sam izasao iz busa posle par godina nedolazenja.

Posted

I ja sam kao podstanar živeo neko vreme u Prvomajskoj. Ta desna, prilazna strana, je trebala da bude tj. ostavljena je za bulevar do novosadskog puta. Onda je došao rat i radikali i njihova rešenja™. To su sve "privremeni" lokali a većina ih ima i "stanove" iznad pa možeš da dobiješ i lavor vode pred noge ili za vrat ako ne paziš gde se krećeš.

Tačno bi proširenje otvorilo taj pravac i današnji saobraćaj dosta olakšalo između donjeg i gornjeg Zemuna.

Posted

Bar mi ne deluje previse solidna gradnja pa ih mozda jednog dana ipak sklone. U gornjem delu ulice je i ranije bilo suzeno tako da bi svakako morali dosta toga da ruse da bi pravili bulevar.

Posted

Može to da se skloni al to košta kao svetog petra kajgana. Neša Bogdanović tj. Ožegović kao predsednik opštine NBG su to radili parama koje su dobijali od prodaje/zakupa zemljišta, zato ja kukam. Vlasnici tih zdanja to posle cene kao da im uklanjaš dvorac a ne šupu kiosk čvrste gradnje.

Posted

Verovatno je buduca eksproprijacija jedan od motiva sto su se utrkivali tu da zidaju.

Posted

Prvomajska nikada nije planirana za "bulevar do novosadskog put". Podstanarski snovi.

Posted

Može to da se skloni al to košta kao svetog petra kajgana. Neša Bogdanović tj. Ožegović kao predsednik opštine NBG su to radili parama koje su dobijali od prodaje/zakupa zemljišta, zato ja kukam. Vlasnici tih zdanja to posle cene kao da im uklanjaš dvorac a ne šupu kiosk čvrste gradnje.

I to što oni cene nije beskonačno.Ima lek i za to...
Posted

moja drugarica radi taj restoran na savskoj obali. ja to nista ne razumem, majke mi. koje su granice, kada kazes, OK, dosta, u ovome ne ucestvujem. sto je najgore, ona je okruzena tim nekim finim i pristojnim svetom koji nije pristao na kurvanje ni u jednom parametru. a ona kao da ne kapira sta radi, ili se prosto tako ponasa, kao da ako ona ne odradi tu tezgu, a nije da je tezgaros po difoltu nego se uvek potrudi da to ispadne strava, da ce joj neko oduzeti prostor za profesionalno dokazivanje. sto je najgore ne znas sta da joj kazes. ima dvoje dece, uvek ce se potegnuti taj argument. doslo je vreme da covek mora da ima zeludac kao krokodil da moze sve da proguta i da ostane citav na dve noge koje mu je bog dao.