Pontijak Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 cekam da podnese i zahtev za optimalnu temperaturu vazduha i osuncanost neba zbog optimalnih uslova za ucesnike maratona.
pacey defender Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 (edited) ... Edited April 9, 2010 by pacey defender
hazard Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 cekam da podnese i zahtev za optimalnu temperaturu vazduha i osuncanost neba zbog optimalnih uslova za ucesnike maratona.Pa eto nad Moskvom avionima razbijaju oblake kada treba da bude neka parada, praznik i to, ne znam sto bi Beograd tu bio inferioran!
Zabalujev Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 U bre, laki, teški, preteški, pro-jovinski, pro-đilasovski... Još se premišljaju. Ideja živi! Vjekovma!
Delija67 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ove godine na "zahtev" gradonačelnika maraton u nedelju, a ne u subotuSta je crkva rekla na ovo pomeranje?
Bane5 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ove godine na "zahtev" gradonačelnika maraton u nedelju, a ne u subotuPosto trcim (polu)maraton, ne smeta mi.Takodje, postojala je opcija da se trci (po tradiciji) u subotu i da onda u subotu 17. aprila Beograd u isto vreme ima zatvoren i Brankov most i Gazelu i skoro ceo centar grada.Uopste mi nije strana logika ovog odlaganja. Takodje, znam da su organizatori (i oni ljudi koji znam da ce ucestvovati na maratonu) bez ikakvog problema prihvatili ovo pomeranje.Ne znam zasto bi to nekome smetalo.
Delija67 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Meni samo smeta sto ce se trcati po raskopanom Bulevaru umesto da su promenili trasu.
Bane5 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 To je bilo tesko urediti iz razloga sto Bg Maraton ima licencu za postojecu stazu. Promena staze bi povukla niz tehnicko organizacionih peripetija i onda ponovno licenciranje "privremene" staze tako da se od toga u startu odustalo.Bice to zanimljiv deo trke i verovatno nesto veca guzva na skretanju ka Crvenom Krstu.
Behemoth Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Kakva je siutacija na pancevackom mostu u spicu ali u smeru prema Pancevu?Imam neku ponudu za posao koju ozbiljno razmatram ali bih morao u Pancevo da idem...e sad kako ja tamo nikada u zivotu nisam bio tamo zanima me koliko ce mi trebati od Banovog brda kolima?Nadam se da je veca guzva u jutarnjem spicu u smeru ka Beogradu pa da bi mi trebalo jedno sat vremena...
prima Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 rent-a-bajk?Upotreba javnog bicikla kao prevoznog sredstva u Beogradu mogla bi, kao pilot projekat, da zaživi od jeseni, rečeno je danas na okruglom stolu pod nazivom "Cikliranje". bas da ih vidim da uvedu biciklisticke trake u gradu koji nema ni humane trotoare
beeva Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 BEOGRAD - Ako se gradske vlasti slože i daju Srpskoj pravoslavnoj crkvi lokaciju na Adi Ciganiji, Beograd bi uskoro, prema rečima starešine Crkve svetog Đorđa na Čukarici proto jerej stavrofora Slavka Božića, mogao da dobije hram u obliku broda, koji bi bio posvećen svetom Nikolaju Mirlikijskom.Ideja o podizanju ove, jedinstvene crkve na svetu, predstavljena je juče u beogradskom Media centru.Po idejnom projektu autora, crkva-brod trebalo bi da bude podignuta na ulazu u Adu sa čukaričke strane - delom na prevlaci, delom na ostrvu. Narednih dana delegacija Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke, trebalo bi da razgovara sa gradonačelnikom Draganom Đilasom o lokaciji ovog hrama na Adi Ciganliji."U Rusiji postoje crkve na brodovima koji plove i u kojima se služe liturgije, ali to nije naša ideja. Nije primereno da se talasamo, hoćemo brod na suvom", kazao je sveštenik Božić.Crkva-brod trebalo bi da se gradi od sibirskog kedra. Planira se da u trupu broda budu smešteni svi sadržaji, uključujući i salu za predstavljanje umetničkih sadržaja, a prostor za bogosluženja predviđen je na brodskoj platformi. Prema nezvaničnim procenama, izgradnja bi koštala između 300.000 i 400.000 EUR. Potrebna sredstva obezbedila bi se uz pomoć Crkve, državnih institucija i priloga vernika.Izgradnja crkve-broda na Adi bila bi značajna za turizam Beograda i Srbije, sportsku kulturu i vaspitanje dece.
Аврам Гојић Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ma nek se bolesnici vise nose u picku lepu materinusamo neka prave od drveta, neka pitaju norveske blek metalce sta se sa drvenim crkvama radi
Bright Billy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 hoćemo brod na suvom", kazao je sveštenik Božić.
Hella Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 samo neka prave od drveta, neka pitaju norveske blek metalce sta se sa drvenim crkvama radi
Töölönlahti Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 (edited) Dokle danas voze tramvaji s Novog Beograda? Do Slavije ili skroz dalje?Vidim da se trči Bulevarom, a GSP online tu ostaje malo nedorečen: 11. трамвајске линије у централној зони ће радити у редовном режиму уз делимичну измену траса или обуставе саобраћаја.:mellow:edit: img -> url Edited April 18, 2010 by Oxymoron
Recommended Posts