Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ajd' više je za ovde nego za Muziku: koji techno klubovi u Beogradu valjaju u ovo doba godine? Jedini poželjan uslov je da ih generalno posećuju stranci i tom prilikom ne dobijaju batine.

Katamaran stop :p

Ako stranci žele snošaj, onda Plastic. Moj klub tu vodi američke igrače po dolasku u kloaku.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

pre bih preporucio 20/44, vikendom. bolji program, miroljubivi posetioci, underground ugodjaj, solidan zvuk.  Takodje proveriti sta se dogadja u Drugstoru, vikendom ima dobrih desavanja.

Posted

@grad ne funkcionise dok nadlezni spava

jel ovo sad negativan primer? neko se usudio da se brine o svom zivotnom okruzenju al nece da moze? svi da se ne brinu i ne mnogo pitaju i razmisljaju a kamoli delaju?

Posted

Kažu menja se zakon o žardinjeriji, biće ih 1650 komada, moći će da hapse i vode sudiji direktno, nosiće biber sprej sa sobom, i još gomila "divnih" stvari

Posted (edited)

pa jel tako svuda u svetu? ili domaci izum?

Edited by gospa buba
Posted

Najbolje da je tako svuda u svetu. Ovi još samo da izglasaju zakon po kojem članovi političkih stranaka, to jest vladajuće, imaju pravo da nose duge cevi i lišavaju građane slobode i života po sopstvenom nahođenju. 

Posted (edited)

Ovo mi samo govori, da se ocekuju uskoro ozbilniji socijalni nemiri ,jer ce mnogi ljudi doslovce zavrsiti na ulici (bez perspektive za novo radno mesto i sa stambenim kreditom za grbacom ... ) ...

Edited by Geo
Posted

Ovo mi samo govori, da se ocekuju uskoro ozbilniji socijalni nemiri ,jer ce mnogi ljudi doslovce zavrsiti na ulici (bez perspektive za novo radno mesto i sa stambenim kreditom za grbacom ... ) ...

96,80% je podržalo ovu vladu pa neka se sada socijalno uznemiruju :fantom:

Posted

96,80% je podržalo ovu vladu pa neka se sada socijalno uznemiruju :fantom:

oh,beše jednom vlada gde savezni ministar za telekomunikacije i drugari mu iz GSS-a kojima je pao šaka Telekom pokušavaju da pridave ISP-ove uz korišćenje epiteta kradljivci automobila (G. Svilanović) pri opisu onih koji bi da nude VOIP uslugu. Srećom, idiota, manekena, budućeg šefa stranke su sklonili na vreme inače bi se ti i dan danas javljao sa 56K modema koji ne može da se poveže na više od 12000 boda jer ti je ugrađen PCM, tj. dvojnik.  :fantom:

Posted

,jer ce mnogi ljudi doslovce zavrsiti na ulici

Imaš svakog dana pokaznu izložbu kod Bitefa.

Posted

Da li je neko viđao ove oznake po Zemunu ili negde drugde?

U prvi mah sam pomislio da ovaj idiotizam na crvenoj pozadini predstavlja nekakvu bizarnu reklamu za keš kredite ili tako nešto. Sad mi deluje kao nečija genijalna zamisao da svaka tabla ima na sebi nekakav aforizam ili šaljivu dosetku, naravno na kursadžijskom nivou.

IMG_9879.jpg

Posted

ima ih dosta, posebno na Adi i celoj biciklističkoj stazi Dorćol-Ada. Levo vidiš da piše Dunavska ruta i sve liči na deo neke evropske mape biciklističkih long distance puteva. Ne znam ništa o tome, tako liči. Nemsm pojma kome bi to koristilo ovde, možda forumski biciklisti znaju, Sale, Geo, FSS...

sa tapatoka

Posted

Ma skroz je gotivno da postoje biciklističke oznake i da tu bude označena Dunavska ruta i ako ima još neka... Ono što mi nije jasno je šta će aforizam kao dodatak na toj tabli, pa još onako nedotupav.