Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ja, gledajući ono u sredini s leva pomislih da česi imaju pretenzije prema kroaciji.

Posted

A čemu će služiti sklepotina koja se gradi desno od starog mosta? Meni liči da će biti izložbeni prostor za uradke povodom Beograda na vodi.

Restoran brate. Da se zivi brzo i ludo, te da se dobro krka. Valjda nekom arapinu dali, on subkontraktovao koga je stigao i skoro pa gotovo. Ko udje qrva mu je keva.

Posted

Navodno privremeni izlozbeni prostor za Beograd na vodi. Cisto sumnjam da ce ono ikad biti sklonjeno. Zidaju ga ko Skadar na Bojani

Posted

E super, a tu blizu se ove godine pojavio i splav. Ne smem ni da zamislim na šta će sve to ličiti za par godina, moraću naoružan u šetnju rekom.

Posted

Има привремену дозволу. Склониће се кад оду Тома и Алек...

Posted (edited)

E super, a tu blizu se ove godine pojavio i splav. Ne smem ni da zamislim na šta će sve to ličiti za par godina, moraću naoružan u šetnju rekom.

Lasta? Na moju veliku radost sklonjena. Kazu da je privremeno sklonjena preko zime al mi sklanjanje sipova govori da se ipak nece vracati.

Edited by katamaran
Posted

Ласта је нашла чини ми се друго место да свије гнездо своје...

Posted

Gde su sad? Kad su ih poreznici zatvorili navodno su bili na remontu u brodogradilistu sa idejom da se vrate na prolece.

Posted

Јесу ваљда тамо, али се колико знам не враћају...

Posted (edited)

Posto je iskorenjena divlja gradnja i prljavstina sa ulica, na red su dosli ovi pametnjakovici ...  :fantom:

Aktivisti Filipu Vukši stigla kazna jer je uredio autobusko stajalište u Beogradu - mora da plati 60.000 dinara!

Foto: YouTube/Screenshot
Filip Vukša koji se na razne načine bori protiv administracije, a za lepši Beograd, kažnjen je jer je sredio autobusku stanicu u gradu.

On je kažnjen sa 60.000 dinara jer je za svoj novac uredio dva stajališta gradskog prevoza u Ustaničkoj ulici.

Vukša je na svojoj Facebook stranici objavio da je gradski Sekretarijat za inspekcijske poslove izrekaodve kazne - 10.000 dinara Udruženju građana "Imamo plan!", čiji je Vukša član, i 50.000 dinara direktno njemu. Kako je objasnio kazna je četiri puta veća od sume koju je utrošio da bi stajališta uredio.

"Interesantno je da u najvećem broju slučajeva kršenja Odluke o oglašavanju grada Beograda od strane firmi i političkih partija inspekcija nikoga nije kažnjavala, već je samo donosila rešenja koja nikada nisu izvršavana.U normalnoj državi građani ne bi bili primorani da sami održavaju stajališta, a ovo je hvala u banana državi", naveo je Vukša.

Kako je MONDO ranije pisao Sekratarijat za inspekcijske poslove teretio je Filipa Vukšu i UG "Imamo plan!" za neovlašćeno korišćenje grba Grada Beograda u marketinške svrhe, a u vezi sa postavljanjem grba na po propisima Grada Beograda renoviranog stajališta.

Gradska inspekcija je prvo teretirala Vukšu za neovlašćeno renoviranje stajališta, a navodno po prijavi građana, ali je od toga odustala jer za takav postupak ne postoji pravna osnova.

Edited by Geo
Posted

Stoka administrativna.

Imam izraženu želju da im zagorčam život slanjem žalbi za sve ono što ne rade. Sada sam poslao mejl udruženju da me kontaktiraju za svaku pomoć koja im treba.

Posted

Samo je trebalo da se zvanicno obrati u ime udruzenja i sada bi bio na konju tj. ne bi morao nista da plati.

Isto tako, ako bi mu negativno odgovorili, ne bi se upustao u jalov posao.

Posted

Ajd' više je za ovde nego za Muziku: koji techno klubovi u Beogradu valjaju u ovo doba godine? Jedini poželjan uslov je da ih generalno posećuju stranci i tom prilikom ne dobijaju batine.

Katamaran stop :p