Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

28 km/h nije nista strasno sporo, jer se (ako sam dobro shvatio) radi o prosecnoj brzini.mislim da cak postoji neka granica, gde metro nije vise metro, vec podzemna zeleznica u pravom smislu te reci.za beograd bi svakako i jedan metro sa max. brzinom od 28 km/h bio sjajan.evo 1 primera:da bih iz manhajma, gde zivim, stigao na aerodrom u stutgart, potrebno je da prvo idem ICE-om do glavne zel. stanice. po redu voznje, put traje 36 minuta, a predje se oko 130 km. zatim ulazim u metro u stutgartu i vozim se 27 minuta do aerodroma, ukupno 20-ak km!

Edited by Billy Parsons
Posted

Pod uvredom elementarnog razuma sam više mislio na priču o dve linije, blokovima koji će naknadno biti povezani, nezavisnom šinskom sistemu, planovima za 2020. godinu i slične detalje...

Posted

a, ok  :)nisam to citao jos uvek, pa cu videti da li da se osetim uvredjeno...verovatno hocu.a u svakom slucaju je dobro da je razresena misterija prosecne brzine, posto sam vec na par mesta cuo da je to "sramotno malo" itd. pa rekoh, hajde da to objasnimo.

Posted
Pod uvredom elementarnog razuma sam više mislio na priču o dve linije, blokovima koji će naknadno biti povezani, nezavisnom šinskom sistemu, planovima za 2020. godinu i slične detalje...
Hteo ja da napisem sinoc kad sam procitao, al nisam. Nije mi toliko upala u oci brzina, vec to da ce za tri godine biti gotova prva linija :Hail: Oce to...
Posted

Ići će metro 0 km/h, kao i sada. Od kako znam za sebe slušam o tom metrou, vest nisam ni pročitao, iako sam video naslov. Ovaj Đilas radi isključivo megaprojekte (mostovi, metro...), neće da se bavi sitnicama kao što su komunalne službe, GSP, parkovi, parking. Menadžer čovek.

Posted

Bice metro. Da bismo usli u EU moramo da imamo makar jedan funkcionalan metro. Cuo sam od nekih ljudi.

Posted (edited)
Da li vam već dva dana promiče najava o full metrou koji će nas prevoziti brzinom od 28 kmh, a prema Projektu Koji Je Dostavljen Medijima©®, ili ste svi osim mene uspešno razvili imunitet na ovakve brutalne uvrede elementarnog razuma?
Pa u Parizu je srednja brzina 26kmh. Sta je tu cudno?Ok nisam citao kasnije nego odgovorih hitro.
Hteo ja da napisem sinoc kad sam procitao, al nisam. Nije mi toliko upala u oci brzina, vec to da ce za tri godine biti gotova prva linija Oce to...
I ovo je sasvim moguce ako budu radili kinezi :P Edited by borris_
Posted
Bice metro. Da bismo usli u EU moramo da imamo makar jedan funkcionalan metro. Cuo sam od nekih ljudi.
?Ti se to zezas ili
Posted

:lol:cisto da po ovom suncanom danu unesem duh jednog drugog foruma 

Posted (edited)
:lol:cisto da po ovom suncanom danu unesem duh jednog drugog foruma 
koji drugi forum ima duh :lol:(shalu na stranu, zamsili kako drug djilas i drug kluni izgovaraju tu rechenicu u nekoj od najava nasheg svetlog puta. pa ne moze se tek tako u evropu ^_^)btw. el imaaamo marathon ove godine? ili ce sam bregovic u direktnom prenosu izabrati ugandjanina koji ce nas najbolje predstaviti? :unsure: Edited by thermal bug
Posted
koji drugi forum ima duh :lol:(shalu na stranu, zamsili kako drug djilas i drug kluni izgovaraju tu rechenicu u nekoj od najava nasheg svetlog puta. pa ne moze se tek tako u evropu ^_^)btw. el imaaamo marathon ove godine? ili ce sam bregovic u direktnom prenosu izabrati ugandjanina koji ce nas najbolje predstaviti? :unsure:
idi u peršun... :lol:
Posted
idi u peršun... :lol:
ne smej se uchitelju, ni smo siromashna zemlja.znash ti poshto je maraton.da ne pominjemo da je postao 1 ruglo neuniformnih uchesnika.za nash narod je najbolje da se to reshi na nivou autoriteta.
Posted
:lol: mislis da bi bilo jeftinije da brega bira?
Posted
Ići će metro 0 km/h, kao i sada. Od kako znam za sebe slušam o tom metrou, vest nisam ni pročitao, iako sam video naslov. Ovaj Đilas radi isključivo megaprojekte (mostovi, metro...), neće da se bavi sitnicama kao što su komunalne službe, GSP, parkovi, parking. Menadžer čovek.
+1samo cekam kada ce pirgavi da pokrene projekat Europolisa laugh.gif eto moze da angazuje Sapera koji je odradio sa svojom tadasnjom marketinskom agencijom ceo posao reklamiranja Europolisa
Posted

Ove godine na "zahtev" gradonačelnika maraton u nedelju, a ne u subotu