Parsons Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 (edited) 28 km/h nije nista strasno sporo, jer se (ako sam dobro shvatio) radi o prosecnoj brzini.mislim da cak postoji neka granica, gde metro nije vise metro, vec podzemna zeleznica u pravom smislu te reci.za beograd bi svakako i jedan metro sa max. brzinom od 28 km/h bio sjajan.evo 1 primera:da bih iz manhajma, gde zivim, stigao na aerodrom u stutgart, potrebno je da prvo idem ICE-om do glavne zel. stanice. po redu voznje, put traje 36 minuta, a predje se oko 130 km. zatim ulazim u metro u stutgartu i vozim se 27 minuta do aerodroma, ukupno 20-ak km! Edited April 9, 2010 by Billy Parsons
Muwan Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pod uvredom elementarnog razuma sam više mislio na priču o dve linije, blokovima koji će naknadno biti povezani, nezavisnom šinskom sistemu, planovima za 2020. godinu i slične detalje...
Аврам Гојић Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a, ok :)nisam to citao jos uvek, pa cu videti da li da se osetim uvredjeno...verovatno hocu.a u svakom slucaju je dobro da je razresena misterija prosecne brzine, posto sam vec na par mesta cuo da je to "sramotno malo" itd. pa rekoh, hajde da to objasnimo.
nbg4ever Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pod uvredom elementarnog razuma sam više mislio na priču o dve linije, blokovima koji će naknadno biti povezani, nezavisnom šinskom sistemu, planovima za 2020. godinu i slične detalje...Hteo ja da napisem sinoc kad sam procitao, al nisam. Nije mi toliko upala u oci brzina, vec to da ce za tri godine biti gotova prva linija Oce to...
Anonymous Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ići će metro 0 km/h, kao i sada. Od kako znam za sebe slušam o tom metrou, vest nisam ni pročitao, iako sam video naslov. Ovaj Đilas radi isključivo megaprojekte (mostovi, metro...), neće da se bavi sitnicama kao što su komunalne službe, GSP, parkovi, parking. Menadžer čovek.
Аврам Гојић Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bice metro. Da bismo usli u EU moramo da imamo makar jedan funkcionalan metro. Cuo sam od nekih ljudi.
borris_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 (edited) Da li vam već dva dana promiče najava o full metrou koji će nas prevoziti brzinom od 28 kmh, a prema Projektu Koji Je Dostavljen Medijima©®, ili ste svi osim mene uspešno razvili imunitet na ovakve brutalne uvrede elementarnog razuma?Pa u Parizu je srednja brzina 26kmh. Sta je tu cudno?Ok nisam citao kasnije nego odgovorih hitro.Hteo ja da napisem sinoc kad sam procitao, al nisam. Nije mi toliko upala u oci brzina, vec to da ce za tri godine biti gotova prva linija Oce to... I ovo je sasvim moguce ako budu radili kinezi :P Edited April 9, 2010 by borris_
hazard Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bice metro. Da bismo usli u EU moramo da imamo makar jedan funkcionalan metro. Cuo sam od nekih ljudi.?Ti se to zezas ili
Аврам Гојић Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :lol:cisto da po ovom suncanom danu unesem duh jednog drugog foruma
gospa buba Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 (edited) :lol:cisto da po ovom suncanom danu unesem duh jednog drugog foruma koji drugi forum ima duh (shalu na stranu, zamsili kako drug djilas i drug kluni izgovaraju tu rechenicu u nekoj od najava nasheg svetlog puta. pa ne moze se tek tako u evropu ^_^)btw. el imaaamo marathon ove godine? ili ce sam bregovic u direktnom prenosu izabrati ugandjanina koji ce nas najbolje predstaviti? Edited April 9, 2010 by thermal bug
teacher Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 koji drugi forum ima duh (shalu na stranu, zamsili kako drug djilas i drug kluni izgovaraju tu rechenicu u nekoj od najava nasheg svetlog puta. pa ne moze se tek tako u evropu ^_^)btw. el imaaamo marathon ove godine? ili ce sam bregovic u direktnom prenosu izabrati ugandjanina koji ce nas najbolje predstaviti? idi u peršun...
gospa buba Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 idi u peršun... ne smej se uchitelju, ni smo siromashna zemlja.znash ti poshto je maraton.da ne pominjemo da je postao 1 ruglo neuniformnih uchesnika.za nash narod je najbolje da se to reshi na nivou autoriteta.
Pontijak Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ići će metro 0 km/h, kao i sada. Od kako znam za sebe slušam o tom metrou, vest nisam ni pročitao, iako sam video naslov. Ovaj Đilas radi isključivo megaprojekte (mostovi, metro...), neće da se bavi sitnicama kao što su komunalne službe, GSP, parkovi, parking. Menadžer čovek.+1samo cekam kada ce pirgavi da pokrene projekat Europolisa eto moze da angazuje Sapera koji je odradio sa svojom tadasnjom marketinskom agencijom ceo posao reklamiranja Europolisa
renne Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ove godine na "zahtev" gradonačelnika maraton u nedelju, a ne u subotu
Recommended Posts