đorđe geprat Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 bome krenuli su u ozbiljnije rasciscavanje savske obale... vecina onih krntija koje su eonima obitavale u blizini starog savskog mosta vise nema danas su izvlacili vodu iz jednog polupotopljenog broda sa CAK tri pumpe. verovatno ce i njega da oteraju uskoro... a i na kopnu se rasciscava intenzivno. slava mu kakva je ono montaža građevina koja niče uz obalu između dva gvozdena mosta?
ajgor Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ma jasno mi je zasto reklama stoji tu, vidi se iz raznih delova grada, sa autoputa... ali je ipak bizano na vise nivoa. najavljujes spektakularan nepostojeci arhitektonski projekat, platnom na dotrajaloj zgradi, koja je jedna od najvrednijih u beogradu. i stoji u tuznom stanju, skoro na istom mestu gde ce biti taj beograd na vodi (u renderovanom gradu). Jutros više nema krpe na zgradi. Zašto, nemam pojma :)
Strucnjak Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Je l dozvoljeno zakonom ne ostaviti prolaz za pešake kada se radi nešto, konkretno ovaj tajkunski hotel pored bigza? Jedno 20 metara se mora ići tramvajskim šinama. Nije tajkunski vec austrijski, imas ovde sve o tome http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?f=20&t=1145
ajgor Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Je l dozvoljeno zakonom ne ostaviti prolaz za pešake kada se radi nešto, konkretno ovaj tajkunski hotel pored bigza? Jedno 20 metara se mora ići tramvajskim šinama. Ako ima trotoara na drugoj strani ulice, mislim da može, uz kačenje obaveštenja da se pređe. Ekipa koja gradi Radisson Blu, s obzirom na to da u ovom slučaju nema drugog trotoara, verovatno se provlači sa izgovorom da ne zauzimaju prolaz trajno već samo dok auto-dizalica povremeno radi.
Mr.Mxyzptlk Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 kakva je ono montaža građevina koja niče uz obalu između dva gvozdena mosta?info pult :D
Singer Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Imali neko od forumaša da zna o kome delu Zvezdare se govori? У време када су се из Грачаца досе-лили у Београд – а то је било 1939.године – у Панчиној улици на Звездарибиле су само две куће – њихова и јошједна на другом крају улице, преко путаданашње основне школе. Изнад кућебиле су њива (кукурузиште) и циглана.
Singer Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Iznad Novog groblja, kod OS 1300 kaplara. Ekstra! Hvala puno :)
katamaran Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 videcemo sta ce da ispadne. ima prica da su par glavnih likova prisluskivali par meseci da se nece zavrsiti na 15 dana. lasta ekspresno sklonjena sa keja. bas me zanima da li ce biti mardelj ili ce se "nagoditi"... Ima nade da je Lasta trajno odletela pre nekih sat vremena a ja sam na obali u ovom fazonu dok majstori cupaju sipove Ako Fristajler ikada zavrsi na secenju platicu majstorima da ucestvujem u tome. Ne pitam sta kosta.
Tale Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Glede verovatnih gužvi u gradskom prevozu i manjka autobusa: viđeno je najmanje 7 Solaris solo autobusa koje je angažovala (ili su ustupljeni) za prevoz vojske koja radi na pripremi parade.
salerokada Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ali sava centar!!! živ i zdrav, lep, meni najlepša zgrada u bg, je oblepljena nekim folijama po staklu. sa svake strane piramide ima neku reklametinu, i još onaj visoki deo iznad scene. A vodoskok na Adi? Više nije vodoskok već boca Knjaz Miloša.
Tihajeza Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 A vodoskok na Adi? Više nije vodoskok već boca Knjaz Miloša. o da. ček samo da proizvođač viagre ponudi više para... sa tapatoka
katamaran Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Jel Djoko Vjestica imao neke veze sa tim vodoskokom? Ja sam prilicno davno cuo da ljudi to zovu djokina strcaljka. Ne znam samo koliko je bio rasprostranjen taj naziv.
copkillah Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 A vodoskok na Adi? Više nije vodoskok već boca Knjaz Miloša. Neko od aktuelnih u vlasti, možda i sam Mali, je rekao da će ta boca biti još jedna od turističkih atrakcija Beograda koja će da privlači strance.
Recommended Posts