Hamlet Strašni Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Hamlete, da te pitam nešto vezano za ovu buka raspravu na Hate topiku: kako je regulisano to sa pucanjem i petardama? Ko je tu nadležan? Kome da se obratim jer generalno imam problem sa tim, a vidim da nisam jedini? Za buku koju pravi muzika, nadležna je ekološka gradska inspekcija. Za petarde i vatromet ne znam tačno. Nešto je sigurno policija u nekoj od svojih inkarnacija. Neka uznemiravanja bi mogla da se reše sudskim putem. Morala bi dobro da se pretrese i promeni regulativa, ali je ugostiteljsko turistički lobu tu užasno jak ovo sto prica beowl je tacno. dok je jasna dimitrijevic bila direktorka SC bilo je vise para pa je ona mogla da odbije predloge za oblepljivanje SC u bilbord koji su dosli sa sa prvim velikim reklamama na zgradama. onda se sve raspalo, urusila su se i sredstva za finansiranje objekata u vlasnistvu drzave (ne znam da li je SC grad ili republika), na direktorsku poziciju je dosao neki socijaliticki olos koji je krenuo da "privredjuje" i "prihoduje sredstva" i imamo ovo sto imamo. u to neko vreme iznet je i vintage 70s namestaj iz SC koji je na ebay aukcijama mogao da se proda za ozbiljan novac, sada ga vidajte po fensi mestima po gradu, placen je nula dinara. Sava centar je gradska ustanova,
ajgor Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 jugodrvo postaje meriot hotel. postujmo novac! tek sam danas sa gazele primetio, da je bigz prekriven ogromnim reklamnim platnom "slavimo beograd". jedna od arhitektonski najvaznijih zgrada u beogradu, zamotana u prevaru. Daleko od toga da je zamotana, "baner" ide samo duž jednog sprata fasade koja gleda na bulevar Vojvode Mišića (to što je sprat visok 5,5 m je druga stvar). U toku poslednjih pet-šest godina bile su razne reklame te veličine, npr. za makedonska vina i još koješta drugo.
Tale Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Za buku koju pravi muzika, nadležna je ekološka gradska inspekcija. Za petarde i vatromet ne znam tačno. Nešto je sigurno policija u nekoj od svojih inkarnacija. Neka uznemiravanja bi mogla da se reše sudskim putem. Morala bi dobro da se pretrese i promeni regulativa, ali je ugostiteljsko turistički lobu tu užasno jak Sava centar je gradska ustanova, Posebno me interesuje za petarde i vatromet. Ajde, ako ti ne bude teško, javi ako saznaš.
Takeshi Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) Daleko od toga da je zamotana, "baner" ide samo duž jednog sprata fasade koja gleda na bulevar Vojvode Mišića (to što je sprat visok 5,5 m je druga stvar). U toku poslednjih pet-šest godina bile su razne reklame te veličine, npr. za makedonska vina i još koješta drugo. ma jasno mi je zasto reklama stoji tu, vidi se iz raznih delova grada, sa autoputa... ali je ipak bizano na vise nivoa. najavljujes spektakularan nepostojeci arhitektonski projekat, platnom na dotrajaloj zgradi, koja je jedna od najvrednijih u beogradu. i stoji u tuznom stanju, skoro na istom mestu gde ce biti taj beograd na vodi (u renderovanom gradu). Edited October 12, 2014 by Takeshi
ljakse Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Je l dozvoljeno zakonom ne ostaviti prolaz za pešake kada se radi nešto, konkretno ovaj tajkunski hotel pored bigza? Jedno 20 metara se mora ići tramvajskim šinama.
ajgor Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 ma jasno mi je zasto reklama stoji tu, vidi se iz raznih delova grada, sa autoputa... ali je ipak bizano na vise nivoa. najavljujes spektakularan nepostojeci arhitektonski projekat, platnom na dotrajaloj zgradi, koja je jedna od najvrednijih u beogradu. i stoji u tuznom stanju, skoro na istom mestu gde ce biti taj beograd na vodi (u renderovanom gradu). Jedna alamunja (MPC, tj- Petar Matić) reklamira drugu alamunju. Uzgred, kako stoje stvari sa tim istim Matićem koji već tri ili četiri godine drži nezavršena Tri lista duvana, ima li osnove da ga grad ganja zbog toga? Razumem da recimo ono Karićevo čudo kod Cvetka stoji nedovršeno zbog stečaja (kao i "Radova" zgrada kod Hyatta, ali mi se čini da MPC nije u bankrotu?
Mr.Mxyzptlk Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 bome krenuli su u ozbiljnije rasciscavanje savske obale... vecina onih krntija koje su eonima obitavale u blizini starog savskog mosta vise nema danas su izvlacili vodu iz jednog polupotopljenog broda sa CAK tri pumpe. verovatno ce i njega da oteraju uskoro... a i na kopnu se rasciscava intenzivno. slava mu
katamaran Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 danas su izvlacili vodu iz jednog polupotopljenog broda sa CAK tri pumpe. verovatno ce i njega da oteraju uskoro... Betonski brod. Vec par dana ispumpavaju vodu al ne primecujem da se uopste pomerio.
Sestre Bronte Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 dobro je što dolazi putin tako i ja, dok mi ne dolaze gosti, zabole me da usisam i pobrišem prašinu
Mr.Mxyzptlk Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) a snimih i spomenik romanovu u kralja milana, sve na vreme... Edited October 12, 2014 by extragluv
Đipalo Junuz Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 dobro je što dolazi putin tako i ja, dok mi ne dolaze gosti, zabole me da usisam i pobrišem prašinu Još da su i Obama i Kameron pozvani i da su prihvatili poziv... Nikao bi Beograd na vodi za 5 dana, a metro bi bio već završen i značajno bi rasteretio saobraćaj kroz prethodno završen tunel ispod Senjaka i Topčidera. Eto šta nam rade ti sa zapada, sve to zbog njihovog nedolaska nije završeno! <_<
Dagmar Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 40% na blicovoj anketi planira da ide na paradu. Jos 30% ne zivi u Beogradu, i drugih 30% ne zanima parada ni prenos. Ko od forumasa ide na paradu?
Sestre Bronte Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 ako se dogovorimo u firmi da ne radimo na taj dan, propustiću ako budemo radili, onda mi ne gine
Recommended Posts