Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

juče je moja predsednica kućnog saveta okačila obaveštenje da su joj u opštini rekli da još uvek nisu odlučili da li da nam suinvestitorski zamene sandučiće i ugrade interfon. da postoji prioritet: "beograd na vodi"

u jednom ulazu na karaburmi proćitao sam obaveštenje o proceduri za papirologiju potrebnu za obnovu fasade. počinje snishodljivo konstatacijom da je uvidom u stanje fasada zrela za obnovu. dalje u tekstu masno je napisano da je skupština stanara investitor. žalićemo mi za žućkom.

uzgred, da ne lutam po internetu, kada će da nastave sa poluprstenom ili se čeka i tu da se "prioritet" završi?

Posted

Mislim da su u pitanju neke javne nabavke za bgd na vodi, rušenje objekata. Biće završena ta akcija siguran sam..

Istini za volju, grad već 7 godina ne renovira fasade na nači na koji je to ranije rađeno. Sada se renoviraju samo na zgradama koje su spomenik kulture. A skupština zgrade u principu uvek i mora da bude investitor.

Posted

Zatvorili zatvorene splavove. Nema labavo sa naprednjacima.

videcemo sta ce da ispadne. ima prica da su par glavnih likova prisluskivali par meseci da se nece zavrsiti na 15 dana. lasta ekspresno sklonjena sa keja. bas me zanima da li ce biti mardelj ili ce se "nagoditi"...

Posted

Mei su fenomenalne ove o-ruk inicijative skupstina stanara. Nasa zgrada u BGu je deo nekoliko zgrada koje su sve iste i sa zutim fasadama, i imaju po nekoliko ulaza. Stanari su se nekako dogovorili da se farba, skupili pare vecinom, mi takodje, da bismo dobili roze fasadu na nekoliko ulaza koji su skupili pare, u veselom kontrastu sa zutim ulazlom iste zgrade i ponekom zutom kockom fasade onih koji nisu dali pare.

Posted

videcemo sta ce da ispadne. ima prica da su par glavnih likova prisluskivali par meseci da se nece zavrsiti na 15 dana. lasta ekspresno sklonjena sa keja. bas me zanima da li ce biti mardelj ili ce se "nagoditi"...

Cekajte a na kom spalvu je labud jr. tukao golmana?

Posted

Jel to bio neki veci pozar danas u Zemunu negde do Dunava? Negde oko podneva sam sa 25. maja primetio ogroman stub dima.

Posted

Cekajte a na kom spalvu je labud jr. tukao golmana?

huh, mislim da je to sound. nisam primetio da se pominje, po secanju su frida, fristajler, lasta, mladost, ludost.

Posted

Kad smo vec kod fasada , bas me zanima koja se cifra dnevno izdvaja za one fensi skele na narodnom muzeju a na kojima apsolutno niko nista ne radi godinama ... Isto da je bilo mozga ,grad je trebao da kupi pored onu zgradu jugodrva(ili neki slican naziv) i na tom mestu da napravi jednog dana zgradu opere ili nacionalnu galeriju...

Posted

jugodrvo postaje meriot hotel. postujmo novac! 

tek sam danas sa gazele primetio, da je bigz prekriven ogromnim reklamnim platnom "slavimo beograd". :isuse:  

jedna od arhitektonski najvaznijih zgrada u beogradu, zamotana u prevaru. 

Posted

kad kažeš zamotana, aj to, odmotaće je kada se zgrada bude koristila.

ali sava centar!!! živ i zdrav, lep, meni najlepša zgrada u bg, je oblepljena nekim folijama po staklu. sa svake strane piramide ima neku reklametinu, i još onaj visoki deo iznad scene.

izgleda ko neka jeftina jogurt tetrapak ambalaža.

Posted

Mislim da su u pitanju neke javne nabavke za bgd na vodi, rušenje objekata. Biće završena ta akcija siguran sam..

Istini za volju, grad već 7 godina ne renovira fasade na nači na koji je to ranije rađeno. Sada se renoviraju samo na zgradama koje su spomenik kulture. A skupština zgrade u principu uvek i mora da bude investitor.

Kod mene na Vracaru je pre 2 godine renovirano, mada to je bila neka opstinska inicijativa gde su stanari davali 10-15% a opstina ostalo.

Posted

U jbt, pa to je dosta povoljno.

Mada, ja ovde na Voždovcu nisam siguran da li uopšte imamo kvorum za skupštinu stanara. 

Hamlete, da li to znači da nam je jedina opcija da podnesemo grupni zahtev i plaćamo preko Infostana? 

Posted

Ili to, ili da nađete nekoga da mu date da nazida zgradu a za uzvrat vam sredi fasadu

Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2

Posted

Hamlete, da te pitam nešto vezano za ovu buka raspravu na Hate topiku: kako je regulisano to sa pucanjem i petardama? Ko je tu nadležan? Kome da se obratim jer generalno imam problem sa tim, a vidim da nisam jedini?