salerokada Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 u čet i pet idem na kulovgrejd dizajn uik u svojstvu eksponat na štandu inteligentnog dizajna Dizajn vik??? :o A kukuruz će sam da se obere???
namenski Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 u čet i pet idem na kulovgrejd dizajn uik u svojstvu eksponat na štandu inteligentnog dizajna sa mnom ide i menadžerkinja pa nas zanima jel ima neko zanimljivo mesto gde bismo mogli da počinemo i okrepimo se od sveurbanosti koja će nas terorisati preko dana Probaj ovde, mesto je ok, skoro sam boraveci u Bg video da su ga nesto kao i renovirali, cene su OK, ima parking u dvoristu.
reg Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 beogradput kome da pišem ako opet probiju rok? ozbiljan sam. ale ale ale ale Kako je cudan osecaj kada 26ica, nakon tri meseca kruzenja Kumodraskom, nastavi pravo umesto da skrene u Darvinovu i za 10 minuta si na Kalenic pijaci.
copkillah Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 šta je bre ovo Aleksandar Balac, narkoman, skitnica, bolesnik ili nesto drugo edit: pokušavam da skontam da li je neka šala,komika,zajebancija ili ozbiljno i ne uspeva mi :( fazon ortaci mu napravili stranicu Balac Aleksandar 4 October at 19:42 Vidimo se tamo!
Ryan Franco Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ale ale ale ale Kako je cudan osecaj kada 26ica, nakon tri meseca kruzenja Kumodraskom, nastavi pravo umesto da skrene u Darvinovu i za 10 minuta si na Kalenic pijaci. Živeli komšija! :D Ovo je jedna od onih situacija kad shvatiš da veliku radost čine male stvari.
ToniAdams Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 u čet i pet idem na kulovgrejd dizajn uik u svojstvu eksponat na štandu inteligentnog dizajna sa mnom ide i menadžerkinja pa nas zanima jel ima neko zanimljivo mesto gde bismo mogli da počinemo i okrepimo se od sveurbanosti koja će nas terorisati preko dana ehehe pod stare dane trazi jebarnik sunovrat
Hella Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 za to ne moram u kulovgrad ima toga i kod mene u selu a zove se vip velnes http://www.galleria-center.com/sr/wellness.html
Ariel Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hotel Galleria SuboticaMatije Korvina br. 17, 24000 SuboticaPod nemačkim rukovodstvom ahahahahahaaahhahahahahahahahahaha
Аврам Гојић Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) jao kakav kompleksaski jad jbt Edited October 7, 2014 by Грешни Василије
Yoda Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) Hotel Galleria Subotica Matije Korvina br. 17, 24000 Subotica Pod nemačkim rukovodstvom ahahahahahaaahhahahahahahahahahaha :lala: :fashisto: http://www.youtube.com/watch?v=_BmneE3AcFM Edited October 7, 2014 by Yoda
Аврам Гојић Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 :lala: :fashisto: report zbog poređenja Vojvođana sa nacistima!
salerokada Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Jel' primećujete kako napreduju radovi za doček Gazde? Čuujem da se Ruzveltova asfaltira. Ali, jadničci, imali su asfalta samo do kraja Novog groblja. Za onaj deo Mije Kovačevića do Bogoslovije se nije našlo sredstava. A i šta će nam. Tu Gazda neće prolaziti.
namenski Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 report zbog poređenja Vojvođana sa nacistima! Све су то наши Volksdeutschers...
Frank Pembleton Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 u čet i pet idem na kulovgrejd dizajn uik u svojstvu eksponat na štandu inteligentnog dizajna sa mnom ide i menadžerkinja pa nas zanima jel ima neko zanimljivo mesto gde bismo mogli da počinemo i okrepimo se od sveurbanosti koja će nas terorisati preko dana Hella de si ti večeras Toma otvorio onu sprdnju u staklopanu!
Hella Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Hella de si ti večeras Toma otvorio onu sprdnju u staklopanu! tek sutra danas imam predavanje iz badi lengvidža
Recommended Posts