Аврам Гојић Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) jel su to oni isti akrepi koji su bili na Ušću prošle godine? Edited October 4, 2014 by Грешни Василије
Блок_64 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Појма немам друже ишли су жена и деца да гледају.Вероватно да јесу.
katamaran Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) Ovi su valjda iz Svilajnca. Na ovoj slici se vidi i ograda Pretpostavljam da su carevi ogradili pola Kalemegdana. edit: vidim da se nisu dugo zadrzali u Svilajncu jer pocetkom godine jos nije bio otvoren park http://035info.rs/svilajnac-dinosaurusi-cekaju-pare/ Edited October 4, 2014 by katamaran
Geo Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) jel su to oni isti akrepi koji su bili na Ušću prošle godine? Meni su mnogo bolji ti sa Usca (ali oni su bili pre jedno 3-4 godine) nego ovi sa Kalisa ... Inace sutra u Zoo vrtu ... Edited October 4, 2014 by Geo
Lancia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 sta napravise od Cvetkove pijace sa onim buvljakom. mislim, nikad i nije bila neka pijaca, ali sad je da se uplasis.
Tihajeza Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 isto je na većini pijaca, pogotovu na periferiji, a pisalo se i ovde o bajlonojevoj, kako ljidi koji idu na bitef preskaču buvljačke eksponate. nema tu šta. sirotinja. svakako bi u nedelju radije išli na pecanje ili odmarali krckajući penziju nego džedžali na betonu prodavajući stvari iz đubreta.
Hella Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 u čet i pet idem na kulovgrejd dizajn uik u svojstvu eksponat na štandu inteligentnog dizajna sa mnom ide i menadžerkinja pa nas zanima jel ima neko zanimljivo mesto gde bismo mogli da počinemo i okrepimo se od sveurbanosti koja će nas terorisati preko dana
Topola Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ako ste u onom delu dizajnvika koji je postavljen u Strahinjica u raspalom Staklopanu, Balzak je neminovan. I jedino to.
Frank Pembleton Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Nego jesu li počele probe grejanja? Poslato sa WC šolje by BVK
Hella Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Ako ste u onom delu dizajnvika koji je postavljen u Strahinjica u raspalom Staklopanu, Balzak je neminovan. I jedino to. fala na hintu za klopu overićemo ali mislio sam prevashodno na kulturnu dvokrevetnu sobu u nekom zanimljivom hostelčiću koji ima svoj parking Edited October 6, 2014 by Hella
Singer Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 fala na hintu za klopu overićemo ali mislio sam prevashodno na kulturnu dvokrevetnu sobu u nekom zanimljivom hostelčiću koji ima svoj parking buržuazija tvojeg kalibra traži hostel po kulovgradu beogradu? šoking
Hella Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) buržuazija tvojeg kalibra traži hostel po kulovgradu beogradu? šoking to je srednjovekovno poimanje bogatstva u fazonu čemu kinta ako se ne rasipaš ko ostale skorojevićke životinje evo ti jedan članak da se bolje upoznaš s našim majndsetom u 21 veku http://www.businessinsider.com/what-warren-buffetts-house-can-teach-you-about-success-2014-10 danas pogotovo treba koristiti što jeftinije usluge kako bismo zajedno brže doprineli likvidaciji sns budžeta Edited October 6, 2014 by Hella
Singer Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 danas pogotovo treba koristiti što jeftinije usluge kako bismo zajedno brže doprineli likvidaciji sns budžeta verovatnoća da kulovrađanin zna dobar hostel je mala al evo vidi šta kažu ostali koji su nas posećivali... btw. evidentno je da voren bafet ima tzv. "svest o stvari" i fućka mu se onoliko...
Sestre Bronte Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 bio je dobar hostel u nekadašnjoj zgradi slo ambasade, kada od biblioteke grada kreneš ka fr ambasadi skuvali mi kafu tamo jednom da se ispričamo, dok sam čekao nekog slouvenca koji je želeo centar za odsedanje on mi reče da je ok bilo e sad da li je još tamo itd, pojma nemam
Lezilebovich Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) šta je bre ovo Aleksandar Balac, narkoman, skitnica, bolesnik ili nesto drugo edit: pokušavam da skontam da li je neka šala,komika,zajebancija ili ozbiljno i ne uspeva mi :( Edited October 6, 2014 by Lezilebovich
Recommended Posts