Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Inace Koci Popovicu, komunisti koji se borio za besklasno drustvo, dali su ulicu jer je njegova porodica posedovala pola Zagrebacke :isuse:

Ali njegovi komunisti nisu izgradili besklasno drustvo, vec su u sustini samo napravili svoju vladajucu klasu...tako da je nekako prikladno. Sometimes things that don't make sense, actually make sense!

Posted (edited)

Mnogo je jako ovo sa vojnom paradom povodom dana oslobodjenja Beograda koja će se održati 16. oktobra.

Edited by bergasa19
Posted

beogradput

kome da pišem ako opet probiju rok? ozbiljan sam.

Ja sam jednom prilikom poslušao savet sa ovog foruma i poslao mail službi za koju sam smatrao da je nadležna, ali sam u cc ubacio adrese svih ostalih koje bi mogle da imaju makar malo veze sa tim, a i onih koje nemaju veze uopšte. Da ne mogu da kažu - nije naša nadležnost, pišite nekom drugom. Urodilo je plodom.

Posted

Hm.. ja sam skoro pisao Zelenilu jer su od 4 zelene površine oko moje zgrade uredili samo jednu.

Izgledalo je nestvarno: na tom polju su travu održavali kao ispred skupštine, a svuda okolo je bilo oko pola metra, pojedinih vrsta i preko metar visine.

Prvo im nije bilo jasno što se bunim što se nešto uređuje, pa smo se na kraju objasnili (zvali me telefonom u neverici), da bi mi na kraju "objasnili" da su dobili dopis iz moje opštine gde se pozivaju na zahtev naše skupštine stanara da se to uredi.

Tražio sam da mi pošalju taj dopis. Poslali su mi dopis opštine gde piše da je u prilogu zahtev skuptine stanara ali bez priloga. Na moj odgovor da mi pošalju i taj prilog odgovorili su da ga nemaju jer ga nisu ni dobili?!

Naravno, proverio sam i dobio potvrdu da naš predsednik nije overavao ni potpisivao nikakav zahtev opštini te da je u pitanju težak falsifikat.

To sam i predočio Zelenilu, ali su me iskulirali.

Inače je prepiska trajala skoro 20 dana jer su slali nepotpune odgovore.

Posted

И на крају, прикључење широком опозиционом покрету под вођством највеће опозиционе странке који ће коначно донети демократију и поштовање закона овој нашој напаћеној Србијици!

:lolol:

ti si na nekim pechurkama, jel tako ^_^

chaddahh oteo hamletu nalog! :o  

Posted

Marinica je u tisini postavljena malo vise ka mosticu ... ali ta neka lokacija ...

Danas su se privukli kao puvanjak i zauzeli komplet ono mesto. Oteraju jednu stoku da se uvali druga bliska njima. Svaka cast Vucicu...
Posted (edited)

Danas su se privukli kao puvanjak i zauzeli komplet ono mesto. Oteraju jednu stoku da se uvali druga bliska njima. Svaka cast Vucicu...

jel to ono samo kao 'praktičnost' date situacije, ....

uostalom nije marina 'splav', a ni nedajbože brod-hotel, manje smeta i bode oči....  :fantom:

Edited by akibono
Posted

"Radovi" produženi do 8. oktobra! 

To je četvrto odlaganje.  ^_^

Za sada.

Posted

Шта се то догађа данас у граду.?За воланом сам провео три сата да бих обавио пар ствари, а нисам чак ни ишао у Аустроугарску, у Јужном Булевару око пола сатапа окренуо назад и провлачио се у Немањину још пола сата па још пола у Кнеза Милоша у повратку са ББрда па још мало.

Posted

Danas je bilo totalno ludilo, i autoput potpuno zakrčen. Oborio sam rekord. od V.akademije do om.brigada za sat i po, sitnica

Posted (edited)

Danas je bio totalni raspad, i autoput, i autokomanda. Tek oko pola 8 se malo rascistilo.

Srecom kazu da bgvoz ponovo ide.

Edited by djeneralche
Posted

Zakrčenje je bilo i u 27. marta i 29og. Buseve 65 i 77 sam video da idu tom trasom pa pretpostavljam da je kod Politike nešto bilo zaustavljeno.

Posted (edited)

Trole su stajale u Svetogorskoj..

Edited by zoki
Posted

Shvatite to kao probu za veliko finale: dolazak u Beograd Vladimira Velikog...