Geo Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Kakva je sad ono marina na mestu sklonjenog brod hotela? Privremeno sklonjena iz cukarickog rukavca dok se ne ocisti il opet neka divljina? Marinica je u tisini postavljena malo vise ka mosticu ... ali ta neka lokacija ...
dekki Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 ? Gde se sta vraca i na sta mislis? Пре пар година улице изгубили нпр. Сава Ковачевић и Иво Лола Рибар, а сад добијају Пеко Дапчевић и Коча Поповић.
Lezilebovich Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Пре пар година улице изгубили нпр. Сава Ковачевић и Иво Лола Рибар, а сад добијају Пеко Дапчевић и Коча Поповић. Partizan !!!
katamaran Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Lola Ribar je davno izgubio ulicu. U jednom trenutku je bila prilicno ozbiljna prica da to postane ulica Crvene zvezde. Zvonko Milojevic i jos neki cak i sadili drvece u crveno bele zardinjere ispred ateljea.
Аврам Гојић Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Inace Koci Popovicu, komunisti koji se borio za besklasno drustvo, dali su ulicu jer je njegova porodica posedovala pola Zagrebacke
Hamlet Strašni Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Нешто не верујем да су му зато дали улицу, него им је то прво пало напамет да кажу. Јок, него ће да кажу, "Узели смо овим усташама улицу шта хоћете?!"
Ryan Franco Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 РАСПОРЕД РАДОВА ЕКИПА ГРАЂЕВИНСКЕ ОПЕРАТИВЕ 30.09.2014. САНАЦИЈА И АДАПТАЦИЈА ВОЖДОВАЦ Пеке Павловића - припрема, тротоари асфалт beogradput kome da pišem ako opet probiju rok? ozbiljan sam.
Аврам Гојић Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Нешто не верујем да су му зато дали улицу, него им је то прво пало напамет да кажу. Јок, него ће да кажу, "Узели смо овим усташама улицу шта хоћете?!" znam ali je i dalje glupavo.
Hamlet Strašni Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 @ Грешный Василий тја @ Маккејб Вучићу. Озбиљан сам. Нисам сасвим
Hamlet Strašni Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Могао би да се жалиш редом, надлежном секретаријату за комунална питања па начелнику градске управе и затим градоначелнику. Можеш у општини да вршиш притисак да они врше притисак. Новине, мада не знам које. Евентуално студио Б. После ти остаје Вучић И на крају, прикључење широком опозиционом покрету под вођством највеће опозиционе странке који ће коначно донети демократију и поштовање закона овој нашој напаћеној Србијици!
Geo Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Могао би да се жалиш редом, надлежном секретаријату за комунална питања па начелнику градске управе и затим градоначелнику. Можеш у општини да вршиш притисак да они врше притисак. Новине, мада не знам које. Евентуално студио Б. После ти остаје Вучић И на крају, прикључење широком опозиционом покрету под вођством највеће опозиционе странке који ће коначно донети демократију и поштовање закона овој нашој напаћеној Србијици! A sto da ne bude gost kod ...
gospa buba Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Могао би да се жалиш редом, надлежном секретаријату за комунална питања па начелнику градске управе и затим градоначелнику. Можеш у општини да вршиш притисак да они врше притисак. Новине, мада не знам које. Евентуално студио Б. После ти остаје Вучић И на крају, прикључење широком опозиционом покрету под вођством највеће опозиционе странке који ће коначно донети демократију и поштовање закона овој нашој напаћеној Србијици! ti si na nekim pechurkama, jel tako ^_^
Ravanelli Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Нешто не верујем да су му зато дали улицу, него им је то прво пало напамет да кажу. Јок, него ће да кажу, "Узели смо овим усташама улицу шта хоћете?!"Zar nije u novom Vremenu ceo clanak o ovome, zajedno replikama koje su bile u skupstini i stavom ds.a u recima onog insektoidnog bilmeza balse, gde se dosta jasno vidi da nije do toga da naude ustasama?
Recommended Posts