Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Vojvode Stepe kako su krenuli ce zavrsiti do 2020te  :fantom:

Posted

2029. mu je 100-godišnjica smrti, termin se takoreći sam nudi...

Posted

Dobro, pošto niko od forumaša ne živi na Voždovcu samo ću podeliti zanimljlivu situaciju nastalu prilikom opravke ulice Peke Pavlovića. Ona ovezuje Dušanovac i Jerković i tu voze autobusi 26 i 30 (čini mi se).

Radovi su počeli početkom avgusta i trebalo je da budu gotovi do 1. septembra. Krajem avgusta su pomereni na 15. septebar. 14. septembra ulica je bila u istom stanju kao i 1. Danas sam saznao da je rok pomeren na 29. septembar. To su već dva odlaganja i ako se desi još jedno možda možemo da otvorimo neko glasanje ili kladionicu da vidimo koliko će ukupno odlaganja biti. 

Da si spomenuo Zaplanjsku još bi znao o kom delu pričaš...

Što se tiče kladionice, kladim se da će da je završe pre Novogodišnjih rasprodaja...

Posted

Opet ova dosadna cepidlaka. Daj ti tri miliona evra, kad si tako pametan.

Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić naložio je gradskim vlastima Beograda da organizaciji Transparentnost Srbija dostavi podatke o rekonstrukciji Geozavoda, objavljeno je danas na sajtu poverenika.

Kako se navodi, poverenik je rešenjem naložio Gradskoj upravi da najkasnije u roku od pet dana obavesti Transparentnost da li u vezi sa objektom u Karađorđevoj 48 poseduje dokumente iz kojih se može saznati ko je vlasnik a ko korisnik objekta, osnov korišćenja, kao i ko je bio investitor obnove 2014. godine.
Prema rešenju, gradska uprava treba da odgovori i da li poseduje građevinsku i druge neophodne dozvole za obnovu Geozavoda, odluke, dozvole i ugovore u vezi sa radovima na preuređenju saobraćajne infrastrukture ispred objekta, kao i dokumente koji se odnose na plaćanje radova, te da ih ukoliko ih ima dostavi Transapretnosti.
Šabić je istakao da su po zakonu sve informacije u vezi sa finansiranjem, izgradnjom i adaptacijom javnih objekata informacije od javnog značaja, redovan i legitiman predmet interesovanja javnosti.
"Kad je u pitanju objekat izuzetne spomeničke vrednosti, zgrada koja spada u red antologijskih primera srpske arhitekture, koja uz sve to još i po onom o čemu je javnost informisana, i promocioni centar Projekta 'Beograd na vodi', koji je sam po sebi privukao veoma veliki publicitet, ovaj princip rekao bih dodatno dobija na značaju", kazao je Šabić.
On je upozorio da je teško shvatljivo, neprihvatljivo, da gradska uprava doslovno ignoriše zahtev tražioca informacija jer takvo (ne)postupanje predstavlja zakonom predviđen, kažnjiv prekršaj.

Posted

treba mi neki pristojan hotel na n. beogradu, da nije preskup.

Posted (edited)

onaj tulipinn kod starog merkiša™?

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

deluje dobro, hvala druze simovicu.

Posted

da iskoristim kad je za dz?!

Posted

one ne idu uz polupansion

;)

Posted

treba mi neki pristojan hotel na n. beogradu, da nije preskup.

au jebote, pa tek si se oženio...

Posted

Izbacila te zena :-(

Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2

Posted

Можда долази с женом, шта сте га напали