Geo Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Bojim se da nisam bas najbolje razumeo sta si video ... Nebitno , svako ima pravo na svoje misljenje i u kakvom ce mu secanju ostati doticni gospodin ...
Аврам Гојић Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 meni će ostati u sećanju "Monikin tesnac" kojim se stiźe do posranih kaveza u kojima vukovi, bez prestanka, hodaju levo-desno poput robota, izbezumljeni i očajni. ko voli životinje, ko ih makar malo poznaje, ne voli Vrt bez nade.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) Nebitno , svako ima pravo na svoje misljenje i u kakvom ce mu secanju ostati doticni gospodin ...+1 meni će ostati u sećanju kao jedan, nadobudni alkos u čijoj mi je blizini bilo izuzetno neprijatno edit možda je kompletnija reč, buzdovan Edited September 17, 2014 by kud u maglu Simoviću
bergasa19 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Meni je on bio sinonim za treš televizije.
Аврам Гојић Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Meni je on bio sinonim za treš televizije. na čelu sa onom emisijom iz kafane koju je vodio Draško Aćimović
boshoku Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Zoo vrt na tom mestu svakako ne treba da postoji. što pre ga razbucaju to bolje taj rad - grozomorije paćenih duša - bolje da ih pobiju... inače, preskako noću više puta '90; bilo ok dok nas nisu navatali, pa u keve jeve '97. ("mogli su pušteni kerovi da vas napadnu"; "puštenih kerova" naravno, nije bilo nigde...) generalno su zoo-vrtovi (pogotovu ovaj, socijalni) problematična "zabava" oni koji se sećaju, jeste rahmetli upristojio taj vrt, pustio ga kroz medije (pogotovno posle "slučaja sami"), al u okviru tog hektara, nije ni moglo bolje (na stranu njegovo protivljenje odlasku u surčin, druženju s nekim "ljudima", te konkurentnim političkim stavovima onda kada je trebalo reći ne)
hoffnung Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 i mi smo preskalkali sumanuto u osnovnoj, ne bas sa 10 al tu negde. jednom su nas uhvatili a vuk je obrusio 'padobranci, a' da, jel to bilo iznad cesme gore? :)
Geo Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) Gradsko veće utvrdilo je na današnjoj sednici Predlog rešenja o premeni naziva Zagrebačke ulice na teritoriji opštine Savski venac u Ulicu Koče Popovića i dela Kumodraške ulice na Voždovcu (od raskršća sa Darvinovom kod zgrade samačkog hotela do Ulice vojvode Stepe) u Bulevar Peka Dapčevića. Bas mi je bilo drago sto je "Zagrebacka" ulica prezivela devedete i sva ova sranja i sad ovi seljaci nasli se pametni da joj menjaju naziv... p.s. Ugred da pitam, nisam u toku izgleda, otkud sada pomama za ovim nob generalima ? Edited September 17, 2014 by Geo
yolo Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 verovatno da iznerviraju vojvodu u hagu, sta bi drugo mogli. da im oprostimo ruznu proslost...
bergasa19 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Pa kad nema nikog rešili su da zapišaju i taj deo ideološkog spektra, zlu ne trebalo.
Frank Pembleton Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Bojim se da nisam bas najbolje razumeo sta si video ... Nebitno , svako ima pravo na svoje misljenje i u kakvom ce mu secanju ostati doticni gospodin ...Evo, da pojasnim.Falsifikovanje isprava i dokumenata u cilju ostvarivanja materijane dobiti.
Mr.Mxyzptlk Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 da, jel to bilo iznad cesme gore? :)cesme na ulazu?gore kad krenes od gl ulaza pa gde je ona kamena kapija kod parkinga
renne Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Pevačica cakana postala savetnik za kulturu u opštini čukarica, kaže da volontira tamo za 45000 mesečno
belch Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 ja ću vuka bojovića pamtiti po dobronamernoj ponudi da pusti da se prajd održi u zoo vrtu, samo što će on eto malo šale radi u isto vreme otvoriti kaveze sa velikim mačkama he he šaljivdžija.
Recommended Posts