Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Cekaj, majstori pobodose onolike sipove, dovukose onoliki brod a oni su tek danas kao ukapirali da je brod tu nelegalno?!?! Jedina nedoumica mi je da li oni stvarno misle da smo toliko glupi ili su oni toliko glupi?

Sve znam, samo me povremeno ipak uzdrmaju kolicinom bezobrazluka i nesposobnosti.

Radovi na sipovima sa sve ogromnom plovecom dizalicom i pomocnim brodovima su se preko mesec dana  odvijali ...

Edited by Geo
Posted

ne znam zasto me sinisa na ovoj slici facom podseca na zvonka demirovica

Posted

Videla sam kako su dovukli baržu da pobija te šipove početkom avgusta. Znači, tada se mogla inspektorka prošetati i na licu mesta videti da li je ili nije legalno. Ali ne, oni sačekaju da se ceo brod dovuče, pa tek, kao, reaguju.

Najfascinantniji mi je taj šljam koji je navikao već decenijama da sve radi nelegalno, na silu, i pod okriljem mraka, bez srama i stida i da im sve bude dopušteno i protekom vremena legalizovano na ovaj ili onaj način. I svi ćutimo i sklanjamo se i trpimo. Pa dokle bre više.

Posted

Nije tako prosto, da jeste bilo bi to obicno jajarenje, ljudi to rade, boze moj: neko se jos od 2011. nameracio da pravi hotel na vodi, sacovao mesto, izvrsio sve pripreme spremio i potrosio, brat bratu, ne manje od 200 - 300,000 evra samo za pripremu placa, a ta fela pare ne baca...

Ovo je jajarenje koje je postalo sistem, nije ono cuveno ako prodje prodje...

Posted

Verovatno kasnim, vidim danas da je Dražin grafit na Adi konačno zamenjen nečim pametnijim

Koko god, okrečite Beograd

Posted

Sad videh i ove slike Sinise Malog, pa oni su bre apsolutni prvaci sveta: za nesto za sta je dovoljno da na lice mesta uzadje obican komunalni inspektor ili kako se to vec zove i preduzme korake da se bespravno postavljeni objekt ukloni u tom i tom roku, na lice mesta izlazi gradonacelnik sa jos par pobocnika, isto kao oni maskirani kerovi koji na aerodromu sacekuju strasne kriminalce.

On bi isto ovako, verovatno je to i bilo planirano, izasao na svecano otvaranje hotela na vodi sa prigodnim govorom o ostvarenju vizije silaska grada na vodu, poboljsanja turisticke ponude i atraktivnosti bele ladje...

:ziga:  :ziga:  :ziga:

Posted

Sad videh i ove slike Sinise Malog, pa oni su bre apsolutni prvaci sveta: za nesto za sta je dovoljno da na lice mesta uzadje obican komunalni inspektor ili kako se to vec zove i preduzme korake da se bespravno postavljeni objekt ukloni u tom i tom roku, na lice mesta izlazi gradonacelnik sa jos par pobocnika, isto kao oni maskirani kerovi koji na aerodromu sacekuju strasne kriminalce.

On bi isto ovako, verovatno je to i bilo planirano, izasao na svecano otvaranje hotela na vodi sa prigodnim govorom o ostvarenju vizije silaska grada na vodu, poboljsanja turisticke ponude i atraktivnosti bele ladje...

:0.6:

Posted (edited)

:lolol:  Mislim da, posle ovih par igrokaza, svaki prosečan prekršilac zakona treba da se žali na diskriminaciju ako mu se ne pruži odgovarajući tretman (antiterorističke jedinice za džeparoše i nakupce, gradonačelnik sa svitom za nelegalne tezge po pijacama, Verbić za bubice na ispitima i sl.). 

edit: reč

Edited by Notorious
Posted

Razdvojiti bitno od nebitnog, pa udri po nebitnom.

Poz

Posted

Nije Dušan, tj. pravo ime Dušimir Zabunović, nego njegov brat Dragan Zabunović. On je MPS Tim. Svakako ekipa da ti se život smuči.

Ne bih se iznenadio da ih Vesić pritiska ovako da bi posle bili prinudjeni da njemu prodaju taj brod za neku siću. On će već posle da dobije dozvole.

Posted

na brodu se radi sve u 16. Poboli jos sipova i uradili mostic.

Posted

na brodu se radi sve u 16. Poboli jos sipova i uradili mostic.

Ocekivano , ona setnja je sluzila da pojacaju reket ... Par kilometara uzvodno Savom jedan simpatican parobrodic , skoro ceo potopljen (krma se uopste vise ne vidi)  :cry:

Posted

Ma nije taj , ovaj mi se cini lepsi mnogo  i ima valjda onaj tocak po sredini kao i svi parobrodi ... Pogledaj kada budes prolazio ponovo ...

Posted (edited)

Gde otprilike? Redovno tuda prolazim al stvarno nemam ideju na sta mislis.

edit: pokusavam na bing maps da provalim na koji brod mislis al ne ide :)

Interesantno da je Zupa ranije bila blize Branku

http://binged.it/1svg8Zj

Rascistili su onaj deo gde je danas pa ce je verovatno brzo i odatle sklanjati.

Edited by katamaran