Jump to content

Beograd

Featured Replies

DSCN1704_zps1510440d.jpg

DSCN1710_zps87d836db.jpg

A glede takozvane strucne javnosti, sve po spisku onima koji se nisu setili da petama u dupe otrce da spasavaju onaj prelep stari lift (takodje nemacki reparacioni) koji je do pre neku godinu radio u Direkciji zeleznica u Nemanjinoj.

Onaj u kome otvorene kabine za po jednog coveka samo promicu, ti zakoracis iz hodnika i putujes...

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

A glede takozvane strucne javnosti, sve po spisku onima koji se nisu setili da petama u dupe otrce da spasavaju onaj prelep stari lift (takodje nemacki reparacioni) koji je do pre neku godinu radio u Direkciji zeleznica u Nemanjinoj.

Onaj u kome otvorene kabine za po jednog coveka samo promicu, ti zakoracis iz hodnika i putujes...

Šta je bilo sa tim liftom??

Ja sam u utorak popodne ušla u tu zgradu sa namerom da vidim lift i pokažem drugarici iz inostranstva.

Lift nije radio, ali nam je čuvar objasnio da je ispravan i da ga puštaju u rad svakog radnog dana između 7 i 8,30 ujutru, čisto fore radi, a posle gase da ga ne bi akali (imaju druge, novije liftove).

Ja sam u utorak popodne ušla u tu zgradu sa namerom da vidim lift i pokažem drugarici iz inostranstva.

Lift nije radio, ali nam je čuvar objasnio da je ispravan i da ga puštaju u rad svakog radnog dana između 7 i 8,30 ujutru, čisto fore radi, a posle gase da ga ne bi akali (imaju druge, novije liftove).

Onda je OK, znaci da su se dozvali pameti i barem shvatili sta imaju i koliko vredi, ja sam van vec par godina.

Sto se svega ostalog tice, nije bilo nista; nisam ga video ni na jednom spisku stvari za cuvanje.

Bas kao ni prelepe Siemens pumpe koje su poizbacivane u staro gvozdje kad je privatizovan novosadski Albus.

Da ne nabrajam...

Такав лифт је био, колико се сећам, у неком ранијем филму о Џемс Бонду.

Наравно да га је користила униформисана приватна војска главног негативца  :misko:

Onda je OK, znaci da su se dozvali pameti i barem shvatili sta imaju i koliko vredi, ja sam van vec par godina.

a ako neko, recimo ja, pozeli da napravi dobre fotografije tog lifta, kako to da izvede? kome se tamo obratiti za ausvajs? moze i na PM

Такав лифт је био, колико се сећам, у неком ранијем филму о Џемс Бонду.

Наравно да га је користила униформисана приватна војска главног негативца  :misko:

Neko će se setiti i ovoga:

https://www.youtube.com/watch?v=TYeFuQRSoTw

Tako da verujem da je ovo o čemu G.Vasilije piše gotovo izgledna varijanta. Entuzijazam UK "Parobrod" oko radova na ovom plovilu je veoma prisutan, i siguran sam da će se nastaviti bar ti kozmetički radovi, i funkcionisanje u kulturne svrhe (ne znam, možda neki bioskop ili pozornica na vodi, npr)

kolko ja znam župa se do poplava (za posle ne znam) i jeste koristila kao bioskop na otvorenom, gde su se puštali filmovi neafirmisanih reditelja

sve u organizaciji gete instituta

A glede takozvane strucne javnosti, sve po spisku onima koji se nisu setili da petama u dupe otrce da spasavaju onaj prelep stari lift (takodnemacki reparacioni) koji je do pre neku godinu radio u Direkciji zeleznica u Nemanjinoj.

Meni je isto drugar koji je u CIP-u pricao da taj lift radi, koriste ga ujutru.

geozavod je poceo malo na crveno da vuce.

mozda je to ona moderna boja sto se menja prema temperaturi.

m8dvnl.jpg

To je u skladu sa novim projektom "Okrecite Beograd". Da nam bude veseo i saren...

Multimedijalna fasada koja treba da podseća na prolaznost života i širi awareness o za Srbe zauvek izgubljenom jadranskom bračiću, plus to svetli u mraku, analfabete, kano Allianz Arena... a tek kad zasmrdi na svežu višeslojnu organsku buđ, leči bolesne & diže iz mrtvih!

a ako neko, recimo ja, pozeli da napravi dobre fotografije tog lifta, kako to da izvede? kome se tamo obratiti za ausvajs? moze i na PM

Izgleda da treba stupiti u vezu sa medija centrom ŽS na medijacentar@srbrail.rs

geozavod je poceo malo na crveno da vuce.

mozda je to ona moderna boja sto se menja prema temperaturi.

To je najnovija tehnologija, stepen iznad 'pametne zgrade' - to je 'emotivna zgrada' koja bojom dočarava svoje trenutno emotivno stanje!

Verovatno ce i Geozavod ovako izgledati za neki mesec

zgrada.jpg