Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ne samo sto se javljamo nego sam je i uslikao :) Okacicu sliku kad dodjem kuci.

Posted

Originalna kula Nebojsa se nalazila u gornjem gradu i imala je ulogu donzon kule kao poslednje uporiste pred neprijateljem koji je usao u tvrdjavu. Ime Nebojsa je trebalo da simbolizuje da je kula neosvojiva, time podizuci moral branilaca.

Vodena kula koja je branila pristaniste je preuzela to ime nakon unistenja originalne u krljanju Turaka i Austrijanaca. Naziv je trebalo da odagna strah zatocenicima koji su bili muceni u njoj.

Posted

Originalna kula Nebojsa se nalazila u gornjem gradu i imala je ulogu donzon kule kao poslednje uporiste pred neprijateljem koji je usao u tvrdjavu. Ime Nebojsa je trebalo da simbolizuje da je kula neosvojiva, time podizuci moral branilaca.

Vodena kula koja je branila pristaniste je preuzela to ime nakon unistenja originalne u krljanju Turaka i Austrijanaca. Naziv je trebalo da odagna strah zatocenicima koji su bili muceni u njoj.

Da, to sam isto cuo od kustosa u renoviranoj maloj kuli Nebojsa :) ... Ovo "Nebojsina" se vec ustalilo u narodu a kako vec nije prava kula Nebojsa, ja ovu manju sa pristanista nazivam najcesce narodski™

Posted (edited)

Evo i slike

gradjev.jpg

Osecam da ce na kraju da nameste neki bilbord.

Edited by katamaran
Posted

Pisaće: dovle beograd na vodi, odavle luka beograd.

Vaši,

Alek & Beko

Posted (edited)

Гори "Депо"

У пожару у београдском Булевару краља Александра гори "Депо". На терену је 10 ватрогасних возила.

Видљивост је слаба, а ветар носи дим према Дунаву. За сада нема информација да је било ко повређен. 

Edited by Далибор
Posted

Гори "Депо"

У пожару у београдском Булевару краља Александра гори "Депо". На терену је 10 ватрогасних возила.

Видљивост је слаба, а ветар носи дим према Дунаву. За сада нема информација да је било ко повређен. 

jel se to pripremaju neke zanimljive lokacije za buduće investitore-graditelje.....  <_<

Posted

jel se to pripremaju neke zanimljive lokacije za buduće investitore-graditelje..... <_<

I meni palo na pamet.A u međuvremenu, Đilasova rekonstrukcija bulevara je kriva za ovaj požar!
Posted

plus meleon za neutronsku bombu na usce tokom svake veceri bir festa, do istrebljenja.

Posted

Jbg dotrajale električne instalacije stare čak 10 godina

Posted

plus meleon za neutronsku bombu na usce tokom svake veceri bir festa, do istrebljenja.

Jbte, koliko ti mrzis, pre svega, ljude koji organizuju beerfest, a onda i sve ostalo vezano za festival.

Mislim, ok, legitmno je to. Samo malo smara svaki cas citati o tome.

Posted

bem ti požar...

200 crne sirotinje ostalo bez posla...