August 22, 201410 yr Originalna kula Nebojsa se nalazila u gornjem gradu i imala je ulogu donzon kule kao poslednje uporiste pred neprijateljem koji je usao u tvrdjavu. Ime Nebojsa je trebalo da simbolizuje da je kula neosvojiva, time podizuci moral branilaca. Vodena kula koja je branila pristaniste je preuzela to ime nakon unistenja originalne u krljanju Turaka i Austrijanaca. Naziv je trebalo da odagna strah zatocenicima koji su bili muceni u njoj.
August 22, 201410 yr Originalna kula Nebojsa se nalazila u gornjem gradu i imala je ulogu donzon kule kao poslednje uporiste pred neprijateljem koji je usao u tvrdjavu. Ime Nebojsa je trebalo da simbolizuje da je kula neosvojiva, time podizuci moral branilaca. Vodena kula koja je branila pristaniste je preuzela to ime nakon unistenja originalne u krljanju Turaka i Austrijanaca. Naziv je trebalo da odagna strah zatocenicima koji su bili muceni u njoj. Da, to sam isto cuo od kustosa u renoviranoj maloj kuli Nebojsa :) ... Ovo "Nebojsina" se vec ustalilo u narodu a kako vec nije prava kula Nebojsa, ja ovu manju sa pristanista nazivam najcesce narodski
August 22, 201410 yr Evo i slike Osecam da ce na kraju da nameste neki bilbord. Edited August 22, 201410 yr by katamaran
August 23, 201410 yr Гори "Депо" У пожару у београдском Булевару краља Александра гори "Депо". На терену је 10 ватрогасних возила. Видљивост је слаба, а ветар носи дим према Дунаву. За сада нема информација да је било ко повређен. Edited August 23, 201410 yr by Далибор
August 23, 201410 yr Гори "Депо" У пожару у београдском Булевару краља Александра гори "Депо". На терену је 10 ватрогасних возила. Видљивост је слаба, а ветар носи дим према Дунаву. За сада нема информација да је било ко повређен. jel se to pripremaju neke zanimljive lokacije za buduće investitore-graditelje..... <_<
August 23, 201410 yr jel se to pripremaju neke zanimljive lokacije za buduće investitore-graditelje..... <_<I meni palo na pamet.A u međuvremenu, Đilasova rekonstrukcija bulevara je kriva za ovaj požar!
August 23, 201410 yr plus meleon za neutronsku bombu na usce tokom svake veceri bir festa, do istrebljenja.
August 23, 201410 yr plus meleon za neutronsku bombu na usce tokom svake veceri bir festa, do istrebljenja. Jbte, koliko ti mrzis, pre svega, ljude koji organizuju beerfest, a onda i sve ostalo vezano za festival. Mislim, ok, legitmno je to. Samo malo smara svaki cas citati o tome.