katamaran Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ne samo sto se javljamo nego sam je i uslikao :) Okacicu sliku kad dodjem kuci.
KnightLore Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Originalna kula Nebojsa se nalazila u gornjem gradu i imala je ulogu donzon kule kao poslednje uporiste pred neprijateljem koji je usao u tvrdjavu. Ime Nebojsa je trebalo da simbolizuje da je kula neosvojiva, time podizuci moral branilaca. Vodena kula koja je branila pristaniste je preuzela to ime nakon unistenja originalne u krljanju Turaka i Austrijanaca. Naziv je trebalo da odagna strah zatocenicima koji su bili muceni u njoj.
Geo Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Originalna kula Nebojsa se nalazila u gornjem gradu i imala je ulogu donzon kule kao poslednje uporiste pred neprijateljem koji je usao u tvrdjavu. Ime Nebojsa je trebalo da simbolizuje da je kula neosvojiva, time podizuci moral branilaca. Vodena kula koja je branila pristaniste je preuzela to ime nakon unistenja originalne u krljanju Turaka i Austrijanaca. Naziv je trebalo da odagna strah zatocenicima koji su bili muceni u njoj. Da, to sam isto cuo od kustosa u renoviranoj maloj kuli Nebojsa :) ... Ovo "Nebojsina" se vec ustalilo u narodu a kako vec nije prava kula Nebojsa, ja ovu manju sa pristanista nazivam najcesce narodski
katamaran Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Evo i slike Osecam da ce na kraju da nameste neki bilbord. Edited August 22, 2014 by katamaran
Singer Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Pisaće: dovle beograd na vodi, odavle luka beograd. Vaši, Alek & Beko
Далибор Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 (edited) Гори "Депо" У пожару у београдском Булевару краља Александра гори "Депо". На терену је 10 ватрогасних возила. Видљивост је слаба, а ветар носи дим према Дунаву. За сада нема информација да је било ко повређен. Edited August 23, 2014 by Далибор
akibono Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Гори "Депо" У пожару у београдском Булевару краља Александра гори "Депо". На терену је 10 ватрогасних возила. Видљивост је слаба, а ветар носи дим према Дунаву. За сада нема информација да је било ко повређен. jel se to pripremaju neke zanimljive lokacije za buduće investitore-graditelje..... <_<
Frank Pembleton Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 jel se to pripremaju neke zanimljive lokacije za buduće investitore-graditelje..... <_<I meni palo na pamet.A u međuvremenu, Đilasova rekonstrukcija bulevara je kriva za ovaj požar!
yolo Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 plus meleon za neutronsku bombu na usce tokom svake veceri bir festa, do istrebljenja.
teacher Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Jbg dotrajale električne instalacije stare čak 10 godina
Timmy Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 plus meleon za neutronsku bombu na usce tokom svake veceri bir festa, do istrebljenja. Jbte, koliko ti mrzis, pre svega, ljude koji organizuju beerfest, a onda i sve ostalo vezano za festival. Mislim, ok, legitmno je to. Samo malo smara svaki cas citati o tome.
Аврам Гојић Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 bem ti požar... 200 crne sirotinje ostalo bez posla...
Recommended Posts