Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

i čemu ova vodurina na sred sredine?

ja bih zasadila neko ogromno drvo. sekvoju, ako to uspeva kod nas.

plus nema šanse da radi ovakva fontana. biće kao ona teslina ispred muzeja.

treba vegetacijom obogatiti trg, naročito ako će moći da mu se priđe. Neka oaza u moru smoga, taj rad.

Posted

biće ispod celog trga. pogledaj presek 5-5 i 6-6.

Posted

Nije valjda da ćemo morati da silazimo pa da se penjemo za svaku ulicu? Ja sam razumeo da oni žele da naprave podzemne prolaze ispod celog trga, jedan sa više izlazaka. Kao na primer ispod Terazija. 

kolko sam ja razumela, biće prolaz ispod celog trga

Posted

tnx. onda ovo ne izgleda tako loše. meni kao totalnom laiku bi se ipak više dopala neka sajber varijanta vozdizanja pešaka iznad trga ali kapiram da je to nemoguće.

Posted

Zar nije ovaj grad bankrotirao pod Đilasom?

Posted

naravno da jeste, jedno tri meseca, skoro svaki dan.

Posted

Jel zna neko mozda sta se pravi na vodi kod Nebojsine kule (prema onom malom mosticu) , vec su postavili povece stubove zabodene u vodu a vidim stigla i neka velika plovna dizalica da pripomogne u daljim radovima ...

Posted

Jel zna neko mozda sta se pravi na vodi kod Nebojsine kule (prema onom malom mosticu) , vec su postavili povece stubove zabodene u vodu a vidim stigla i neka velika plovna dizalica da pripomogne u daljim radovima ...

kula nebojša, nikada i nikako Nebojšina kao bio neki Nebojša i po njemu je nazvali.

nebojša as tamo su išli oni koji se nisu bojali od naleta svih koji su naletali na grad

/____________ nazi

Posted

Nisam video ali mozda pokusavaju da naprave neki bedem, to je najniza tacka u BG i stalno plavi, mozda hoce da dihnu malo to....

Posted

Ja mislim da sam do sad cula desetine prica o kuli Nebojsa, tj. o poreklu imena. Izmedju ostalih, ima i ona da je originalna kula Nebojsa bila u sklopu dvorca despota Stefana na gornjem gradu, na maketi je to najveca kula koja je sluzila za osmatranje okoline. Ta prica kaze da je ime Nebojsa dato u smislu "ne bojte se, sa ove kule motrimo i pazimo na vas." Sad, ako neko og forumasa istoricara ima proverenu informaciju bilo bi lepo cuti.

Posted (edited)

i čemu ova vodurina na sred sredine?

ja bih zasadila neko ogromno drvo. sekvoju, ako to uspeva kod nas.

lepa je voda leti. ali zimi, kad se fontana iskljuci, bice golo. golo g.

poz

Edited by le petit nicolas
Posted

Nisam video ali mozda pokusavaju da naprave neki bedem, to je najniza tacka u BG i stalno plavi, mozda hoce da dihnu malo to....

Bedem koji štiti BgH2o od sirotinje.

Interesantno kako se javljaju samo biciklisti da prijave tu tvorevinu :)

Posted

baš sam htela isto da prokomentarišem, kako nemam pojma o čemu pričaju al da bi sigurno znala da je neka prethodna godina :D