Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Pa to i jeste prica za ljude van Bg-a koji ce kad procitaju opsovati zute lopove pa brzo okrenti stranicu novina sa gologuzim pevaljkama.

Posted (edited)

Potuljeni pacov nastavlja da laže bezočno. Sve od prvog nastupa kada je posabirao one kamate kao deo duga Grada. Jebo ga onaj ko mu dao CFA.

Anyways, novo laganje Siniše Malija:

A Grčka za kulu Nebojša? Ameri za Dom Omladine? Pa i ono sranje na Tašu?

Lopina šugava.

To bese ono kad se glasalo Dom omladine Vs hitna pomoc i kad je izglasano da je ljudima bitniji DO? Zli jezici kazu da gomila kompova sa kojih se konstantno glasalo za DO mozda ima nesto sa tim  :bee:  Hitna pomoc ionako nije previse bitna.

Poceo je Beer fest. Mrzim Beer fest avatar20899_8.gif

Sreca pa zlo traje samo par dana.

edit: volim i ja pozoriste Beer fest ali ne u svojoj kuci

Edited by katamaran
Posted

Beograd je sasvim pristojan grad nedeljom ujutro dok se Beograđani ne probude.

Čarolija prestane kad pokušaš da kupiš burek sa novčanicom od hiljadu dinara. Nađi sitno pa ćeš da doručkuješ.

Posted

Beograd je sasvim pristojan grad nedeljom ujutro dok se Beograđani ne probude.

Čarolija prestane kad pokušaš da kupiš burek sa novčanicom od hiljadu dinara. Nađi sitno pa ćeš da doručkuješ.

realno, kao da kupuješ sa novčanicom od milion eura... gde se dede tolika sitnina?

Posted

Jel' postoji neko objašnjenje za tu pojavu?

Ja sam pre par godina mislio da prilikom štampe nisu vodili računa o balansu. Verovatno da to može nekako da se predvidi što nije učinjeno. 

Posted

Sitnine ima ali prodavce mrzi da se cimaju.

Posted

U svakoj banci i posti mogu da promene al bi to moralo da secradi posle radnog vremena a poslodavce ne zanima da im to plate

Posted

Dobro, to je drugo objašnjenje. :D

Posted

Jel' postoji neko objašnjenje za tu pojavu?

Ja sam pre par godina mislio da prilikom štampe nisu vodili računa o balansu. Verovatno da to može nekako da se predvidi što nije učinjeno. 

Bila je objavljena neka statistika pre godinu-dve-tri, hiljadarki ima nesrazmerno više u opticaju od novčanica od 100, 200 i 500 dindži. Bankomati uglavnom imaju samo hiljadarke i eventualno petstotinarke i još ređe dvestotinarke, Dovoljno je da u radnju svrati dvoje-troje i hiljadarkom plate iznos manji od 100 ili 200 dinara i da posle ceo dan ne može da se nakupi dovoljno sitnog za normalan rad. Na metalni sitniš u banci zaboravite, to je toliko retko dobiti, sem ako je neko toliko zaludan i ima viška vremena da ode u NBS u Ustaničkoj. Koleginice koje rade u knjižari svake godine imaju feštu kad krene sezona udžbenika, posebno kad se isplate penzije, pa sabajle navale kupci sa petohiljadarkama. Naravno, kada ljubazno pitaju kupca ima li išta sitno, većina samo koluta očima, neretko se i naljute, kako to da u kasi nema sitnog za kusur. 

Posted

kad sam ja radila u radnji od svakoga smo tražili sitno, bez obzira na stanje u kasi

ja gledam da uvek imam siće po džepovima, da se kraće smaram u redovima i na kasama

Posted

kad sam ja radila u radnji od svakoga smo tražili sitno, bez obzira na stanje u kasi

klasicna manipulatorka :fantom:

Posted

Dakle ti si od tih.

Posted

pa nikad ne znaš kad će ti se pojaviti neko s krupnim novčanicama

a tako smo bili sigurni da nikad nećemo nekog odvratiti od kupovine. win win

Posted

Ja kad sam radio tamo u mahemovoj zemlji boravka radnog, imali smo uveče proceduru da kod predaje pazara ostavljamo jutarnjoj smeni obavezno sitno da imaju do podneva da vraćaju kusur!Jednom dam na to zaboravio, zamalo pedalu od gazde da dobijem!Iako je on taj problem lako rešio odlaskom u banku.

Poslato sa WC šolje by BVK