Drug Chabor Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Koliko se ja sećam, nosači kovčega bili su Čeda, Živković, Tadić, Beba, Dragoljub Marković (Krmivo Produkt, surčinski kum) i Kostić. Kakav crni Stajkovac...
Pontijak Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 pffff. onda je secanje varljivo, narocito moje. kako bilo, bar sam 100% siguran da je stajkovac isao odma' iza lafeta cim se vozilo salafetom pokrenulo. uostalom, muti se malo slika secanja, toliko ljigavaca a svi bili nosaci da je to cudo.
Pontijak Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) ok, nije bio, moja greska loseg secanja. ipak je bio odmah iza lafeta vec u bulevaru armije. nego, da li je ovo samo uvod u buducnost beograda na vodi? koja je sansa za teoriju zavere da se ovakvi dilovi svesno prave, pa kada grad i drzava satro investitoru i graditelju isplati penale posle sudske presude onda lepo ekipa podeli pare po unapred utvrdjenom dogovoru? http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=07&dd=30&nav_id=882663 Edited July 30, 2014 by Pontijak
Jimmy Kowalski Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Senzacionalisticki naslov (u stilu svakodnevnih bombardovanja da se svi zivi avio prevoznici povlace sa NG aerodroma zbog AS). Nemamo sta mi (grad/drzava) da placamo Grcima, kad nismo mi nista prodavali. Ugovor je sklopio Beko..
Pontijak Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 pa s obzirom da se prica da je beko vidjen za direktora zeleznica srbije, tesko da ce njega nesto dirati sada ok, senzacionalisticki naslov. videcemo sta ce se iz toga razvijati
Pontijak Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 e sto ti je konfuzija, sada se setih da su neki ljudi ozbiljno verovali da je fabrika elektricnih uredjaja beko bila vlasnistvo milana beka
Singer Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 pitanje za vračarce - jel se neko uselio u ovaj beli menhetn (ili je više neki pariski tač u pitanju) u onom delu krunske pred kalenić pijacu? džaba vam sve lepe i nove zgradice koje niču kad ne možete da naučite da pokupite dog pajls koja su bukvalno na sve strane!
MayDay Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Lovely. http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=104909
akibono Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Lovely. http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=104909 Samo polako, tek su krenuli... počeo je 'investicioni boom in da fast line', i kod mene je već nekoliko 4-5 godina zapuštenih dvorišta i gradilišta oživelo. Videh na netu i da su problemi sa IKL-om ispeglani pa su i tamo okačili tablu sa najavom početka izgradnje poslovno-stambenog kompleksa. Treba silni keš oprati, skupilo se. Ne valja kad stoji, ali mi je još gore kad su oni koji zidaju mufljuzi kojima su vrhunac arhitekture i dizajna betonske kutije sa terasama iz Atine :(
MayDay Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Potuljeni pacov nastavlja da laže bezočno. Sve od prvog nastupa kada je posabirao one kamate kao deo duga Grada. Jebo ga onaj ko mu dao CFA. Anyways, novo laganje Siniše Malija: ...ne pamtim da je DS, za 13 godine koliko su bili na vlasti u Beogradu, našla i 2,7 evra, a ne 2,7 miliona evra koju smo mi našli za rekonstrukciju nekog važnijeg kulturno-istorijskog spomenika. Neka DS nađe primer od 2,7 € koliko je investirala u rekonstrukciju nekog važnog objekta kao što je Geozavod. ... A Grčka za kulu Nebojša? Ameri za Dom Omladine? Pa i ono sranje na Tašu? Lopina šugava.
Singer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 A dobro... Mali može da loži ove što su od ponedeljka pristigli u Beograd da je stanje tako.
Recommended Posts