Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

obrusio se deo fasade u tirsovoj.

da li je moguce da objekat na koji je otislo ubedljivo najvise donacija, humanitarnih akcija i raznih drugih pomoci, i dalje bude u ovakvom stanju?

1378285-2.jpg

Posted

kad god se pomene bolnica u Tiršovoj, i pare za nju, meni odmah pred oči iskoči ovaj gmaz.... za mene jedan od najvećih koje je ova zemlja iznedila u neviđeno jakoj konkurenciji....

76618_4_f.jpg

Posted

kad god se pomene bolnica u Tiršovoj, i pare za nju, meni odmah pred oči iskoči ovaj gmaz.... za mene jedan od najvećih koje je ova zemlja iznedila u neviđeno jakoj konkurenciji....

76618_4_f.jpg

On na vešala naravno ali je mala beba u odnosu na onog što je bio godinama upravnik doktor neki, posle išao na presađivanje srca pa morao da odstupi. E taj se nakrao majko mila! A video ga na rođendanu sps naravno!

Послато тетејцем

Posted

ko je ovaj lik na fotografiji? stajkovac?

Posted

Pomoćnica gradonačelnika

53066605.jpg

Posted (edited)

ko je ovaj lik na fotografiji? stajkovac?

Da, meni najgori od sve dece....

Takoreć na svoj način prava paradigma vremena od 1990 do danas...

Uopšte se ne bih začudio da se pojavi u upravnom odboru 'JP Navodni Beograd' ili tako neke kombinacije, mada je posle 20 i kusur godina teških muljanja naučio malo školu pa se poslednjih nekoliko uopšte ne ističe po medijima (da sam bar ja primetio). Zapravo bih bio prijatno iznenađen da nije vrlo prisan sa ekonomskim ekipama oko SNSa.

Edited by akibono
Posted

Da, meni najgori od sve dece....

Takoreć na svoj način prava paradigma vremena od 1990 do danas...

Uopšte se ne bih začudio da se pojavi u upravnom odboru 'JP Navodni Beograd' ili tako neke kombinacije, mada je posle 20 i kusur godina teških muljanja naučio malo školu pa se poslednjih nekoliko uopšte ne ističe po medijima (da sam bar ja primetio). Zapravo bih bio prijatno iznenađen da nije vrlo prisan sa ekonomskim ekipama oko SNSa.

ali! ali! on je bio jedan od nosaca zoranovog™ kovcega od crkve do prevoznog sredstva za kovcege, zajedno sa uplakanim cadahhom. zasluge su to. zasluge.

Posted

ali! ali! on je bio jedan od nosaca zoranovog™ kovcega od crkve do prevoznog sredstva za kovcege, zajedno sa uplakanim cadahhom. zasluge su to. zasluge.

Zato ga i smatram 'paradigmom', svuda je uspeo da se umuva jer je umeo da izigrava (ne da glumi) potrebne tipove i likove.... tamo 90-91 je krenuo od 'marketinga' delija i arkana...

ma........  :rant:

a i on je započeo poslovno-političku karijeru na opozicionom trgu  :fantom:

Posted

ide na studiju b u vestima obaveštenje o dočeku vaterpolista. kaže vest, pozivaju se građani da se okupe u što većem broju. ko me to poziva, gradonačelnik ili odgovarajući mimistar ili predsednik, to me zanima

Posted (edited)

Zato ga i smatram 'paradigmom', svuda je uspeo da se umuva jer je umeo da izigrava (ne da glumi) potrebne tipove i likove.... tamo 90-91 je krenuo od 'marketinga' delija i arkana...

ma........  :rant:

a i on je započeo poslovno-političku karijeru na opozicionom trgu  :fantom:

pa to. i posle se cudimo zasto je ova zemlja ovakva kakva je kada postoji kontinuitet u gajenju tih ljigavih likova vec cetvrt veka

Edited by Pontijak
Posted

a i duze

oni su gajili svoje, mi gajimo nashe. nije lepo da smo gadljivi na njihove ^_^

Posted

takoreci svi su nasi cak i kada su njihovi <_<

u pravu je hazard, da nije bilo visedenijskog gajenja ljigavih likova ne bi nastali pogodni uslovi za cetvrtvekovno gajenje ljigavih likova ali tako mozemo da idemo u proslost sve do ameba, tj. prasrba

Posted

nesto se ne secam bas svih nosaca™ ali ovu dvojicu zapamtih kao pokretnu reklamu za etalon ljigavosti.